Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
БУЛИ НОРМАЛЬНІ, ВИЇХАЛИ У ВЕЛИКЕ МІСТО НА НАВЧАННЯ, І ПРИЇЖАЮТЬ СЮДИ Б....И СТЕРВОЗНИМИ.
були такими тіхонями, а потім бачиш такі панти, пальци веером, ну да мол я така крута, да тіпа Киевская гламурная дефффушка
Знайомо?
Чому так трапляєтся?
Знайомо!!!
Тільки не знаю чому так трапляється!...
Але хочу дізнатися....чому так...

Знайомо!!!
Тільки не знаю чому так трапляється!...
Але хочу дізнатися....чому так...
Давай проведем експеремент: ти ж зараз в Рівному (також велике місто, більше за Сарни), веди щоденник та аналізу свої вчинки. Як отримаєш диплом, то експертна група, в складі модерів та адмінів, проаналізує змінилась ти чи ні і чому так трапляється...
ОК?
Не Ок!
Велике місто, це Київ, Харків, Житомир, Вінниця, Львів!
А Рівне, майже як Сарни!
Тому я не змінилася, аж ніяк!
Тому що я питала, на рахунок себе...
Тому не ОК.
Шукаєм піддослідного кролика......
не потрібного його шукати, просто поясніть чому так трапляється?....
Як говориться: “з ким поведешся - від того і наберешся”
Коли підеш на вулицю, в дитячий садок, школу, ВУЗ і т.д.,
то кожного разу від когось щось візьмеш. От так і змінюється характер людини.
А ще багато людей з пересічної місцевості (напр Сарни), потрапляючи у великі міста, думають, що буде круто себе поводити “по-блатному” в Сарнах, буцімто “я приїхав з великого міста, я буду говорити російською мовою, я модний...”. Це у своєму роді зіркова хвороба, яка важко піддається лікуванню...
Лікуванню вона піддається, особливо коли зправої по лівій ![]()
мені теріново потрібно близьку людину від цього вилікувати, але ж я не можу хук спава хук слева....
посоветуйте ще шось....
мені теріново потрібно близьку людину від цього вилікувати, але ж я не можу хук спава хук слева....
посоветуйте ще шось....
Хук по середині!!! ![]()
НЕ смешно, це ж дійсно проблема...
А якщо прямо сказати. Тіпа попустись, шо ти із себе корчиш, вспомни хто ти і звідки
А якщо прямо сказати. Тіпа попустись, шо ти із себе корчиш, вспомни хто ти і звідки
помагае лише на день, в кращому випадку на два ![]()
і знову.... ![]()
в такому випадку я задумуюсь чи стоїть взагалі спілкуватись з такою людиною