Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

проїзд Сарни-Рівне-Сарни вже 13-15грн?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

На дизель пересідати треба...

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Valentine - 16 Листопад 2007 08:06

хе-хе вчора із Марвіхером і іще одним майбутнім форумчанином їхали. Подорож взагалі супер, добре що на дворі ще не так холодно, а то ж їхали з відкрити дверима, і сам дизель повністю не отоплювався  gulp
А ще коли зимою проїдешся, коли у вагоні взагалі кататись можна, на підлозі суцільна ковзанка, ще й він повністю покритий інеєм, то це взагалі ектрім. Але нічього закаляє зато це один плюс, я за останні роки взагалі грипом неболів smile))))))))))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Ну якщо вони деруть такі гроші, то у нас пасажирів є свої права, мені набагато удобніше їхати дезельком, маршрутчіки набирають стільки народу, що тебе зажимають зі всіх сторін, а їздять 100 км за годину а той більше , такі екстримальні віражі і обгони роблять, що я уже знаю звідки адреналім в мене виділяється!!!!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

MaraviXer - 16 Листопад 2007 11:39

Ну якщо вони деруть такі гроші, то у нас пасажирів є свої права, мені набагато удобніше їхати дезельком, маршрутчіки набирають стільки народу, що тебе зажимають зі всіх сторін, а їздять 100 км за годину а той більше , такі екстримальні віражі і обгони роблять, що я уже знаю звідки адреналім в мене виділяється!!!!

ну дизельком то і не дуже удобніше, а то вчора мені Оля розповідала, що в дизель що на 13.00 навіть не всі влізли  gulp представляєте це ж скільки народу напхалось  raspberry ні провідники, ні ті що продають різні там сухарики, до Костополя взагалі не ходили. Адже це було нереально.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 94

Зареєстрований 2007-09-16

ПП

budulay - 16 Листопад 2007 09:00

хе-хе вчора із Марвіхером і іще одним майбутнім форумчанином їхали. Подорож взагалі супер, добре що на дворі ще не так холодно, а то ж їхали з відкрити дверима, і сам дизель повністю не отоплювався  gulp
А ще коли зимою проїдешся, коли у вагоні взагалі кататись можна, на підлозі суцільна ковзанка, ще й він повністю покритий інеєм, то це взагалі ектрім. Але нічього закаляє зато це один плюс, я за останні роки взагалі грипом неболів smile))))))))))))

На скільки відомо з надійних джерел, поступила інформація, що у звязку з подорожчанням маршруток, у зимовий період, усі залізничні пасажирські перевезення, точніше маршрути, будуть посилено отоплюватися. Так що в дизелях не так страшно буде їздити. І сподіваюсь ще найближчі роки ти не захворієш грипом. А якщо не дай Боже таке лихо станеться будемо тебе лікувати разом з KIRIVчиком.

Підпис

Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 148

Зареєстрований 2007-10-05

ПП

а мне теплие вагони всегда попадают, фартовий я

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

А у нас з Будулаєм навіть є досвіт з пожежою в дизелі також в тролейбусі і все це в один день!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

MaraviXer - 17 Листопад 2007 17:41

А у нас з Будулаєм навіть є досвіт з пожежою в дизелі також в тролейбусі і все це в один день!!!

ну і пруха

а на рахунок дизелів, останнім часом їх стараються підлатати чуток, людського вигляду надати та і з теплом щоб були

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

не, я раз попала у дуже теплий вагон, то чуть не до трусов розділася!

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 94

Зареєстрований 2007-09-16

ПП

katuxa - 17 Листопад 2007 20:03

не, я раз попала у дуже теплий вагон, то чуть не до трусов розділася!

Треба було роздягтися! Уявляєш яка реклама укрзалізниці! І тобі безкоштовний проїзд! з Усіма “зручностями”!

Підпис

Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

ScandalGirl - 17 Листопад 2007 16:19
budulay - 16 Листопад 2007 09:00

?? ?????? ?????????? ?????...

