Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 26 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 20 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 6 |
| Добре (від 6-9 балів) | 0 |
| Відмінно (10 балів) | 0 |
А как вам магазин “Смак” по ул. Ярослава Мудрого?!!! Некоторые продавци только тем и занимаются, что хавают семечки и смотрят телик(даже когда стоит толпа и все ждут)... По десятибальной шкале - 3. И то - за телик. ![]()
той магазин взагалі бомба, ще ні разу я не вишла нормально шось купивши....
Повністю погоджуюсь ,особливо в суботу заходжу з базару там черги жахливі і продавці пересуваються ніби тормозної жидкості випили, бісить жах!!!
А у мене там знайома працює, тому я там рідко в черзі стою
Обслуговування клієнтів там, напевно, саме гірше в місті!!!
САМИЙ АцТоЙнИй магазин в місті. В селах, напевно, і то краще обслуговування та вибір товарів. Існування даного магазину підтримує лише педколедж та приїждже село, яке сунеться на речовий ринок. Продавці дійсно там живляться від “паливо-мастильних” речовин. Одним словом “ГАНЬБА”!!!
САМИЙ АцТоЙнИй магазин в місті. В селах, напевно, і то краще обслуговування та вибір товарів. Існування даного магазину підтримує лише педколедж та приїждже село, яке сунеться на речовий ринок. Продавці дійсно там живляться від “паливо-мастильних” речовин. Одним словом “ГАНЬБА”!!!
Студенти вже частіше ходять в “Зеленку”, бо бояться переходити через пішохідний перехід.
Магазин треба реорганізувати.
Ну, тепер вже не “зеленка”, а по-модному “Піраміда”, а щодо того, що підтримує педколедж, то це лише перший курс, який ще не вдуплився в і не знає, що означає слово “сервіс”...
Сервіс просто ужас, про продавців зовсім мовчу.
Персонал потрібно поміняти, тоді і відношення до нього зміниться
Я мало с чем согласна,что написано на форуме по поводу этого магазина. Я часто делаю покупки в магазине “Смак” и всегда остаюсь довольна от обслуживания. Мой муж предприниматель, и предложил продавцам (со старшей смены) перейти к нему работать. Они много клиентов привлекают особеностью обслуживания. А,вообщето, к этому персоналу надо относиться с уважением и сочуствием!!!
Светлана Ивановна.
Я мало с чем согласна,что написано на форуме по поводу этого магазина. Я часто делаю покупки в магазине “Смак” и всегда остаюсь довольна от обслуживания. Мой муж предприниматель, и предложил продавцам (со старшей смены) перейти к нему работать. Они много клиентов привлекают особеностью обслуживания. А,вообщето, к этому персоналу надо относиться с уважением и сочуствием!!!
Светлана Ивановна.
Вау, як офіційно
А щодо “СМАКа”, то скажу слідуюче: давно не був... Бо нема бажання заходити
, хоча і часто поряд...
Краще піти в ПІРАМІДУ, та закупитися там, ніж йти туди...
P.S.
В смаку не був з 2006 ![]()
P.S.
В смаку не був з 2006
видно тебе там не люблять чи заборгованість маєш!!! ![]()
одне що мені запамяталось із Смаку, що там асортимент не дуже великий.........кефіру в магазині нема
я через них ще дуже довго лежав у Фаталіста на хаті і “помирав”
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
????? ???????? ????????? ??? ???? ???????, ? ????????? ?????, ??? ????????? ???? ???????? ????? ?? ?? ????, ??? ?????? ??????, ???? ?????? ???????????? ?????? (??????, ??? ??? ? ???, ???????? ????? ?? ????? ????, ?? ???, ??????? ????? ??? ????? ?? ???? ?? ???). ? ??????? ????, ? ?????? ??? ????? ??????? ? ???? ????????, ?? ???? ????????, ??? ????? 20 ????? (???????? ?????? ????????? ??? ????? ??????, ???? ??????? - ?????? ????????, ???? ? ??????? ??????, ? ????????. ?????, ??? ?????? ???? ?????? ???????
От скільки я разів туди ходив (а ходив багато і до 20 числа і після...), то, чесно кажучи, ніразу не можу добре сказать про персонал!!!! Таке враження що збіговисько неуків та некультурщини!!!! Рятує лише те, що поруч є “Піраміда”!
Скажу тільки одне, щоб скупитися в магазині, я чекала поки продавець “наїсться” насіння соняшника, і зверне на мене увагу!!! Причому я стояла біля касси, а не ховалась за стовпом!!! І як реагувати на цей сервіс???
Ціни там і вправду високі, я хоть і не часто там скупляюсь, адже на базарі був мабуть раза 2 за 2 роки, але коли був останній раз то не дуже сподобалось
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю