Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
| Голосування: Чи безпечно вночі ходити по Сарнам? Всього голосів: 28 |
|
|---|---|
| Так | 16 |
| Ні | 12 |
Я не чула що так просто шла людина, і його побили, отак просто!
Можуть побити з цілью пограбувати, а от так просто і в наших Сарнах!
Да ладно!...
Я не чула що так просто шла людина, і його побили, отак просто!
Можуть побити з цілью пограбувати, а от так просто і в наших Сарнах!
Да ладно!...
А ти пройдись саменька вночі по темному провулку...
Покажи в Сарнах темні провулки?
Це по-перше!
А по-друге, ти навіть не уявляєш скільки і де я ходила сама, і в яких тільки ситуаціях, і нічого!!!!!!!!!!
Ну это поправимо!!!
А если серьезно, то у меня такого не разу не было. Борода всех пугает ![]()
А що сарни таке вже світле місто? Це ж не Кузня, яка світится як Лас-Вегас!!! Темних провулків у нас вистачає!!!
Да? А мені так не здається!!!
а я з imon4ik’ом згоден.
Катя може ти не там ходиш ? ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
ТО покажіть де!!!
Да проексперементуємо!!!
ТО покажіть де!!!
Да проексперементуємо!!!
Да хоть темним парком пройдись! - ТАМ ХВАТАЄ ЗБОЧЕНЦІВ, які хотіли б з тобою “познайомитись”! Про згвалтування за ТЕТом не чула 3 місяці тому?
Навскідку: вул миру від тету до прехрестя з суворова, ткача теж дуже часто в темноті, вулиці в районі кафе Саша і ще багато інших!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Навскідку: вул миру від тету до прехрестя з суворова, ткача теж дуже часто в темноті, вулиці в районі кафе Саша і ще багато інших!
Молодець! Ще є в нас мікрорайон Орлівка, де взагалі з’являтись без АК-47 страшнувато...
Останнім часом на вулицях нашого міста можна почути, як хтось комусь розбив пику “за просто так”. Після цього думаєш “Чи можна взагалі спокійно дійти додому після вечірки під ранок?”
І напрошується таке питання: як з цим боротися?
ну не за просто так, частіше буває по пяні, адже сам пишеш шо після вечірки, знач алкогоь там приймав.
Тут варіанти, аби ти ідеш пяний, хтось це бачить зі сторони і хоче банально “підбрить”
Або ти тверезий, і хтось пяний набрашвшись сміливості може до тебе пристати
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
))))))))))))))))))))))) Катюха не сміши людей!
))
В парку крім мене “гвалтівниці” нікого нема!
І про згвалтування, я думаю це видумки бабки Парасі!
твої жертви кричять “Гвалтуйте, рятують!!!!!!”...?
))))))))))))))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Останнім часом на вулицях нашого міста можна почути, як хтось комусь розбив пику “за просто так”. Після цього думаєш “Чи можна взагалі спокійно дійти додому після вечірки під ранок?”
І напрошується таке питання: як з цим боротися?ну не за просто так, частіше буває по пяні, адже сам пишеш шо після вечірки, знач алкогоь там приймав.
Тут варіанти, аби ти ідеш пяний, хтось це бачить зі сторони і хоче банально “підбрить”
Або ти тверезий, і хтось пяний набрашвшись сміливості може до тебе пристати
“За просто так” - це мається ти собі ідеш спокійно додому, а тут на тебе 5 дурнів пригають і дають тобі тр.....ди!!!