Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
| Голосування: Хто буде відмічати Halloween??? Всього голосів: 19 |
|
|---|---|
| Буду | 8 |
| Не буду | 11 |
Для тих хто в танку:
Геловін (англ. Halloween або Самгейн — Samhain) — старовинне кельтське свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Також згадується як «переддень Дня всіх святих». Назва Halloween пішла від слова Hallowe’en — скорочення виразу All Hallow’s Eve, яке в свою чергу розшифровується як All Hallowed Souls Eve. Атрибутом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза, якими, одягнені в біле, діти лякають дорослих.
Якщо попустить після суботи
мабуть буду!!! Вже костюм найшов , буду шоколадним зайчиком!!!
От тільки де його святкувати?
Якщо в Сарнах вийти у якомусь костюмі, то трохи не так зрозуміють...
Я б дуже хотіла його відсвяткувати, нарядиться в якійсь костюм!
Класно б було...
Я буду! Правда не в Сарнах...Придивилась крила-побуду цілий вечір ангелом!
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
Блін, а я смертю хочу бути, треба десь косу нарить!
Чорний балахон вже е!!!
Може ви скоро і день незалежності США святкуватимете , доречі він 4 липня , якщо непомиляюся!
Для тих хто хоче класно відсвяткувати, зайдіть в сексшоп: там є класні костюми (для всіх частин тіла) ![]()
Для тих хто хоче класно відсвяткувати, зайдіть в сексшоп: там є класні костюми (для всіх частин тіла)
Проказник!!! ![]()
Якби стільки ентузіазму було б відзначати українські свята...
Якби стільки ентузіазму було б відзначати українські свята...
А хто сказав, що ми їх не відмічаєм?
Буду відмічати, але тільки з двох причин:маю костюм; нічні клуби Києва цього дня пропонують дуже цікаві програми........... ![]()
Я и не противник и не сторонник гетага прздника, но миню интерсна адно. Хахлам за Сірка, за Будьмо, за Останню п’ятницю на тижні пиць вадзярю можна. а, йоптель, за паследнява Гарбуза пакоцанава и фтыкнутава в ниво свечку , чесно атобранава у дефчёнки к каторай в сваты сабираюцца кариша ити - НИЗЯ???
Хелоувін суто Американське свято і нам не варто його переймати, вже краще відроджувати, якісь українські свята.
Да і в Сарнах не правильно зрозуміють - ще на Орловку запруть!!!
Хелоувін суто Американське свято і нам не варто його переймати, вже краще відроджувати, якісь українські свята.
Да і в Сарнах не правильно зрозуміють - ще на Орловку запруть!!!
Да по вашим меседжам взагалі можна подумати, що в Сарнах одні селюки живуть...
Тут нормальні люди: якщо хтось хоче відмітити, то йому буде пофіг хто і що про нього подумає!!!!
Я переодінусь в працівника СБУ,
намалюю ксиву,
і буду ходить до всіх,
і вилучати системники!!!
Попереджаю,
сміх сміхом,
але системнв блоки повертатися не будуть!!!
Чекайте
мене,
БУГАГА ![]()
Завтра Хелоуїн, так хто святкуватиме на 100%?