Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 55 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 35 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 8 |
| Добре (від 6-9 балів) | 5 |
| Відмінно (10 балів) | 7 |
Ніфіга собі, треба і собі чеки просить!
А я так просто прихожу, даю бабки, і все!
Ніфіга собі, треба і собі чеки просить!
А я так просто прихожу, даю бабки, і все!
А гарбар просто бере їх собі і мутить...
Блін, і якщо я не складала договору, то і підстав їх звинувачувати немаю права, тому що вони вирячать на мене очі і скажуть ми тебе перший раз бачимо!...
От халепа
Я за 6 років з ними проблем немав , чого і вам бажаю , коли забагато людей зависло на їхньому діалапі - перейшов на укртелеком. На протязі останніх 4х місяців підключений до їхнього інтернету і особливих збоїв за цей час небуло.
Покищо в Сарнах немає надавача послуг який би зміг потягатися з ними. Укртелеком неможе забезпечити всіх якісними лініями , а значить і швидкісним інтернетом.
KIRIV, а ти договір підписував про надання послуг? З чеками не обдурювали?
А я людям на слово вірю........... поки !
А я не вірю, але дійсно, що сова є монополістом в нашому місті і вони можуть творить бєзпрідел!!!
...вже мене почала діставати якість надання послуг інтернету!!! Сьогодні з 00:00 і до ранку нет просто був ВІДСУТНІЙ!!!!! І постає питання: яка причина цього? Це ж вже не перший раз....
Да, у мене він пропав у 00.16, і так не появився.
Да ну нафіг!
От і мене захарює, що нет постійно пропадає, якщо підсумувати загальний час без нету, то в місяць запросто набігає десь 1 доба. Тобто сова нас розводить на 1 добу.
Ще прикол, коли ставиш на закачку якийсь фільм, наприклад на ніч. Потім просипаюсь дивлюсь некачає, підключений але нету нема, потрібно перепідключатись :-( а пів ночі комп простояв просто-так нічього не качаючи ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ага, та сама ситуація, поставила на закачку музику, брик, в них там в головах шось клемануло, і решили сервак перезагрузить, і так три рази на день, да шо за фігня, це який такий сервер перегружаються три рази на тиждень???
Сова взагалі якийсь мутний провайдер
А мені здається, що вони вже от жира бісяться, знаючи що вони одні такі!
Чому ж одні, в телекома теж непоганий інет, правда якщо лінія толкова
можна ще через мобільного оператора підключатись
воно то так, але я наприклад н е можу скористатися їхніми послугами, тому що у мене блокиратор!
У мене нема виходу!