Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Сова виконує злочиннi накази?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

SoPl - 17 Листопад 2007 20:03

Я деякій час користувався халявним діал-ап доступом через Сову(прошу без зайвих питань), і десь в кінці жовтня коли звернув уагу на цей форум і зокрема ще встиг скачати сторінку про СБУ, раптом зв”язок відключівся і доступу я вже після того не отримав (не вірний логін чи пароль...
Це збіг чи як, можуть вони прослідковувати своїх користувачів?

Мабуть таки збіг. адже із нашою АТС вони навряд чи можуть прослідковувати своїх користувачів.

Ти йому порадь ще подзвонити по 02 і сказати що він на халяву нетом користувався!

Краще в СБУ , номер Будулай дасть!!!!

м. Сарни вул. Демократична 40, м. Рівне вул. Відінська 4 телефони є в темі про кегебістів, навіть є тел полковника wink  grin

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Звісно, що збіг. Користувався чужим обліковим записом, помітили, що забагато платять або просто пароль поміняли власники (чи власник) обл запису.

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 44

Зареєстрований 2007-11-15

ПП

Provod - 18 Листопад 2007 13:51

Звісно, що збіг. Користувався чужим обліковим записом, помітили, що забагато платять або просто пароль поміняли власники (чи власник) обл запису.

На рахунок власника це виключено, я перепитував, власнику пофік було...

Може я помиляюсь, поправте якщо так
По моєму АТС  тут нідочого, комунікації Укртелекому використовуюються тільки як фізичний засіб для доступу до модемів сови (мені ж не телефон відключили а заблокували чи змінили логін, обліковий запис)

При доступі у них же є програма яка перевіряє логін і пароль. чому б не припустити (мені, а вам може це відомо)  що є програма чи сервіс який прослідковує звернення користувача до конкретних мережевих ресурсів (вузлів) і потім повідомляє чергового адміна, чи автоматично блокує доступ цього користувача. а при зверненні до них (це коли сумлінний користувач не такий як я халявщик) скажуть мол у вас проблеми, з мережевою або з настройками(не раз таке чув grin апотім ще гроші зіб”ють за те що приїдуть подивляться і зроблять вигляд що вони все зробили

Мене цікавить чи такий варіант реальний?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

SoPl - 18 Листопад 2007 14:15
Provod - 18 Листопад 2007 13:51

На рахунок власника це виключено, я перепитував, власнику пофік було...

Може я помиляюсь, поправте якщо так
По моєму АТС  тут нідочого, комунікації Укртелекому використовуюються тільки як фізичний засіб для доступу до модемів сови (мені ж не телефон відключили а заблокували чи змінили логін, обліковий запис)

При доступі у них же є програма яка перевіряє логін і пароль. чому б не припустити (мені, а вам може це відомо)  що є програма чи сервіс який прослідковує звернення користувача до конкретних мережевих ресурсів (вузлів) і потім повідомляє чергового адміна, чи автоматично блокує доступ цього користувача. а при зверненні до них (це коли сумлінний користувач не такий як я халявщик) скажуть мол у вас проблеми, з мережевою або з настройками(не раз таке чув grin апотім ще гроші зіб”ють за те що приїдуть подивляться і зроблять вигляд що вони все зробили

Якщо чесно то я недумаю, що вони будуть аж настільки напрягатись. Про АТС я написав, що наприклад неможливо вислідкувати з якого номера підключяється користувач. Якщо власнику всерівно, то хай власник зателефонує і спитає чому нема інтернету, або наприклад навіть ти можеш потелефонувати і запитати про той логін, адже номер телефону вони всерівно незможуть визначити.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

SoPl - 18 Листопад 2007 14:15

Даний варіант реальний, оскільки провайдерські програми мають можливість блокування входу до певних ресурсів інтернету!

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 94

Зареєстрований 2007-09-16

ПП

KIRIV - 18 Листопад 2007 07:33

Ти йому порадь ще подзвонити по 02 і сказати що він на халяву нетом користувався!

і ще на 03 і зразу до тебе!

Підпис

Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 78

Зареєстрований 2008-03-07

ПП

Безпреділ нада припинити  може почати збирати підписи на скаргу

Підпис

Смерть подобна грому дайте людям рому
ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