Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 22 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 6 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 8 |
| Добре (від 6-9 балів) | 7 |
| Відмінно (10 балів) | 1 |
Вони мене захарили, придумали якісь собі борг за інет , я заплатив гроші відключився від їхнього нета потім через рік вони почали мені присилати що у мене борг ахує** немає часу піти розібратись адже постійно в Рівному , сказали що в суд подадуть за 30 грн!!! ![]()
Так, за нет в них завжди якісь приколи....
А щодо обслуговування телефонних абонентів, то вони на мою думку справляються зі своїми обов’язками, от хіба що бісить “блокіраторний” номер! ![]()
Бісить те що коли я прийшов щоб дізнатися як зробити щоб мій номер був не на блокіраторі для підключення до ОГО тьтя яка там сиділа сказала шо вона без дупля і послала мене подальше. На питання а хто в курсі справи сказала - не мороч мені голову своіми дурницями!
Короче сервіс чи то працівникі не супер!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
В Укртелекомі планується встановлення обладнання для підключення до інтернету “блокіраторних” номерів. І саме через те що “планується” зараз маю нет від сови.
Протягом 2 годин сьогодні зранку DSL-інтернет був просто-напросто відсутній. Дзвоню питаю “Чому?”, а вони мені “хз”! Прикольно....
Протягом 2 годин сьогодні зранку DSL-інтернет був просто-напросто відсутній. Дзвоню питаю “Чому?”, а вони мені “хз”! Прикольно....
Ну ти і загинаєш...
Ти хочеш сказати, що прямим текстом тобі сказали “ХЗ”???
Зазвичай, тобі пояснили б стандартно: “На вулиці погана погода...”
Заходив сьогодні до телекому у абонентський відділ, сказали, що вільних портів у них немає і вони не підключають зараз номера, які починаються на 3 до адсл і невідомо коли начнуть так , що Сова зараз може заробити грошенять, але плюсом телекому, великим + є їхні ЦІНИ
тока на тройку? а шодо двойки не питав?
[ Редаговано: 10 Січень 2008 22:27 by MaraviXer ]тока на тройку? а шодо двойки не питав?
На двойку помоєму є!!!
Я як зв”язківець можу охарактеризувати заклад на добре!
Вони стараються хоча і не все виходить!
Проблеми: обслуговування стаціонарних телефонів дуже погане,
Ви не представляєте які це жахи, що робиться в кабельній каналізації, там жмути проводів неізольованих,
муфти відкриті, а це дорогоцінні втрати пакеті в Інтернеті , або навіть і робота стаціонарного телефону.
Щодо плюсів, вони починають піднімати Інтернет і CDMA, молодці.
Невистачає тільки приватизації, яка змінить багато чого на краще, підуть гроші на доопрацювання всіх недоліків!!!!!
А в основному молодці стараються!!!
? ?? ??
Підпис
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
Заходив сьогодні до телекому у абонентський відділ, сказали, що вільних портів у них немає і вони не підключають зараз номера, які починаються на 3 до адсл і невідомо коли начнуть так , що Сова зараз може заробити грошенять, але плюсом телекому, великим + є їхні ЦІНИ
Вчора спілкувався з начальником укртела... сказав, що зараз чекають обладнання з Рівного і вже в найближчий час (приблизно 1-1,5 місяця) почнуть підключати телейони на 3….
цікаво!
Чи наші всі заяви ще у них, чи прийдеться ще раз іти писати!....
Я от в понеділок піду заяву писати на підключення, але перш за все піду з тою заявою до сусіда, так як треба і його підпис (ми з ним на блокіраторі)
Завтра піду востановлю свою заявку на підключення до АДСЛ, цікаво хоть заяви вони зараз приймають? хтось пробував через нет відправляти заявки?