Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Хочу нагадати працiвникам сови i пану гарбару, що згiдно Конституцi України нiкого неможуть змусити виконувати злочиннi накази, а за їхнє виконання передбачена кримiнальна вiдповiдальнiсть, пiд будь-якими причинами мене намагаются вiдлючити вiд iнтернету. також за несанкцiонований вiдбiр коштiв працiвниками сови з мого рахунку, я маю привiд для позову в суд. доречi слiдством вже порушено мої права i я б нерадив совi допомагати фальсифiкувати данi проти мене. Думаю вони знають про що я?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
офігеть...
Я думав, що тобі вже все повернули і вибачились (у вигляді матеріальної грошової допомоги)
Вони тебе відключають, тому що це ти, чи вони всіх так???
Катюха ти як завжди блєснула!!!
Канєчно всіх подавай на них в суд!!!
офігеть...
Я думав, що тобі вже все повернули і вибачились (у вигляді матеріальної грошової допомоги)
щоб просто так повернути їм потрiбно когось i звiльнити, а в гарбара мабуть є якiсь грiшки, якщо вiн так вислужується перед гебiстами
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Катюха ти як завжди блєснула!!!
Канєчно всіх подавай на них в суд!!!
Я просто спитала...
ну, мало ли шо...
Давайте всім форумом гепнемо на укртелекомовський ОГО інет. Пошлемо сову подалі, зробимо галіму рекламу, розкритикуємо що є духу. наз обізвуть зловмисниками. І тоді ми вже ніколи не побачимо ні інету ні своїх ПК.
Что такое “полное доверие”?...
Это когда два каннибала занимаются оральным сексом....
ага! і як ти собі це уявляєш?
мені ОГО не світить....
тому що у мене тел. на блокіраторе, отака сумна історія...
ага, я в той же ситуации...
А я взагалі через моб оператора сиджу!!!
Я деякій час користувався халявним діал-ап доступом через Сову(прошу без зайвих питань), і десь в кінці жовтня коли звернув уагу на цей форум і зокрема ще встиг скачати сторінку про СБУ, раптом зв”язок відключівся і доступу я вже після того не отримав (не вірний логін чи пароль...
Це збіг чи як, можуть вони прослідковувати своїх користувачів?
це збіг....
Я деякій час користувався халявним діал-ап доступом через Сову(прошу без зайвих питань), і десь в кінці жовтня коли звернув уагу на цей форум і зокрема ще встиг скачати сторінку про СБУ, раптом зв”язок відключівся і доступу я вже після того не отримав (не вірний логін чи пароль...
Це збіг чи як, можуть вони прослідковувати своїх користувачів?
Подзвони в СОВу (3-25-98) і запитай з якого це приводу в тебе нема нету!
Ти йому порадь ще подзвонити по 02 і сказати що він на халяву нетом користувався!
Ти йому порадь ще подзвонити по 02 і сказати що він на халяву нетом користувався!
Краще в СБУ , номер Будулай дасть!!!!
Краще в СБУ , номер Будулай дасть!!!!
От жартівники ![]()