Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Магазин “Смак”

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 26
Ацтой (від 1-3 балів)
20
Може бути (від 3-6 балів)
6
Добре (від 6-9 балів)
0
Відмінно (10 балів)
0
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 530

Зареєстрований 2007-08-13

ПП

А как вам магазин “Смак” по ул. Ярослава Мудрого?!!! Некоторые продавци только тем и занимаются, что хавают семечки и смотрят телик(даже когда стоит толпа и все ждут)... По десятибальной шкале - 3. И то - за телик.  grin

[ Редаговано: 07 Листопад 2007 16:08 by Valentine ]
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

той магазин взагалі бомба, ще ні разу я не вишла  нормально шось купивши....

Аватар

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Повністю погоджуюсь ,особливо в суботу заходжу з базару там черги жахливі і продавці пересуваються ніби тормозної жидкості випили, бісить жах!!!

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

А у мене там знайома працює, тому я там рідко в черзі стою  tongue laugh
Обслуговування клієнтів там, напевно, саме гірше в місті!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

САМИЙ АцТоЙнИй магазин в місті. В селах, напевно, і то краще обслуговування та вибір товарів. Існування даного магазину підтримує лише педколедж та приїждже село, яке сунеться на речовий ринок. Продавці дійсно там живляться від “паливо-мастильних” речовин. Одним словом “ГАНЬБА”!!!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2349

ПП

imon4ik - 07 Листопад 2007 14:58

САМИЙ АцТоЙнИй магазин в місті. В селах, напевно, і то краще обслуговування та вибір товарів. Існування даного магазину підтримує лише педколедж та приїждже село, яке сунеться на речовий ринок. Продавці дійсно там живляться від “паливо-мастильних” речовин. Одним словом “ГАНЬБА”!!!

Студенти вже частіше ходять в “Зеленку”, бо бояться переходити через пішохідний перехід.
Магазин треба реорганізувати.

Аватар

Всього повідомлень 915

ПП

Ну, тепер вже не “зеленка”, а по-модному “Піраміда”, а щодо того, що підтримує педколедж, то це лише перший курс, який ще не вдуплився в і не знає, що означає слово “сервіс”...

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Сервіс просто ужас, про продавців зовсім мовчу.
Персонал потрібно поміняти, тоді і відношення до нього зміниться

Підпис

signature_image

Всього повідомлень 2

Зареєстрований 2008-03-08

ПП

Я мало с чем согласна,что написано на форуме по поводу этого магазина. Я часто делаю покупки в магазине “Смак” и всегда остаюсь довольна от обслуживания. Мой муж предприниматель, и предложил продавцам (со старшей смены) перейти к нему работать. Они много клиентов привлекают особеностью обслуживания. А,вообщето, к этому персоналу надо относиться с уважением и сочуствием!!!
Светлана Ивановна.

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 325

Зареєстрований 2007-09-16

ПП

Валерія - 16 Березень 2008 00:16

Я мало с чем согласна,что написано на форуме по поводу этого магазина. Я часто делаю покупки в магазине “Смак” и всегда остаюсь довольна от обслуживания. Мой муж предприниматель, и предложил продавцам (со старшей смены) перейти к нему работать. Они много клиентов привлекают особеностью обслуживания. А,вообщето, к этому персоналу надо относиться с уважением и сочуствием!!!
Светлана Ивановна.

Вау, як офіційно  smile

А щодо “СМАКа”, то скажу слідуюче: давно не був... Бо нема бажання заходити smile  , хоча і часто поряд...
Краще піти в ПІРАМІДУ, та закупитися там, ніж йти туди...
P.S.
В смаку не був з 2006 smile

Аватар

Всього повідомлень 2349

ПП

Brut - 16 Березень 2008 21:10

P.S.
В смаку не був з 2006 smile

видно тебе там не люблять чи заборгованість маєш!!! grin

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

одне що мені запамяталось із Смаку, що там асортимент не дуже великий.........кефіру в магазині нема grin я через них ще дуже довго лежав у Фаталіста на хаті і “помирав”

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Всього повідомлень 2

Зареєстрований 2008-03-08

ПП

????? ???????? ????????? ??? ???? ???????, ? ????????? ?????, ??? ????????? ???? ???????? ????? ?? ?? ????, ??? ?????? ??????, ???? ?????? ???????????? ?????? (??????, ??? ??? ? ???, ???????? ????? ?? ????? ????, ?? ???, ??????? ????? ??? ????? ?? ???? ?? ???). ? ??????? ????, ? ?????? ??? ????? ??????? ? ???? ????????, ?? ???? ????????, ??? ????? 20 ????? (???????? ?????? ????????? ??? ????? ??????, ???? ??????? - ?????? ????????, ???? ? ??????? ??????, ? ????????. ?????, ??? ?????? ???? ?????? ???????

Аватар

Всього повідомлень 915

ПП

От скільки я разів туди ходив (а ходив багато і до 20 числа і після...), то, чесно кажучи, ніразу не можу добре сказать про персонал!!!! Таке враження що збіговисько неуків та некультурщини!!!! Рятує лише те, що поруч є “Піраміда”!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Скажу тільки одне, щоб скупитися в магазині, я чекала поки продавець “наїсться” насіння соняшника, і зверне на мене увагу!!! Причому я стояла біля касси, а не ховалась за стовпом!!! І як реагувати на цей сервіс???

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Ціни там і вправду високі, я хоть і не часто там скупляюсь, адже на базарі був мабуть раза 2 за 2 роки, але коли був останній раз то не дуже сподобалось

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю