Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Супермаркет “ВОПАК”

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 16
Ацтой (від 1-3 балів)
3
Може бути (від 3-6 балів)
3
Добре (від 6-9 балів)
6
Відмінно (10 балів)
4
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Скинь фото на емейл чи куди тобі зручно. Вконтакте потрібна реєстрації, а я ці соцсеті не переварюю хронічно. Ще цікавить, що за виробник і що таке богук???

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

Provod - 07 Червень 2009 12:51

??????? ???????, ????????? ???, ? ????????, ???????? ?? ? ?????????? ?????? (??????? ????? ????? ????????) ??????????? ???????? ?????? ? ??????, ????? ???????????? ????????? ? ????? ??? ?? ????????? “???????????” ???????...

?? ? ?.?.

_??????? ??-????????? ?? ???????? - ??? ???? ? ?.
_?????? ??? ????? ? ????? ??? ??????? ?? ?????? ?????, ?? ????????? ?? ???????? ???????:

????? ?? ???????? ???? ????? ???????? ????????? ?????

[ Редаговано: 15 Липень 2009 08:41 by Flash ]

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

??? ????, ???? ???????? ???

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

- ? ??? ? ???????? ???? ?????????? ??????? ??? ?????????? ?????????. ???? ??????? ?????, ???????, ?????????, ????. ??????????? ? ??? ???? ???????? ?????, ??? ? ??????? ?????????????. ? ????? ????????

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Flash - 07 Червень 2009 13:30

_Скинь фото на емейл чи куди тобі зручно. Вконтакте потрібна реєстрації, а я ці соцсеті не переварюю хронічно. Ще цікавить, що за виробник і що таке богук???

Виробник я )) богук - це і є мацик, просто він в нас так по ТУ називається
фотки заливать впадло, їх там просто багато

Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

MaraviXer - 07 Червень 2009 12:54
Flash - 07 Червень 2009 12:29

_Кажуть, те м’ясо яке лежить у них в холодильнику вже запаковане і з ціною, це те, що не продалося “на вагу” вчора-позавчора (читай стрьомне).
Купив у них булочку з чорносливом, так вона всередині була вся проспиртована. Потім щось трохи здоров’ячко похитнулось. Чи не перебивали вони спиртом запах псування продуктів. А на додачу почув по ТБ, що кулінарія у будь-якому супермаркеті зроблена лише для переробки простроченої продукції. Задумався. Тепер їхні булочки стали ще стрьомніші. З жахом дивлюсь на їхнє замариноване м’ясо на шашлики. Оцет все переб’є. sick

якщо треба нормальне м’ясо , чи сиров’ялена продукція (ковбаси, мацик , богук, парма (сиров’ялнеий свинячий окорок) звертайся в асю 4726169

Фотки тут

Да ти під шумок вирішив свою рекламу проштовхнути?)))

Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

Provod - 08 Червень 2009 05:46

_Нехай штовхає. Спробуєм wink
А буде махлювать і для нього пост знайдем cool grin

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Flash - 08 Червень 2009 06:03
Provod - 08 Червень 2009 05:46

_Нехай штовхає. Спробуєм wink
А буде махлювать і для нього пост знайдем cool grin

махлювати звісно не буде, а от ціни будуть занебесні

Аватар

Всього повідомлень 801

ПП

Provod - 08 Червень 2009 07:01

махлювати звісно не буде, а от ціни будуть занебесні

І сої не буде? downer
MaraviXer, ціни в студію. І де твоя торгова точка? А то ти щось в асі не відписуєшся

Підпис

signature_image
РангРанг

Всього повідомлень 26

Зареєстрований 2009-02-06

ПП

Безумовно краще купити на базарі кусень мяса та зробити собі шашлик, ковбасу вже давно не купляю і не їм, хай свою сою з крохмалем по ціні мяса самі їдять. І не факт що  дорога ковбаса має хоч трохи натурального мяса ,а не домішок та різних приправ з запахом ковбаси.

Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2009-06-17

ПП

Працюю у супермаркеті “Вопак”. Радує одне: якщо говорять- значить магазин працює. Відносно привітання касирів “Доброго дня”  та слів на прощання - “Дякую за покупку” та “Приходьте ще”,  можу з впевненістю сказати  що Вам приємно, коли це говорять, але  Ви боїтеся про це сказати відверто.  На рахунок мяса  хочу сказати слідуюче: мясо зберігається в холодильниках (  холод. камерах та холодильних бонетах відкритого типу) при терпературі від 0 до 4 градусів і в Вас є можливість його  подивитись і на крайній випадок понюхати і крім того,  на відміну від  “базару”  філе, лопатка, вирізка та корейка продається без костей ( чого Ви не подачите на наших базах). На предмет зіпсовного мяса  та чорнослива  хочу сказати, що супермаркету немає потреби ховати  його в шашлики чи  булочні вироби, бо договори заключені з постачальниками так, що вся нереалізована продукція повертається постачальнику  назад в повному обсязі  ( тобто нам не потрібні проблеми з протермінованою продукцією) І на сам кінець :  у Вас проблеми з неякісним товаром- при наявності чека Вам його обміняють - це реалії життя ( 30 %  продовольчих товарів -  скоропортящі продукти).
  На рахунок продажу алкогольних напоїв та тютюнових вирбів  - нового нічого не сказу - читайте правила  торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

Буду радий почути  і побачити будь-які  думки.

Аватар

Всього повідомлень 1012

ПП

кіт - 17 Червень 2009 10:39

Працюю у супермаркеті “Вопак”. Радує одне: якщо говорять- значить магазин працює. Відносно привітання касирів “Доброго дня”  та слів на прощання - “Дякую за покупку” та “Приходьте ще”,  можу з впевненістю сказати  що Вам приємно, коли це говорять, але  Ви боїтеся про це сказати відверто.  На рахунок мяса  хочу сказати слідуюче: мясо зберігається в холодильниках (  холод. камерах та холодильних бонетах відкритого типу) при терпературі від 0 до 4 градусів і в Вас є можливість його  подивитись і на крайній випадок понюхати і крім того,  на відміну від  “базару”  філе, лопатка, вирізка та корейка продається без костей ( чого Ви не подачите на наших базах). На предмет зіпсовного мяса  та чорнослива  хочу сказати, що супермаркету немає потреби ховати  його в шашлики чи  булочні вироби, бо договори заключені з постачальниками так, що вся нереалізована продукція повертається постачальнику  назад в повному обсязі  ( тобто нам не потрібні проблеми з протермінованою продукцією) І на сам кінець :  у Вас проблеми з неякісним товаром- при наявності чека Вам його обміняють - це реалії життя ( 30 %  продовольчих товарів -  скоропортящі продукти).
  На рахунок продажу алкогольних напоїв та тютюнових вирбів  - нового нічого не сказу - читайте правила  торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами

Не подобається м’ясна продукція, конкретно ковбаси, просто почитайте їх склад і все..
Сиров’ялена ковбаса , що вісить у вас взагалі не може відповідати стандартам, так як вона розсипається на шматки, вона мабуть всохлась на максимум 25% , для прибутку виробника - це вигідно, наскільки я знаю вопак закупляється централізовано в Луцьку, тому те , що в Сарнах скажуть продаваити, то ви і будете робити... А там домовленості свої.... (маю наувазі керівництво і виробника) і ще смішніше коли власники самих супермаркетів і є виробниками товарів , які продають  і кожу тоді зіпсований продукт вертати?

