Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

“Мінімаркет” - “Аптека. Доброго дня”

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2008-12-15

ПП

Gerrard - 08 Грудень 2008 07:21

100%!!! Знаю по Україні безліч піцерій, де продається лише пиво. Або, якщо і є алкогольні напої, то лиш коньяк і вина, та й то націнка на них дуже велика!

пицерия очень даже не плохо, и конкурентов как таковых нету, кто то мог бы иметь не плохой доход xD
может нас собратсО и открыть?))))))))

Підпис

Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья
.

If you believe, your dreams come true.

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

Gerrard - 08 Грудень 2008 07:21

100%!!! Знаю по Україні безліч піцерій, де продається лише пиво. Або, якщо і є алкогольні напої, то лиш коньяк і вина, та й то націнка на них дуже велика!

Мені здається, що до піцерії ходять не для того щоб напитись, а для того щоб поїсти нормальної піци, яка з пивком іде за милу душу cheese . Тому піцерія це файна ідея.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

піцерію відкрити для Сарн не вигідно, не буде токої маси народу щоб оплатити ЗП, комунальні послуги, якщо є оренда то і її (а вона там немальнека:-)), кредити , адже я дуже сумніваюсю, що в когось є налом зараз 50к баків як мінімум, а якщо є то навряд чи хтось їх зараз викине, а якщо буде піцерія її перетворять в свинюшнік так як це завжди трапляється в Сарнах )))!!!

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 55

Зареєстрований 2008-07-10

ПП

І все таки в мінімаркеті буде аптека! Біжик зменшив орендну плату, та й закон про ввізне мито на імпортні ліки відмінили.

Підпис

signature_image

“Динамо” Київ - ЧЕМПІОН!

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 323

Зареєстрований 2007-12-21

ПП

ну тоже не плохо, аптека так аптека, мне хоть не далеко по презервативы бегать будет xDDD

Підпис

ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.

If you believe, your dreams come true.

>>>>>>>>>>>>>>ЖМИ СЮДА<<<<<<<<<<<<<<

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 80

Зареєстрований 2007-07-10

ПП

Я полностю согласен з маравиксером 70% в Сарнах не воспитаные люди если кто-то совниваетца вспомним вместе тет-а-тет    excaim Европу. можна ищо пару завидений сказать и все были раньше довольно нормальными  cool mad  cool smile  excaim

Підпис

З Наступаючим Новим Роком surprised  cool smile excaim  excaim  excaim

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Gerrard - 24 Грудень 2008 07:00

І все таки в мінімаркеті буде аптека! Біжик зменшив орендну плату, та й закон про ввізне мито на імпортні ліки відмінили.

Уже і вивіска є “Аптека Доброго дня” радує те що можливо через те що вона не якась там “самопальна”, а з нормальною розгалудженою мережею аптек, то і ціни будуть нормальні.
Дивився ціни в їхньому онлайн-магазині, то вроді нормальні порівняно з тою ж Рейнбаксі (хоча за онлайн-магазин не потрібно платити оренди і зарплату продавцям))))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Всього повідомлень 5

Зареєстрований 2009-01-13

ПП

ага, классная аптека я уже была внутри. Есть там и хорошая подборка косметики, рекомендованной фармацевтами. Правда, скажу еще кондомы туда не привезли, хотя это обязательно сделают до открытия. Сроки открытия уже несколько раз сдвигали, виноваты в этом не сами аптекари а поставщики фармацеи. Очь хорошее и приятное месо, мне понравилось

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

LESYA - 04 Лютий 2009 17:36

ага, классная аптека я уже была внутри. Есть там и хорошая подборка косметики, рекомендованной фармацевтами. Правда, скажу еще кондомы туда не привезли, хотя это обязательно сделают до открытия. Сроки открытия уже несколько раз сдвигали, виноваты в этом не сами аптекари а поставщики фармацеи. Очь хорошее и приятное месо, мне понравилось

+1 сьогодні був, презервативів ще немає)))) аптеку відкрили, але товар ще не весь розтавили, бо є ще багато пустого місця)
написано, що працюють до 21.00 і без перерв і вихідних

думаю і ціни на презервативи будуть нормальні) контекси мабуть біля 10 грн, бо Вопак взагалі зажрався із ціною на контекси в 15 грн  raspberry ........ я от постійно брав в СамМаркеті в тому що на Привокзальній (останній раз в цюю пятницю взяв 3 пачкі))), там ще частину контексів продавали по старим цінам по 7,5, ну не всі, але Імперіал і Глоувінг були по 7,5…...зараз хз може вже все і розібрали :(

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 42

Зареєстрований 2008-01-13

ПП

budulay - 03 Грудень 2008 18:27

Ну лікарні само собою має бути цілодобова, але от в центрі.......

В центрі цілодобова аптека невигідна, а лікарня працює цілодобово і цілодобово є потреба в ліках. Крім того люди вже привикли при потребі їхати в лікарню. До речі в лікарні відкрилась друга цілодобова аптека.

Підпис

signature_image

http://2ip.ru/bar/ip14.gif

Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.

Аватар

Всього повідомлень 10

Зареєстрований 2009-02-01

ПП

бачив сьогодні що там шарики вісять, мабуть вже відкрились, презервативи завезли?  grin

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

ufolog - 16 Лютий 2009 09:15

бачив сьогодні що там шарики вісять, мабуть вже відкрились, презервативи завезли?  grin

Заходили вчора, ціни як на який товар, загалом треба дивитись перед тим як купляти, деякі товари дешевші, деякі дорожчі.
З цінами на контекси там вони явно щось намудрили, бо вони по різній ціні і коштують дорожче за дюрекси!!! є по 16 і 19 грн за 3 штуки :( ....але що приємно вразило, що кольорові і чорні продають по старим цінам, по 7,80 smile і хто зна як довго вони їх так будуть продавати, так що гайда таритись халяваю)))) я вчора собі пару пачок вже прихопив wink

Підпис