Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
На дизель пересідати треба...
хе-хе вчора із Марвіхером і іще одним майбутнім форумчанином їхали. Подорож взагалі супер, добре що на дворі ще не так холодно, а то ж їхали з відкрити дверима, і сам дизель повністю не отоплювався
А ще коли зимою проїдешся, коли у вагоні взагалі кататись можна, на підлозі суцільна ковзанка, ще й він повністю покритий інеєм, то це взагалі ектрім. Але нічього закаляє зато це один плюс, я за останні роки взагалі грипом неболів
))))))))))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну якщо вони деруть такі гроші, то у нас пасажирів є свої права, мені набагато удобніше їхати дезельком, маршрутчіки набирають стільки народу, що тебе зажимають зі всіх сторін, а їздять 100 км за годину а той більше , такі екстримальні віражі і обгони роблять, що я уже знаю звідки адреналім в мене виділяється!!!!
Ну якщо вони деруть такі гроші, то у нас пасажирів є свої права, мені набагато удобніше їхати дезельком, маршрутчіки набирають стільки народу, що тебе зажимають зі всіх сторін, а їздять 100 км за годину а той більше , такі екстримальні віражі і обгони роблять, що я уже знаю звідки адреналім в мене виділяється!!!!
ну дизельком то і не дуже удобніше, а то вчора мені Оля розповідала, що в дизель що на 13.00 навіть не всі влізли
представляєте це ж скільки народу напхалось
ні провідники, ні ті що продають різні там сухарики, до Костополя взагалі не ходили. Адже це було нереально.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
хе-хе вчора із Марвіхером і іще одним майбутнім форумчанином їхали. Подорож взагалі супер, добре що на дворі ще не так холодно, а то ж їхали з відкрити дверима, і сам дизель повністю не отоплювався
![]()
А ще коли зимою проїдешся, коли у вагоні взагалі кататись можна, на підлозі суцільна ковзанка, ще й він повністю покритий інеєм, то це взагалі ектрім. Але нічього закаляє зато це один плюс, я за останні роки взагалі грипом неболів))))))))))))
На скільки відомо з надійних джерел, поступила інформація, що у звязку з подорожчанням маршруток, у зимовий період, усі залізничні пасажирські перевезення, точніше маршрути, будуть посилено отоплюватися. Так що в дизелях не так страшно буде їздити. І сподіваюсь ще найближчі роки ти не захворієш грипом. А якщо не дай Боже таке лихо станеться будемо тебе лікувати разом з KIRIVчиком.
Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....
а мне теплие вагони всегда попадают, фартовий я
А у нас з Будулаєм навіть є досвіт з пожежою в дизелі також в тролейбусі і все це в один день!!!
А у нас з Будулаєм навіть є досвіт з пожежою в дизелі також в тролейбусі і все це в один день!!!
ну і пруха
а на рахунок дизелів, останнім часом їх стараються підлатати чуток, людського вигляду надати та і з теплом щоб були
не, я раз попала у дуже теплий вагон, то чуть не до трусов розділася!
не, я раз попала у дуже теплий вагон, то чуть не до трусов розділася!
Треба було роздягтися! Уявляєш яка реклама укрзалізниці! І тобі безкоштовний проїзд! з Усіма “зручностями”!
Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....
?? ?????? ?????????? ?????...
??-?? ????? ?? ?????????? ? ??? ????? ????????? ???????????? ?????. ??????? ??????? ?????, ????? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ?? ? ????? ? ???????? ???????, ? ??? ?????? ???????? ?? ???????????
![]()
? ?? ???? ????? ?????????, ???? ? ?????? ??????? ???????? ?????, ?? ??????? ???????? ????????, ?? ? ??? ???????? ???????? ?????, ?? ?? ??????? ??????. ??? ??????? ??????? ???? ?? ???? ????, ? ?? ??????? ???? ??????? ?????? ???????))))))))))))
?? ??????? ?????? ? ???????? ??????, ????????? ??????????, ?? ? ?????? ? ????????????? ?????????, ? ??????? ??????, ??? ?????????? ??????????? ???????????, ??????? ????????, ?????? ???????? ????????????. ??? ?? ? ??????? ?? ??? ??????? ???? ??????. ? ?????????? ?? ????????? ???? ?? ?? ????????? ??????. ? ???? ?? ??? ???? ???? ???? ????????? ?????? ???? ???????? ????? ? KIRIV?????.
?? ?????? ?? ?????? ????????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????? ?? ????????? ? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ????????????. ? ?? ?????? ???? ?????????? ??????, ? ???? ?????? ??????????, ?? ??? ?????? ????? ?? ???? ??? ?????? ?????????. ??? ?????? ? ???? ??????, ?? ??? ????-????? ??????? ?? ????? ????????? ???????, ??? ?? ?? ??? ?????? ????? ? ??? ??????? ???????? ????? ??? ?????? ? ????.
?? ?? ???????? ?? ????’?????? ????????, ????? ???? ???? ??????? ?????????? ![]()
???????????,, ?? ?? ?????? ???????? ????????? ???????, ???, ? ???? ???????? ??????????? ??? ?????? ????? ????? ? ?????. ??? ? ? ?????????? ????? ? ?? ?? ?????? ?????????? ??????:
??????? ?????????? ? ?????????? ?? ?????????????????? ?????????? ?? ????????? ?????????? ???? ?????? ?? 30 ?? 8 ????????? ??????????. 19 ????????? ?????? ??????????? ??? ?????? ?????? ??? ????????? ????????????? ??? ???????????? ?????? ?????????? ????? ??????? ???????? ???????.
???????? ?????? ?? ??????????? ??????????? ?? ? ?????? 2005 ????. ???? ???????? ??????? ?? ?????????? ????????? ????????? 10 ??????? ?? ????????, ??????????????????Підпис
А що ж ви хочете, мої сарненські друзі? Чого ви чекали? На що сподівались? Ви ж прикіньте скільки з Сарн треба пиляти до РІвного! Тому я вважаю що 15, навіть 17 грн для вас цілком пристойна ціна. При цьому, наскільки я бачу, ви люди не бідні, місто у вас економічно потужне, чому б вам не прокатитися з вітерцем? А так інфляція... корупція... Бандити по стінах...
[ Редаговано: 06 Грудень 2007 12:24 by Fanta ]А що ж ви хочете, мої сарненські друзі? Чого ви чекали? На що сподівались? Ви ж прикіньте скільки з Сре треба пиляти до РІвного! Тому я вважаю що 15, навіть 17 грн для вас цілком пристойна ціна. При цьому, наскільки я бачу, ви люди не бідні, місто у вас економічно потужне, чому б вам не прокатитися з вітерцем? А так інфляція... корупція... Бандити по стінах...
Розбагатіли, бо ціни були пристойні... а зараз подумати, щоб в Рівне заїхати і назад треба 50 гривнів викинути (в вартість входить легкий обід)... раніше за такі гроші студент міг жить і жить.. а тепер зможе?