Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Як ви оцінюєте роботу закладу? Всього голосів: 20 |
|
|---|---|
| Ацтой (від 1-3 балів) | 5 |
| Може бути (від 3-6 балів) | 9 |
| Добре (від 6-9 балів) | 1 |
| Відмінно (10 балів) | 2 |
| Мені пох. | 3 |
САБЖ
[ Редаговано: 07 Листопад 2007 16:28 by MaraviXer ]А вони хіба працюють?
Ковбаса в них не дуже свіжа...
Цигарок буває інколи немає... ті що я палю....
Холодильники по всьому магазині розтавленні не так як треба, а там, де люди ходять...
А мені подобається цей магазин, як прогулююсь, завджи туди заходжу і мені там всі товари подобаються, і завжди є в наявності!
Великий асортимент товару, який радує очі. А от якість обслуговування мене не дуже радує. Продавці часто туплять щодо здачі (можливо це пов’язано з великим напливом покупців, особливо на свята)
Розказую випадок вчора в Оксамиті, заходжу близько 23 годин кажу :”з чим у Вас є великі чіпси Лейс?” вона каже чого ти у мене питаєш іди сам глянь, я кажу мені не видно ,каже ти дивись на колір, якщо такий то такий то це з тим то тим то,я кажу я дальтон , вона каже що їй пох, поприходять тут всякі в 23 годині і задовбують, блін я працюю цілодобово і щоб я комусь сказав задовбують мене б шеф натягнув би так що я улибався б завжди всім людям , у мене принцип якщо робиш , то роби якісно, таке відчуття що всім на всіх поху* робітники нічого не бояться!!! А на рахунок здачі мені бувало не додавали по 5 грн я при них рахую і кажу де ви вчились? навіть на калькуляторі по рахувати не вміють правильно!!!
Мдя, с культурой у продавцов там не очень, но и их можно понять,обслужи стольких клиентов за день у самого мозги пплавяться, хотя администрация должна смотреть за персоналом, чттобы он был.. ну скажем так культурнее.. ) а вообще там мне нравиться, широкий асортимент товаров)) нормальой.. ))
Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif
асортимент товару в нормі, а от культура продавців не ахті.
до речі “Оксамит” також улітку під маркет будуть перероблювати!!!
Мдя, с культурой у продавцов там не очень, но и их можно понять,обслужи стольких клиентов за день у самого мозги пплавяться, хотя администрация должна смотреть за персоналом, чттобы он был.. ну скажем так культурнее.. ) а вообще там мне нравиться, широкий асортимент товаров)) нормальой.. ))
Продавців там хватає, тому причина не в клієнтах. А от що вони бігають туди-сюди і до кого звертатись, то ще приходиться перепитувати
до речі “Оксамит” також улітку під маркет будуть перероблювати!!!
Заплужиться він... в маленькі маркети невдобно ходити..
до речі “Оксамит” також улітку під маркет будуть перероблювати!!!Заплужиться він... в маленькі маркети невдобно ходити..
Ідемо в ЄС, то і магазини повинні відповідати цим вимогам, а звідки ти взяв, що він буде маленький???
до речі “Оксамит” також улітку під маркет будуть перероблювати!!!Заплужиться він... в маленькі маркети невдобно ходити..
Ідемо в ЄС, то і магазини повинні відповідати цим вимогам, а звідки ти взяв, що він буде маленький???
а куди їм там розширятись? банк виженуть чи ще один поверх займуть?
Площа для маркету “тугенька”...
Років зо 3 тому, то був би “хіт”, а так з конкурентами не справиться!!!
а куди їм там розширятись? банк виженуть чи ще один поверх займуть?
Як зроблять, то побачиш, не будемо висловлювати припущень.
Но обіцяю, що буде прикольно
Тоді будем чекати, іншого варіянту немає
Но обіцяю, що буде прикольно
А ти яким боком там ,що обіцяєш? Може я чогось не знаю!!!
Но обіцяю, що буде прикольноА ти яким боком там ,що обіцяєш? Може я чогось не знаю!!!
Оксана уже закупила обладнання так, що уже скоро побачите новий Оксамит