Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 55 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 35 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 8 |
| Добре (від 6-9 балів) | 5 |
| Відмінно (10 балів) | 7 |
З мене було знято проплату за один місяць, так як будто в мене там були якісь боргиаж 2004рік.
[ Редаговано: 18 Лютий 2009 14:31 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Ця тема набере великі оберти...
Питання СОВи...... треба контролювати, бо нецензурних слів буде купа.
Особисто мене сервіс вови покищо влаштовує... покищо...
Мене пока тоже, тільки от є невеличка така загвоздка, на рахунок мого тарифу!
НЕ подпбається троха мені їхні сроки платежу!....
НЕ подпбається троха мені їхні сроки платежу!....
Які терміни передбаченні у договорі???
Ти платиш, як в договорі зазначено, а не як вони тобі командують!!!
В этом плане с Укртелекомом проще. Я с СОВой связываться не хочу.
[ Редаговано: 08 Листопад 2007 22:17 by ALoH@ ]НЕ подпбається троха мені їхні сроки платежу!....
Які терміни передбаченні у договорі???
Ти платиш, як в договорі зазначено, а не як вони тобі командують!!!
Який ще нафг договір? Я позавчора до них прийшов щоб скласти договір про надання Совою мені послуг, а у відповідь почув цитую: “Ти не є органіцація, щоб з тобою складати договір, в тебе нет на дому” - це не є законно надавати мені послуги буз договору, а простими словами, це пряме ухиляння від податків на отримані прибутки!
Так іди в податкову і “настукай”...
Договір має бути ОБОВ’ЯЗКОВО!!!
Як потім судитись, вони будуть бабло дерти (і квитанції про плату не дадуть).
Щось доказати, що ти платив буде важко!!! Особливо якщо справа дійде до суду.
У мене також нема договору!....
Я колись відеокарту приносив щоб вони глянули , а сам пан Гарбар особисто її забрав і сказав що в мене є борг 50 грн і якщо я його не сплачу відеокарту не віддасть це нормально ??? А борг був 3 роки назад і за дні коли я був в універі!!! Мене кідали , а він сказав що йому поху* це не його проблеми!!!
[ Редаговано: 16 Березень 2008 23:36 by MaraviXer ]Зайдіть в СОВу і складіть договори... бо будуть вас обманювати як тільки можуть.
Коли працював в КП “ІКЦ”, то там всім (юридична чи фізична особа) складав договори.
І оплата проходила через Ощадбанк, щоб права споживача були захищені!
скільки у мене є і був інтернет, (вже десь 3 роки), ні про ніякий договір я і не знала! Ага, зараз як прийду, скажу про договір, то ще взагалі відключить, скаже не подобається, допобачення! І що потім???
Катюх ти як мала дитина навчись себе і свої права захищати!!!
Уявляю за 3 роки скільки передплатила... навіть, якщо і 10-15 грн. за місяць (всього: 360-540 грн.).
Є привід поміркувати!!! Ще треба користуватись і знову передплачувати?
У мене безлімітка, мені сказали в місяць 100грн.
Потім я пррихожу, мені кажуть треба не 100, а 100+25, за обслуговування, яке? Мені ні ро що не повідомляли, і те що я 2 місяці платила 100, а потім десь взялись 25, абсурд, і якщо у менене виходить заплатись саме 1числа, а прихожу там 7, чи 10, все одно 100грн.+25! Пісець!....
Так іди в податкову і “настукай”...
Договір має бути ОБОВ’ЯЗКОВО!!!Як потім судитись, вони будуть бабло дерти (і квитанції про плату не дадуть).
Щось доказати, що ти платив буде важко!!! Особливо якщо справа дійде до суду.
Щодо оплати, то я постійно прошу чек! І вмене всі вони гарненько зложені вдома, бо знаю, що пан Гарбар може надурить! Х там, не вийде!