Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Політика → Тема
| Голосування: В якій якому альянсі ви хотіли б бачити Україну? Всього голосів: 13 |
|
|---|---|
| ЄС | 8 |
| НАТО | 0 |
| СНД | 4 |
| Мені всерівно... | 1 |
Чесно, так хочеться щоб Україна була в ЄС, люди які там побували, так не хочуть повертатися на Україну...
От я про що.. що досить нам ООНі нах** НАТО!!!
ООН нам ніякої економічної користі не принесе - метою діяльності організації є підтримання і зміцнення миру і міжнародної безпеки та розвиток співробітництва між державами світу...
Мета створення ЄС - творення економічного союзу (спільна зовнішня економічна політика, спільний ринок послуг, матеріальних благ, капіталу і праці), монетарного (валюта EKU, від 1999 року - Євро) і політичного (спільна зовнішня політика) союзу, а також впровадження спільного громадянства.
[ Редаговано: 15 Листопад 2007 14:48 by imon4ik ]щодо сабжу, в ідеалі хотілося б альянс Земний, так би мовити Мир на всей планете......
але, реально, Україна має визначити свій шлях розвитку! і робити все для того щоб його реалізувати!
Можна тільки орієнтуватись на ті чи інші стандарти ЄС: повагу до людини, до законів з боку Держави і її представників, якість послуг, товарів.....
Всі хочуть гарно жити: і мати житло, і пакушать харашо, і жінку гарну і діточок здорових...
так і робіть все для того, все в ваших руках, не теревені розводьте, почніть з елементарного, підніміть бичок який в урну незахотів попасти, не плюйте на тротуар, припиніть взловживати сигаретами та спиртним, проявіть повагу до своїх близьких, і законів. Без цього ніхто не поважатиме Вас... І томуж ЄС до нас в деяких питаннях далеко....
ІМХО рєбята мені здається сама постановка голосування і варіанти не є адекватними та коректними! Порівнюєте взагалі непорівнянні організації: військову аля НАТО, економічно-суспільну аля ЄС та чисно економічну аля СНД - це в дійсності так!
Чмсто моя думка, СНД-сакс! Пострадянське дитя деградованої комуністичної епохи! Треба рухатись в Європу - НАТО та ЄС, які забезпечують військову та економічно-суспільну стабільність! Перший крок майже зроблено - це СОТ!
Люди звичайно бояться невідомого. Саме тому дехто боїться і вступу до НАТО. нашим людям ніхто не пояснив, що воно таке те “НАТО”, а в свій час комуністи зробили для цього військово-політичного альянсу чудову антирекламу, і оті бабусі стілінської закалки звичайно будуть проти вступу. І потім, про грошові внески держав-членів: ці внески є добровільними, і немає стабільної суми для свіх, кожна держава платить скільки може. тай окрім того,що ми отримаємо захист, до нашої країни потечуть величезні інвестиції, тому що інвестори будуть впевнені, що їхні гроші не проподуть марно.
Не все золото , що блистить , не все так просто з НАТО, тому ще невыдомо що з того вступу вийде.
Хто не ризикує, той не п”є шампанського... Польща ризикнула і не пожаліла, то чим ми гірші?
Мы - не Польша ![]()
Мы - не Польша
А шкода... Бо вже давно жили б, як нормальні люди ![]()