Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
| Голосування: Як ви оцінюєте розміщення торгового павільйона біля мінімаркету? Всього голосів: 27 |
|
|---|---|
| За | 4 |
| Проти | 14 |
| Мені всерівно | 9 |
Петя я здаеться вибачилась....
Оце нормально! Крок дорослої лбдини! Просто признати що була не права!
Мій тобі респект і уважуха!!!
А от декому не вистачає мужності на це ![]()
Сьогодні чула, що так така задумка у власниці, що капець, директор зеленого хазяйства сказав, дуже шось прикольне буде...
а ще їй сказали, що дають дозвіл, лише тоді, коли зупинку зробиш...
Сьогодні чула, що так така задумка у власниці, що капець, директор зеленого хазяйства сказав, дуже шось прикольне буде...
а ще їй сказали, що дають дозвіл, лише тоді, коли зупинку зробиш...
На рахунок зупинку це вже щось схоже на нашу владу!!! ![]()
Така сама ситуація на зупинці що біля педколеджу.
Видали дозвіл на будівництво магазину з умовою побудови зупинки.
Але є два “но”: зупинка там вже є; і магазин, який хочуть будувати
стоятиме практично під вікнами житлового будинку!!! Неподобство!
Люди вийшли на вулицю і розігнали всіх робочих, які вже ставили фундамент.
Подивимось, що з цього вийде, але зупинку вже майже побудували!...
Ого, нічого собі, перший раз чую!..
слухайта а транспорт їздить?навіщо будують запинкі?
їздить!!!
пока ще...
так супер,будуем ,чи краще хай їздить
Ги, я на свій транспорт, краще пересяду
Сьогодні ішов поряд і звернув увагу, що з того ларьку зняли козирькі, які раніше там були. Цікаво до чого це?
Може і саму будівлю демонтують?
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
**** Чого ти заладив со своїм архітектурним балансом. Він хоча б є у вашому місті? Тобі не пофіг де ходить? Чим більше магазинів тим більш економічно потужніше місто. Ніяк не можеш цього понять. ****
Повідомлення відредаговане через пряму образу користувача
Тобі не пофіг де ходить?
Було б “не пофіг” тему не підніма в би! Ти не бачив, то й мовчи!
Чим більше магазинів тим більш економічно потужніше місто
Зауваж “магазинів” - а то халупка посеред тротуару часів 90-х - ларьок для продажу квітів! Без нього, мабуть, економіка міста загине! Знову ж таки: не бачив, то й мовчи
Ніяк не можеш цього понять
Все я добре “понімаю”, ось тільки ти тормозиш!
[ Редаговано: 07 Грудень 2007 00:24 by imon4ik ]Чим більше магазинів тим більш економічно потужніше місто. Ніяк не можеш цього понять.
От якраз зрозуміти і не можу. Магазин не може збільшити економічну потужність міста, тому що магазин не створює продукт, а перепродує.
Економічну потужність створює виробництво, а магазини - це вже як наслідок.
Основа будь якої економіки - національний валовий продукт ( те що виробляється в країні на душу населення).
Що у нас в районі виробляється ?
1. Сільгоспродукція ( дуже мало)
2. Ліс і продукти переробки лісу.
3. Хлібозавод .
4. Карєри (граніт) - дуже багато щебеню..........
а да зовсім забув , скоро оцинковані ЛЕПи будуть на СЗМТК робити.......
ну мабуть і все - небагато , негусто , але .........
А тепер згадаємо 1990 рік - скільки підприємств працювало в районі й скільки магазинів було у місті ?
**** Чого ти заладив со своїм архітектурним балансом. Він хоча б є у вашому місті? Тобі не пофіг де ходить? Чим більше магазинів тим більш економічно потужніше місто. Ніяк не можеш цього понять. ****
Ми живем в цьому місті і тому бажаєм, щоб ті будівлі які стоять в центрі були акуратними, а місто було привабливим, а той ларьок взагалі там непасує і майже більшості жителям Сарн він не подобається.
На рахунок економічної потужності тобі вже відповіли, при чому дуже вірно і моя порада, якщо в чомусь не розбираєшся то не кидайся словами.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю