Геловін (англ. Halloween або Самгейн — Samhain) — старовинне кельтське свято, святкується в ніч з 31 жовтня на 1 листопада. Також згадується як «переддень Дня всіх святих». Назва Halloween пішла від слова Hallowe’en — скорочення виразу All Hallow’s Eve, яке в свою чергу розшифровується як All Hallowed Souls Eve. Атрибутом свята є світильник у вигляді голови з гарбуза, якими, одягнені в біле, діти лякають дорослих.
От тільки де його святкувати?
Якщо в Сарнах вийти у якомусь костюмі, то трохи не так зрозуміють...
Я б дуже хотіла його відсвяткувати, нарядиться в якійсь костюм!
Класно б було...
Я и не противник и не сторонник гетага прздника, но миню интерсна адно. Хахлам за Сірка, за Будьмо, за Останню п’ятницю на тижні пиць вадзярю можна. а, йоптель, за паследнява Гарбуза пакоцанава и фтыкнутава в ниво свечку , чесно атобранава у дефчёнки к каторай в сваты сабираюцца кариша ити - НИЗЯ???
Хелоувін суто Американське свято і нам не варто його переймати, вже краще відроджувати, якісь українські свята.
Да і в Сарнах не правильно зрозуміють - ще на Орловку запруть!!!
Хелоувін суто Американське свято і нам не варто його переймати, вже краще відроджувати, якісь українські свята.
Да і в Сарнах не правильно зрозуміють - ще на Орловку запруть!!!
Да по вашим меседжам взагалі можна подумати, що в Сарнах одні селюки живуть...
Тут нормальні люди: якщо хтось хоче відмітити, то йому буде пофіг хто і що про нього подумає!!!!
Я переодінусь в працівника СБУ, намалюю ксиву, і буду ходить до всіх, і вилучати системники!!!
Попереджаю, сміх сміхом, але системнв блоки повертатися не будуть!!!
Чекайте мене, БУГАГА