Ранг

Всього повідомлень 24

Зареєстрований 2009-06-17

ПП

На жаль Україна до цього часу не прийняла СОТівсьских стандартів на ковбасні вироби і значна частина ковбасних виробів виготовляється по Технячних умовах, які розробляють самі виробники ковбасних виробів і реєструють ці ТУ у підприємствах Стандартизації та метрології. Тому склад дещо відрізняється від  “совєтьських”  ковбасних виробів. Поставляють нам ковбасні вироби не централізовано, а кожне замовлення на підприємство- виробника ковбасних виробів  формує  наш “Вопак”.  І хочу ще сказати , що ми заключили договори самостійно з такими виробниками ковбасних виробів : Колос ( чернівці)Ідекс(київ), ГлобиноПолтава), Ковельські ковбаси(ковель), Зевс Дубно).Як бачите Луцька тут ніде немає.  Одна особливість( перевага) великої  мережі, що вона може замовляти  у виробників під своє торгівельною маркою продукти харчування і на даних час це крупи, макарони, снеки,  супутні товари під торгівельною маркою “Хочу ще” та “Від А до Я”

Аватар

Всього повідомлень 1012

ПП

кіт - 18 Червень 2009 05:38

На жаль Україна до цього часу не прийняла СОТівсьских стандартів на ковбасні вироби і значна частина ковбасних виробів виготовляється по Технячних умовах, які розробляють самі виробники ковбасних виробів і реєструють ці ТУ у підприємствах Стандартизації та метрології. Тому склад дещо відрізняється від  “совєтьських”  ковбасних виробів. Поставляють нам ковбасні вироби не централізовано, а кожне замовлення на підприємство- виробника ковбасних виробів  формує  наш “Вопак”.  І хочу ще сказати , що ми заключили договори самостійно з такими виробниками ковбасних виробів : Колос ( чернівці)Ідекс(київ), ГлобиноПолтава), Ковельські ковбаси(ковель), Зевс Дубно).Як бачите Луцька тут ніде немає.  Одна особливість( перевага) великої  мережі, що вона може замовляти  у виробників під своє торгівельною маркою продукти харчування і на даних час це крупи, макарони, снеки,  супутні товари під торгівельною маркою “Хочу ще” та “Від А до Я”

ТУ для власних видів ковбас всерівно пишуться по державних стандартах, в мене наприклад в технічних умовах майже в кожному пункті йде посилання на ДСТУ , а ДСТУ писалий ще за “совєтьських” часів, просто , що зараз для здешевлення ковбасних виробів пхають генно-модифікованну сою чи просто перемелені хрящі, кістки , просто виробників зараз чомусь не цікавить якість, а навпаки збут, а чим нижче ціна тим більше реалізація, колись я хотів пробитись у вопак зі своїм сиров’яленим продуктом (почитати можна  тут ), так нам сказали , що закупівля тільки через Луцьк....

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

кіт - 17 Червень 2009 10:39

Якщо брати обслуговування, то да у Вопаку воно мабуть найкраще в місті, навідмінну від інших магазинів (про що я вже писав) у Вопаку привітність працівників на касах виглядає невимушеною...якщо брати Саммаркет чи Оксамит, то там тебе зустрічають з таким виглядом ніби їх туди безкоштовно загнали на роботу.
Товар впринципі свіжиший як в Саммаркеті, по цінам то даж незнаю, мабуть дивлячись який товар.
Ковбаса? Ні, я останнім часом взагалі ковбаси не люблю і якраз таки не в останню чергу через ваші ті “Ковельскі ковбаси”, думаю їх Вопак толкає у себе через те що фірма теж з Волонської області....ні ну чесно хай яка не є, але вже та Дубенська і то краща за ту незрозуміло з чого зроблену Ковельську.

І іще - хотілось би бачити у Вопаку більший вибір “Першої Приватної Броварні” (Чорне, Платінум, Старе місто, Авторське...) а то Галицька корона впринципі виступає як дешеве пиво, да і смак не той, також і теж ППБ Лагер, воно хоч і під маркою ППБ, але ж вироблено на заводі в Радомишлі і це відразу ж відчувається на смак

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю