Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 20 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 5 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 9 |
| Добре (від 6-9 балів) | 1 |
| Відмінно (10 балів) | 2 |
| Мені пох. | 3 |
Там делают нормальный кофе.
Там делают нормальный кофе.
А я б не назвала б каву з пакетиків нормальною
Там не тільки з пакетиків роблять каву а й з зерен
І чай там непоганий, завжди беру зелений або з фруктами!!!
До речі, цей невеличкий відділ з кавою та чаєм не стоїть відносити до заслуг Оксамиту. Він ніби як сам по собі і є в інших торгових точках.
Дійсно, що вибір чаю там є, але немає мого улюбленого білого чаю приходиться в Рівному чи Києві купувати
Обслуговування в даному магазині називається “Небий лежачого”, хоч би хтось ворухнувся щоб запитати що потрібно всі продавці морозяться, хоча зараз помітні якісь зрушення, але це мабуть тому що я рідко туди заходжу)))
Дійсно, що вибір чаю там є, але немає мого улюбленого білого чаю приходиться в Рівному чи Києві купувати
Цікаво, вперше чую про такий чай, що за чай?
Чувак є 2 види чаїв - ферментовані і не ферментовані
Ферментовані - звичайний чорний чай (які більшість нормальних людей пють ще з часів СССР)
Не ферментовані : білий , зелений, синій.
Причому чайні листки можуть бути зірвані із одного чайного дерева , але те коли як і що з ними зробили потім і призводить до такого ізвращенія ..................
Ого!
А я думала білий чай, це незаварений зелений!
Блін, пийте нормальний чай!
В Оксамиті хватає багато хвацького чаю!
Народ, ми види чаїв обговорюємо чи роботу магазину))))
Білий чай прикольний, особливо у літню спеку!!!
Рекомендую спробувати, але беріть не в пакетиках, а заварний
Оксамиту незарах за тещо не відкрились на НР ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
У який ти. Людям також охота посвяткувати, потрібно було трохан запастися на НР.
Думаю, що не приємно, коли б на тебе перегарчиком продавці дмухали б.
Вони і так з нехотя обслуговують, а так взагалі не вставали б)))
респект, що хоча кришечки від ОБОЛОНЯ міняють... спасає... ![]()
Оксамит вже переробили під мінімаркет, особисто мені вже подобається, і ціни нормальні, не треба пертись у Вопак щоб щось нормальне купити
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю