Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Супермаркет “ВОПАК”

Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу?
Всього голосів: 16
Ацтой (від 1-3 балів)
3
Може бути (від 3-6 балів)
3
Добре (від 6-9 балів)
6
Відмінно (10 балів)
4
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Ну що тут сказати, ціни можуть бути , товарів нормально , радують булочкі, там я покуштував самі смачні ватрушки в місті мабуть просто попав на свіжак, також радує що можна бачити як робиться кура гриль тобіш ніхто не змахлює і нарешті і в нас навчились говорити : “Дякую приходьте ще”
Мінуса убивають черги за куркою гріль  і  також увечері наявність тільки одної каси це бісить!!

[ Редаговано: 07 Листопад 2007 16:00 by MaraviXer ]
Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

А мені не подобаєься цей маркет, мені ще ніразу не сказали приходьте ще, не те що ДЯКУЮ!!! і охороник постійно на тебе так дивиться, а коли йду з пивом, питае , а тобі вже 18 є?
Це так напрягає!

Аватар

Всього повідомлень 1012

ПП

Катюха робота така у них!!! Мені завжди говорять дякую , навіть там є працівники які можуть порадити товар який кращий!!!

Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Обслуговування в них на висому рівні але інколи бувають приколи по типу а вам 18 є або і чого ви всі без мєлочі ходите smile

А от форма їхня мене просто убиває

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

а запах... точніше сморід від тієї грилі... вентиляційна система видно там не найкраща....
черги... і лише одна каса відпускає алкоголь... погано

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Сервіс якщо на рівні міста, то да, вони зробили прорив і завдяки цьому загрібають кучу грошей. Мені Доброго дня, Дякуємо Приходьте ще кажуть постійно, одна то постійно привіт каже wink але це коли я без дівчини туда заходжу. Добре що хоч вже всі каси “пробивають” алкоголь

Мінуси:
Гади, одного рау були проблеми із фотіком, пришлось удляти фоткі
Там де пиво, є якась комора звідки постійно воняє.
Охорона, це мабуть в Сарнах скрізь ця проблема

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Булочки там просто супер, завжди свіжі, а от черги по вечорам просто вбивають!!!
Про запах від курочок зовсім мовчу

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

А ще я не розумію, те що коли я захотіла перевірити карточку (скільки там балів), то вони мені, зайдіть у ту кімнатку, я зашла, кажу я хочу перевірити карточку, на мене ніхто ніякої уваги не звернув, я постояла так десь 5хв., понаблюдала за роботою, а потім зайшла якась тітка, і спитала шо тобі треба, я кажу, карточку пееревірити, вони її пробила, сказала цифру, я подякувала і піщла, але факт, тоді навіщо на дверях вісить табличка ВХІД ПОСТОРОННІМ ЗАБОРОНЕНО??????

[ Редаговано: 15 Листопад 2007 14:43 by katuxa ]
Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

katuxa - 14 Листопад 2007 10:39

А ще я не розумію, те що коли я хахотіла перевірити карточку (скільки там балів), то вони мені, зайдіть у ту кімнатку, я зашла, кажу я хочу перевірити карточку, на мене ніхто ніякої уваги не звернув, я постояла так десь 5хв., понаблюдала за роботою, а потім зайшла якась тітка, і спитала шо тобі треба, я кажу, карточку пееревірити, вони її пробила, сказала цифру, я подякувала і піщла, але факт, тоді навіщо на дверях вісить табличка ВХІД ПОСТОРОННІМ ЗАБОРОНЕНО??????

Відповідь ти знайдеш в своєму пості...
Ти не захотіла, а “хахотіла”... от вони і подумали, що ти смієшся з них і “нуль” уваги від оператора і від персоналу!!!

Аватар

Всього повідомлень 1012

ПП

Кароч від вчорашнього дня у мене помінялось ставлення до Вопаку, а верніше товару , що там знаходиться ,я так травонувся пельменями,  які були куплені у вопаку , причому це було перше і останнє, що я  з’їв на той день!!!

[ Редаговано: 31 Березень 2008 04:54 by MaraviXer ]
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

позавчора взагалі один із охоронників почав вимаати вже на вулиці у нас чеки, це взагалі гон, я їх якщо і беру то викидаю відразу ж в мусорнік в самому магазині

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Я так зрозумів, що Вопак розжився ще на один сервіс. Доки я розраховувався на касі усі мої покупки були загружені в пакет. Прикольно. Раніше було незручно, коли чекаєш поки попередній покупець розгребе купу свого товару. А так набагато швидше.

Підпис

signature_image
РангРанг

Всього повідомлень 26

Зареєстрований 2009-02-06

ПП

“Вопак” зовсім не подобається, за касировим “Приходьте ще” відчуваєш “Як ви мені всі надоїли”, краще б нічого не казали.

Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Кажуть, те м’ясо яке лежить у них в холодильнику вже запаковане і з ціною, це те, що не продалося “на вагу” вчора-позавчора (читай стрьомне).
Купив у них булочку з чорносливом, так вона всередині була вся проспиртована. Потім щось трохи здоров’ячко похитнулось. Чи не перебивали вони спиртом запах псування продуктів. А на додачу почув по ТБ, що кулінарія у будь-якому супермаркеті зроблена лише для переробки простроченої продукції. Задумався. Тепер їхні булочки стали ще стрьомніші. З жахом дивлюсь на їхнє замариноване м’ясо на шашлики. Оцет все переб’є. sick

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Шановне панство, відкриваю очі, в маркетах, особливо де є кулінарний відділ (випічку також можна віднести) прострочені продукти тулять в салати, гарно приправляють майонезом і оцтом аби не відчувати “специфічний” привкус. Як ви думаєте, куди дівають також салати, які не розкупили за вчорашній, позавчорашній і позапозавчорашній день? В той же салат, тільки із свіжішими (не свіжими, а свіжішими овочами), і поливають обільно майонезом аж не як із свіжого привозу.

Ті ж випічки - продавався певний час чорнослив і пролежав доволі довго (тобто пора викідати або повертати виробнику), його в булку і піддають звісно температурі, яка ніби має все приховати. Це не казка, а реальність, нажаль

Реальний приклад, знайомий підприємець зайнявся кавовим бізнесом, все було гут - і клієнти, і прибуток (кава ж була дійсно файна), аж допоки не намалювались розумні люди і не пояснили - навіщо ти продаєш всі зерна дорогої кави, візьми 50/50 дорогі зерна із самими дешевими (це ще самий нормальний варіант). А беруть тупо найдешевшу каву і добавляють відсотків 5-10 дійсно дорогої кави - запах дає дорога кава, а надприбуток - дешева. Так що задумайтесь, коли будете брати так звану “каву” в фірмових кавових точках.

Ну і т.д.

Аватар

Всього повідомлень 1012

ПП

Flash - 07 Червень 2009 12:29

_Кажуть, те м’ясо яке лежить у них в холодильнику вже запаковане і з ціною, це те, що не продалося “на вагу” вчора-позавчора (читай стрьомне).
Купив у них булочку з чорносливом, так вона всередині була вся проспиртована. Потім щось трохи здоров’ячко похитнулось. Чи не перебивали вони спиртом запах псування продуктів. А на додачу почув по ТБ, що кулінарія у будь-якому супермаркеті зроблена лише для переробки простроченої продукції. Задумався. Тепер їхні булочки стали ще стрьомніші. З жахом дивлюсь на їхнє замариноване м’ясо на шашлики. Оцет все переб’є. sick

якщо треба нормальне м’ясо , чи сиров’ялена продукція (ковбаси, мацик , богук, парма (сиров’ялнеий свинячий окорок) звертайся в асю 4726169

Фотки тут

[ Редаговано: 07 Червень 2009 17:00 by MaraviXer ]