Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 16 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 3 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 3 |
| Добре (від 6-9 балів) | 6 |
| Відмінно (10 балів) | 4 |
Вислів правильний - якість та ціна мають стояти поряд. Якщо виробники продукції будуть додержуватись цього принципу, то ми згадаєм смак забутих ковбас “Московської” та Докторської”, а принципі формуєте думку про потит на ту чи іншу ковбасу - Ви покупці. Якщо ковбаса не продається, то її ніхто замовляти не буде або будуть замовляти, то і тільки для підтримання асортименту. На рахунок централізованого замовлення - повторюсь ще раз: договори погоджуються в Луцьку- бо штрих код на ковбаси заводиться на всю сітку “Вопак”ів. По іншому не можна, бо вся інформація про постачальника , його продукцію заноситься в центральну базу (сервер), що знаходиться в Луцьку. Так сталось , що ми вибрали організовану торгівлю і на відповідну дату залежні від електрики, коммпів і т.д. Ой, досить розказувати. Заходьте в магазин. До дня медиків хочу провести якусь “Акцію” - нехай це буде знижка на... на... на... БАНАН
Вислів правильний - якість та ціна мають стояти поряд. Якщо виробники продукції будуть додержуватись цього принципу, то ми згадаєм смак забутих ковбас “Московської” та Докторської”, а принципі формуєте думку про потит на ту чи іншу ковбасу - Ви покупці. Якщо ковбаса не продається, то її ніхто замовляти не буде або будуть замовляти, то і тільки для підтримання асортименту. На рахунок централізованого замовлення - повторюсь ще раз: договори погоджуються в Луцьку- бо штрих код на ковбаси заводиться на всю сітку “Вопак”ів. По іншому не можна, бо вся інформація про постачальника , його продукцію заноситься в центральну базу (сервер), що знаходиться в Луцьку. Так сталось , що ми вибрали організовану торгівлю і на відповідну дату залежні від електрики, коммпів і т.д. Ой, досить розказувати. Заходьте в магазин. До дня медиків хочу провести якусь “Акцію” - нехай це буде знижка на... на... на... БАНАН
все я побіг закуповуватись бананами, а взагалі у вопаку найбільше мені подобається асортимент і чарівна дівчина , яка пропонує алкогольні вироби ![]()
все я побіг закуповуватись бананами, а взагалі у вопаку найбільше мені подобається асортимент і чарівна дівчина , яка пропонує алкогольні вироби
ага, мені тоже)))
І на сам кінець : у Вас проблеми з неякісним товаром- при наявності чека Вам його обміняють
До кого звертатись?
На предмет зіпсовного мяса та чорнослива хочу сказати, що супермаркету немає потреби ховати його в шашлики чи булочні вироби
Як пояснити потужний запах і смак спирту в булці з чорносливом?
мити чорнослив спиртом економічно не вигідно, краще його списати , бо на дану групу є норми списання
Для тих хто не вірить в правильність технології приготування булок і м”ясних виробів можу організувати присутність під час технологічного процесу виготовлення даної продукції ( при наявності санітарної книжки- як не як на вулиці літо)
1. А як щодо попереднього запитання?
2.
мити чорнослив спиртом економічно не вигідно, краще його списати , бо на дану групу є норми списання
Але якщо я пишу, що воняє - значить воняло.
Якщо я писав раніше, що у вашій піці мені попав сірник - так воно і було. Тільки не треба казати, що так належить за рецептом.
Для тих хто не вірить в правильність технології приготування булок і м”ясних виробів можу організувати присутність під час технологічного процесу виготовлення даної продукції ( при наявності санітарної книжки- як не як на вулиці літо)
говорячи на чистоту, немає маркетів, які б не старалися впарити протермінований продукт, і нєфіг даже доказувати протилежне....(прим. без образ, але неможливо образу не рахувати за образу
)
а на рахунок перевірок, ха, вас же за два тижні наперед про перевірку попереджують.
а на рахунок екскурсії, то так проведеш, що ніби і все показав, а те, що не потрібно бачити, звісно ж і не побачать
Петя, я тебе поважаю, але скажу, якщо то була не образа, значить то була не образа, ще раз різанеш моє повідомлення, смисл тоді мені писати критику
[ Редаговано: 20 Липень 2009 23:28 by Provod ]Із мінусів ще знаю з розповідів брата, що літом йому декілька разів попадались зіпсовані йогурти, хоча за датою виготовлення вони були свіжими. Мабуть під час доставки десь перестояли на сонці...
Із плюсів можна назвати і ціни, якщо брати Оксамит - Вопак, то у Вопаку вони значно нижчі, да і взагалі на місці користувача “кіт” я б запитав би - “А на кого в Сарнах Вопаку рівнятись?”))) Вопак поки як мінімум не гірше інших)
.... і замовте для розширення асортименту Першої Приватної Броварні, хоча б Старого міста і Платінум
[ Редаговано: 20 Липень 2009 16:13 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я не вірю в правильність технології виготовлення мясних виробів, є санітарна книжка.... як подивитись технологію?
Обов”язково проведу екскурсію, зв”яжіться з адміністрацією супкемаркету
Крім того, хочу щоб це було для нас несподівано- без попередження( від Вас тільки бажання і сан.книжка)
кіт, пишу третій раз
До кого звертатися для обміну зіпсованого товару???
При наявності чека на відповідний товар, Вам даний товар обміняють або віддадуть гроші - черговий “відповідальний” працівник є в супермаркеті щоденно з 8.00 год до 23.00 год