Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
100%!!! Знаю по Україні безліч піцерій, де продається лише пиво. Або, якщо і є алкогольні напої, то лиш коньяк і вина, та й то націнка на них дуже велика!
пицерия очень даже не плохо, и конкурентов как таковых нету, кто то мог бы иметь не плохой доход xD
может нас собратсО и открыть?))))))))
Я=))))
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
100%!!! Знаю по Україні безліч піцерій, де продається лише пиво. Або, якщо і є алкогольні напої, то лиш коньяк і вина, та й то націнка на них дуже велика!
Мені здається, що до піцерії ходять не для того щоб напитись, а для того щоб поїсти нормальної піци, яка з пивком іде за милу душу
. Тому піцерія це файна ідея.
піцерію відкрити для Сарн не вигідно, не буде токої маси народу щоб оплатити ЗП, комунальні послуги, якщо є оренда то і її (а вона там немальнека:-)), кредити , адже я дуже сумніваюсю, що в когось є налом зараз 50к баків як мінімум, а якщо є то навряд чи хтось їх зараз викине, а якщо буде піцерія її перетворять в свинюшнік так як це завжди трапляється в Сарнах )))!!!
І все таки в мінімаркеті буде аптека! Біжик зменшив орендну плату, та й закон про ввізне мито на імпортні ліки відмінили.
“Динамо” Київ - ЧЕМПІОН!
ну тоже не плохо, аптека так аптека, мне хоть не далеко по презервативы бегать будет xDDD
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
Я полностю согласен з маравиксером 70% в Сарнах не воспитаные люди если кто-то совниваетца вспомним вместе тет-а-тет
Европу. можна ищо пару завидений сказать и все были раньше довольно нормальными
![]()
З Наступаючим Новим Роком
![]()
І все таки в мінімаркеті буде аптека! Біжик зменшив орендну плату, та й закон про ввізне мито на імпортні ліки відмінили.
Уже і вивіска є “Аптека Доброго дня” радує те що можливо через те що вона не якась там “самопальна”, а з нормальною розгалудженою мережею аптек, то і ціни будуть нормальні.
Дивився ціни в їхньому онлайн-магазині, то вроді нормальні порівняно з тою ж Рейнбаксі (хоча за онлайн-магазин не потрібно платити оренди і зарплату продавцям))))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
ага, классная аптека я уже была внутри. Есть там и хорошая подборка косметики, рекомендованной фармацевтами. Правда, скажу еще кондомы туда не привезли, хотя это обязательно сделают до открытия. Сроки открытия уже несколько раз сдвигали, виноваты в этом не сами аптекари а поставщики фармацеи. Очь хорошее и приятное месо, мне понравилось
ага, классная аптека я уже была внутри. Есть там и хорошая подборка косметики, рекомендованной фармацевтами. Правда, скажу еще кондомы туда не привезли, хотя это обязательно сделают до открытия. Сроки открытия уже несколько раз сдвигали, виноваты в этом не сами аптекари а поставщики фармацеи. Очь хорошее и приятное месо, мне понравилось
+1 сьогодні був, презервативів ще немає)))) аптеку відкрили, але товар ще не весь розтавили, бо є ще багато пустого місця)
написано, що працюють до 21.00 і без перерв і вихідних
думаю і ціни на презервативи будуть нормальні) контекси мабуть біля 10 грн, бо Вопак взагалі зажрався із ціною на контекси в 15 грн
........ я от постійно брав в СамМаркеті в тому що на Привокзальній (останній раз в цюю пятницю взяв 3 пачкі))), там ще частину контексів продавали по старим цінам по 7,5, ну не всі, але Імперіал і Глоувінг були по 7,5…...зараз хз може вже все і розібрали :(
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ну лікарні само собою має бути цілодобова, але от в центрі.......
В центрі цілодобова аптека невигідна, а лікарня працює цілодобово і цілодобово є потреба в ліках. Крім того люди вже привикли при потребі їхати в лікарню. До речі в лікарні відкрилась друга цілодобова аптека.
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
бачив сьогодні що там шарики вісять, мабуть вже відкрились, презервативи завезли? ![]()
бачив сьогодні що там шарики вісять, мабуть вже відкрились, презервативи завезли?
Заходили вчора, ціни як на який товар, загалом треба дивитись перед тим як купляти, деякі товари дешевші, деякі дорожчі.
З цінами на контекси там вони явно щось намудрили, бо вони по різній ціні і коштують дорожче за дюрекси!!! є по 16 і 19 грн за 3 штуки :( ....але що приємно вразило, що кольорові і чорні продають по старим цінам, по 7,80
і хто зна як довго вони їх так будуть продавати, так що гайда таритись халяваю)))) я вчора собі пару пачок вже прихопив ![]()