Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 13 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 2 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 6 |
| Добре (від 6-9 балів) | 2 |
| Відмінно (10 балів) | 3 |
Обговорення діяльності поштарів в м.Сарни та в районі.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ, ЩО В ТЕМІ ЙДЕТЬСЯ ПРО ДІЯЛЬНІСТЬ УКРПОШТИ!!!
Роботу ВАТ “Укртелекому” тут не обговорювати!
[ Редаговано: 07 Листопад 2007 16:24 by Valentine ]Не подобається мені доставка пошти: “Сарненські новини” за вівторок можу взагалі отримати в п’ятницю...
тел.3-57-99 (Відділення зв’язку “Сарни-3”)
Називаєш свою адресу і запитуєш, чому так!
І що сказали?
пошта є пошта, до цих пір є монополістом і їм по..... думка споживача поштових послуг. Деякі зрушення відбувуаються лише у містах де великі відділення та й то незначні.
Єдиний великий + - це те, що відділення є у більшості сіл, тому пенсіонери віддають перевагу пошті при отриманні пенсії
Мені інколи рекомендовані листи кидають у скриньку, а не доставляють прям в руки під розписку %)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А мені до домі постійно приносять, все вчасно роблять, мені подобається!
ну да, по місту стараються, а чуток подалі від міста уже гірше
Мені інколи рекомендовані листи кидають у скриньку, а не доставляють прям в руки під розписку %)
Так нехай відправник відправляє його з відміткою “Вручити особисто”, або запитай, хто у вас листоноша і попередь його, що наступного разу за таке “діло” звернешся зі скаргою.
мені навіть газети які приходять в пятницю приносили в вівторок а іноді і взагалі небуло
це залежить від листоноші...
якщо толкова, то принесе, а якщо новенька чи часу немає.. то в наступну суботу отримаєш ![]()
А на самій пошті мені не подобається, що біля одного вікна може черга стояти, а всі інші будуть пустими, бо панянки спілкуються між собою у кімнаті. Так не можна.
Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек
Якось там не виявилось ручки на шнурку біля каси. Попросив. На мене розкрила рота, що задовбалась вже ручки купувати. Довелось відповісти тим же.
Оце вже грууубо! З цим треба боротися. Хоча б тим, що не користуватися послугами Укрпошти:)
Якось воно буде, бо ще так не було, щоб ніяк воно не було.
Ярослав Гашек
З їхніми новими тарифами до цього йде. Залишилось лише дочекатись технології передачі посилок через інет ![]()