??-?? ????? ?? ?????????? ? ??? ????? ????????? ???????????? ?????. ??????? ??????? ?????, ????? ?? ?? ????? ?? ?? ??? ???????, ? ?? ? ????? ? ???????? ???????, ? ??? ?????? ???????? ?? ???????????  gulp
? ?? ???? ????? ?????????, ???? ? ?????? ??????? ???????? ?????, ?? ??????? ???????? ????????, ?? ? ??? ???????? ???????? ?????, ?? ?? ??????? ??????. ??? ??????? ??????? ???? ?? ???? ????, ? ?? ??????? ???? ??????? ?????? ??????? smile))))))))))))

?? ??????? ?????? ? ???????? ??????, ????????? ??????????, ?? ? ?????? ? ????????????? ?????????, ? ??????? ??????, ??? ?????????? ??????????? ???????????, ??????? ????????, ?????? ???????? ????????????. ??? ?? ? ??????? ?? ??? ??????? ???? ??????. ? ?????????? ?? ????????? ???? ?? ?? ????????? ??????. ? ???? ?? ??? ???? ???? ???? ????????? ?????? ???? ???????? ????? ? KIRIV?????.

?? ?????? ?? ?????? ????????, ? ?? ?? ???????? ???? ?????? ?? ????????? ? ?? ??? ???? ???? ???? ?? ????????????. ? ?? ?????? ???? ?????????? ??????, ? ???? ?????? ??????????, ?? ??? ?????? ????? ?? ???? ??? ?????? ?????????. ??? ?????? ? ???? ??????, ?? ??? ????-????? ??????? ?? ????? ????????? ???????, ??? ?? ?? ??? ?????? ????? ? ??? ??????? ???????? ????? ??? ?????? ? ????.

?? ?? ???????? ?? ????’?????? ????????, ????? ???? ???? ??????? ?????????? wink

???????????,, ?? ?? ?????? ???????? ????????? ???????, ???, ? ???? ???????? ??????????? ??? ?????? ????? ????? ? ?????. ??? ? ? ?????????? ????? ? ?? ?? ?????? ?????????? ??????:

??????? ?????????? ? ?????????? ?? ?????????????????? ?????????? ?? ????????? ?????????? ???? ?????? ?? 30 ?? 8 ????????? ??????????. 19 ????????? ?????? ??????????? ??? ?????? ?????? ??? ????????? ????????????? ??? ???????????? ?????? ?????????? ????? ??????? ???????? ???????.
???????? ?????? ?? ??????????? ??????????? ?? ? ?????? 2005 ????. ???? ???????? ??????? ?? ?????????? ????????? ????????? 10 ??????? ?? ????????, ??????????????????

Підпис

Всього повідомлень 6

Зареєстрований 2007-12-05

ПП

А що ж ви хочете, мої сарненські друзі? Чого ви чекали? На що сподівались? Ви ж прикіньте скільки з Сарн треба пиляти до РІвного! Тому я вважаю що 15, навіть 17 грн для вас цілком пристойна ціна. При цьому, наскільки я бачу, ви люди не бідні, місто у вас економічно потужне, чому б вам не прокатитися з вітерцем? А так інфляція... корупція... Бандити по стінах...

[ Редаговано: 06 Грудень 2007 12:24 by Fanta ]
Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Сашкьо - 06 Грудень 2007 08:21

А що ж ви хочете, мої сарненські друзі? Чого ви чекали? На що сподівались? Ви ж прикіньте скільки з Сре треба пиляти до РІвного! Тому я вважаю що 15, навіть 17 грн для вас цілком пристойна ціна. При цьому, наскільки я бачу, ви люди не бідні, місто у вас економічно потужне, чому б вам не прокатитися з вітерцем? А так інфляція... корупція... Бандити по стінах...

Розбагатіли, бо ціни були пристойні... а зараз подумати, щоб в Рівне заїхати і назад треба 50 гривнів викинути (в вартість входить легкий обід)... раніше за такі гроші студент міг жить і жить.. а тепер зможе?