Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
надеюсь это будет скоро! На счет пива не против тоже!
Смотри!!! За язык не тянули!!! ![]()
Смотри!!! За язык не тянули!!!
Обещанного 3 года ждут!
![]()
Я тоже буду пиво я ж пропонував роботу!!!
От таких предложений я уже хочу зарплату!!!! Может кто предложит мне вакансию личной секретарши! Кстати я работала секретарь-референтом! ![]()
От таких предложений я уже хочу зарплату!!!! Может кто предложит мне вакансию личной секретарши! Кстати я работала секретарь-референтом!
На СЗМТК хочеш можу запитати чи є якісь ваканції,напиши яка освіта і досвіт роботи.
От таких предложений я уже хочу зарплату!!!! Может кто предложит мне вакансию личной секретарши! Кстати я работала секретарь-референтом!
На СЗМТК хочеш можу запитати чи є якісь ваканції,напиши яка освіта і досвіт роботи.
Я работала 3 года назад в РТП секретарь-референт (только год). А потом продавцом на рынке. Освіта середня.
Я работала 3 года назад в РТП секретарь-референт (только год). А потом продавцом на рынке. Освіта середня.
Зараз вже зимно, щоб на базарі торгувати... а от сидіти в теплому приміщенні (біля директора), де часто відповідати на дзвінки і т.д.... можна перезимувати і далі на базар йти.
Погано що освіта середня,але я запитаю полюбому чи можна десь пристроїти, йди заочно вчитись.Без освіти зараз тільки в продавці і то вимагають освіту менеджера.
Погано що освіта середня,але я запитаю полюбому чи можна десь пристроїти, йди заочно вчитись.Без освіти зараз тільки в продавці і то вимагають освіту менеджера.
Тут ще можна посперечатися. Якщо наприклад орагнізовувати власний бізнес то освіта теж не потрібна (ПП Добринський як приклад). Але звичайно мати її дуже бажано для того, що б мати нормальний вибір можливого працевлаштувння.
З.И: В бані ж теж, як я розумію освіта не дуже потрібна? ![]()
Паша не путай праведне із грішним ,я в бані підробляю і навчаюсь підкреслюю ‘стационарно’ так що різниця є,мене влаштовує графік роботи,а на рахунок Добринського коли він працював в школі він вже був на 2 курсі універа.
Паша не путай праведне із грішним ,я в бані підробляю і навчаюсь підкреслюю ‘стационарно’ так що різниця є,мене влаштовує графік роботи,а на рахунок Добринського коли він працював в школі він вже був на 2 курсі універа.
Дім, Саня мій однокласник і повір, мені видніше є в нього освіта чи ні) Та не в цьому ж справа) Я просто висловив свою думку що при певних нюансах можна нормально заробляти й немаючи вищої освіти. При тому зазначив, що звичайно мати її бажано)
З.И: А про тебе я просто пожартував, не сприймай все настільки близько))
Де є вакантні місця???
Хтось у мене запитувався... а хто... забув...
але добре знати, де є вакансія... отож, вперед.
Мої дорогі! З чого ви проблему робитие? Ти хлопче приходь до мене, я тебе швидко влаштую на роботу. Знаєш хто такий барига? Це людина що продає насіння на базарі. Оце робота. Це я розумію. І зарплатня якка класна. уууу. Супер!!!
Спасибо всем кто искал работу мне! И поздравляю всех мужчин с праздником!
Я уже работаю 2 нед. На базаре (на себя).