Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
| Голосування: Як ви оцінюєте розміщення торгового павільйона біля мінімаркету? Всього голосів: 27 |
|
|---|---|
| За | 4 |
| Проти | 14 |
| Мені всерівно | 9 |
Нещодавно поблизу мінімаркету, що по вул. Широкій з’явився торговий павільйон, який ЗОВСІМ не вписується в архітектурний баланс нашого міста. Мер міста не хоче з цим ніяк боротися.
Додано ще пункт в голосуванні
[ Редаговано: 19 Жовтень 2007 13:30 by Valentine ]Чим він не вписується?
Чим він не вписується?
Посеред тротуару стоїть громадина, яка заважає ходити!!!
Тобі що подобається?
Нещодавно поблизу мінімаркету, що по вул. Широкій з’явився торговий павільйон, який ЗОВСІМ не вписується в архітектурний баланс нашого міста. Мер міста не хоче з цим ніяк боротися.
там здається квіти будуть продавати, але якщо вже поставили, то мер дозволив.....
тут он завод який хочуть відгрохати і мер на це закрив очі, а ти кажеш якийсь маленький, дрібненький павільон
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Там буде весільний салон! І що тобі не подобається я не розумію???
Доведуть його до ладу (Ольга Марківна), і буде гарна будівля!!!
Там буде весільний салон! І що тобі не подобається я не розумію???
Доведуть його до ладу (Ольга Марківна), і буде гарна будівля!!!
А про таке поняття, як архітектурний баланс чула?
Якщо пофарбувати наш танк у червоний колір, це було б гарно?
Чула! І я не можу зрозуміти чим він там не вписується?????
НЕхай його тільки до ладу приведуть!!!!!
ТО ХОЧ ОДНЕ НОРМАЛЬНЕ МІСЦЕ БУДЕ В САРНАХ, ДЕ МОДНА БУДЕ ВИБРАТИ НОРМАЛЬНО ВЕСІЛЬНЮ СУКНЮ, А НЕ В ЛЬОНКУ ТАМ ТИКАТЬСЯ НИКАТЬСЯ НЕПОНЯТНО ЯК!!!!
ТО ХОЧ ОДНЕ НОРМАЛЬНЕ МІСЦЕ БУДЕ В САРНАХ, ДЕ МОДНА БУДЕ ВИБРАТИ НОРМАЛЬНО ВЕСІЛЬНЮ СУКНЮ, А НЕ В ЛЬОНКУ ТАМ ТИКАТЬСЯ НИКАТЬСЯ НЕПОНЯТНО ЯК!!!!
Для цього будуються культурні бутіки, магазини, а не радянські котловани посеред алеї!!!!
З чого ти взяв що вони радянські котловани! ??
То може ти фінансово їм допоможеш щоб вони бутікі строїли???
Пропоную голосування!!!
І що ти їм добешся???
Визнау громадську думку відповідно до якої буде оформлений депутатський запит...
Постройте краще спортивний майданчик, а не обговорюйте такі мелочі! Або зупиніть відкриття гальванічного цеху!
Гальванічний цех призупинено! Чекаєио комісії з Києва! По цьому питанню підніму окрему тему на форумі!
я б не сказав що там вже так багато місьця для розміщення великої кількості весільних сукнь
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Хоть приміряться можна буде по-людськи!