Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Я вчора проплакала цілий день, а сьогодні нема сліз, то заре піду ще літру куплю! Ото вже поплачу!
![]()
Так давай вже разом зберемось і я поплачу
я вже маю досвіт у лікувані стресу.
якщо ти лікар, тодопоможи!я сегодня жду!завтра поздно будет!
то ти мене то з роботою ІНТРИГУЕШЬ то з стресом,то реально допоможи! я в форумі напишу!
Мій особистий лікар Пан Лукавий добре розуміється в плані зняття стрессу, вже 2 неділю коли бачу його в альфі, ні стресу ні спогадів нічого немаю тільки шкода, що прийдеться скоро лікувати печінку і почки. ДЯКУЮ ВАМ ЛІКАРЮ
ТАКИМИ ТЕМПАМИ ТИ СТАНЕШ МОЪМ ЗАСТУПНИКОМ ![]()
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
то ти мене то з роботою ІНТРИГУЕШЬ то з стресом,то реально допоможи! я в форумі напишу!
Допоможу ,тільки приїду в Сарни відразу ж берусь за Ваше лікування, контактний телефон в пп(приватні повідомлення)також працює лінія по зняттю стресу номер той самий в пп.ЛІЦЕНЗІЯ ВІД СЬОГОДНІ , ВИДАННО “ЛУКАВИЙ СТАРИЙ СІНЯК”
для форумчан консультації безкоштовно.
Вчора конкретно наклюкалась, як я вообще шось тут ще в форумі писала! Стидно! І голова болить! ![]()
Балуюсь з подругами по вихідних, як говориться стрес знімаю після важкої робочої неділі
|^^^^^^^^^^^^^’‘’^\| ||\__
| Водка-Водка | ||’,’‘’|’‘’‘’‘’\_____,
| _….. _ | ||__|‘__|_____|| \
‘(@)’(@)’(@)’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘*|(@)(@)****|(@)***
|^^^^^^^^^^^^^’‘’^\| ||\__
| Водка-Водка | ||’,’‘’|’‘’‘’‘’\_____,
| _….. _ | ||__|‘__|_____|| \
‘(@)’(@)’(@)’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘’‘*|(@)(@)****|(@)***
Це мабуть машина поїхала таритись на наступну форумівку, а то в нас хоч і поичнається все чаєм і тортом, всерівно закінчується водкой і соком, ну інколи як вийнячток то і ломини можуть пилью припадати ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
це точно!
Ех люблю я такі зустрічі, частіше б так!
Може якусь традицію запровадити, тіпа святкувати в осанню суботу місяця...
мені так добре на форумівках, люблю нашу компанію....