Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
.................
_ЗІЖ. Писав листи в рівненські газети?
мені здається рівненські газети побояться це опубліковувати, це те саме мабуть що в Сарненські новини писати.....але на всяк випадок понаписую і не тільки в рівненські
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А хочеш я тут напишу как ты у своих же форумчан пароли воровал и перед своим коришом Фантой етим понтовался??? - Что интересно от куда я узнал ? Мда... Такого вот УСБУ даже и не знает... “Pravda” интересно ?
хххх.... чел може ти мені ще шось про мене новенького розкажеш? СБУ вже розказувало розкажи ще й ти!
Не знаю як інші а я хочу шоб ти це написав.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Повідомлення в першій сторінці знову ж доповнене, також додано скріни із беззаконям СБУ, це коли вони мені висилають лист 24 жовтня, він мені приходить 25 жовтня, я його відкриваю а там мені пишуть що я 22 жовтня маю прийти в СБУ!!!!!!!! Це явне порушення працівниками СБУ КПК України а саме статті 98.
Зверніть увагу на дати....ппц творять що хочуть ще й тебе потім винним зроблять
малюнок - 1
малюнок - 2
Ось от такими методами і дія наша славнозвісна служба.
Якісь зрушення по цій справі були?
Твої дії? їхні дії?
останні новини? на якій стадії знаходиться?
Якщо користувався послугами юриста, то якого?
Твої дії? їхні дії?
Якщо користувався послугами юриста, то якого?
Зрушення звичайно є, але я зараз не про все хочу зараз писати, так як думаю мої пости на форумі (да і в неті) сбушникі моніторять, тому всіх секретів не хочу розкривати, даби ну палити деяких нюансів справи перед сбушниками, а то знову почнуть щось фабрикувати.
Наприклад телефон 678-124, уже виявився робочим, хоча з самого початку коли я телефонував, то оператор казала, що це неіснуючий номер ![]()
Їхні дії відносно того що я написав в інтернеті? Так вони відреагувавли, адже вони не дуже полюбляють публічність:
СБУшніки побачивши, що я розмістив свою справу в інтернеті, вирішили зробити заяву своєї прес-служби.
Тому на сайтах рівненських газет почали зявлятись повідомлення про порушення п’яти кримінальних справ щодо комп’ютерної злочинності - http://ogo.ua/hot_news/14871/ (див. мал.) і що саме цікаво ще зовсім недавно (пів місяця тому) вони завляли, що порушили лише 2 такі справи і то це за весь рік - http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=016710 (див. мал.) і раніше про це не говорили і говорять неохоче, що не провокувати людей на нові “подвиги”, а тут ні з того ні з сього “розтрубили” по всім місцевим ЗМІ. Мабуть план такими темпами виконують чи що?
Заяву в газету ОГО вони зробили в 12.39, потім вони зробили заяву і в “Рівне Вечірнє” в 14.01 але трішкі змінивши свою заяву, дописавши туди:
Під час вищевказаних дій працівники Управління СБУ в Рівненській області діяли і діють в межах і на підставі чинного законодавства і не допускають порушень конституційних прав та свобод громадян.
(див.мал.)
І до чого тут це речення? Чи просто працівники намагаються самі себе переконати, що вони діють чесно. Скоро мабуть навпроти кожної справи будуть писати: заведено з порушенням конституційних прав та свобод громадян чи заведено без порушення конституційних прав та свобод громадян.
ЗІЖ в розділі для активних користувачів є відсканована стаття із журналу який про мене написав ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Твої дії? їхні дії?
Якщо користувався послугами юриста, то якого?Зрушення звичайно є, але я зараз не про все хочу зараз писати, так як думаю мої пости на форумі (да і в неті) сбушникі моніторять, тому всіх секретів не хочу розкривати, даби ну палити деяких нюансів справи перед сбушниками, а то знову почнуть щось фабрикувати.
Наприклад телефон 678-124, уже виявився робочим, хоча з самого початку коли я телефонував, то оператор казала, що це неіснуючий номер
Їхні дії відносно того що я написав в інтернеті? Так вони відреагувавли, адже вони не дуже полюбляють публічність:
СБУшніки побачивши, що я розмістив свою справу в інтернеті, вирішили зробити заяву своєї прес-служби.Тому на сайтах рівненських газет почали зявлятись повідомлення про порушення п’яти кримінальних справ щодо комп’ютерної злочинності - http://ogo.ua/hot_news/14871/ (див. мал.) і що саме цікаво ще зовсім недавно (пів місяця тому) вони завляли, що порушили лише 2 такі справи і то це за весь рік - http://rivnepost.rv.ua/showarticle.php?art=016710 (див. мал.) і раніше про це не говорили і говорять неохоче, що не провокувати людей на нові “подвиги”, а тут ні з того ні з сього “розтрубили” по всім місцевим ЗМІ. Мабуть план такими темпами виконують чи що?
Заяву в газету ОГО вони зробили в 12.39, потім вони зробили заяву і в “Рівне Вечірнє” в 14.01 але трішкі змінивши свою заяву, дописавши туди:
Під час вищевказаних дій працівники Управління СБУ в Рівненській області діяли і діють в межах і на підставі чинного законодавства і не допускають порушень конституційних прав та свобод громадян.
(див.мал.)
І до чого тут це речення? Чи просто працівники намагаються самі себе переконати, що вони діють чесно. Скоро мабуть навпроти кожної справи будуть писати: заведено з порушенням конституційних прав та свобод громадян чи заведено без порушення конституційних прав та свобод громадян.
ЗІЖ в розділі для активних користувачів є відсканована стаття із журналу який про мене написав
Так, це вони займаються самовнушенієм займаються, що не входить в їхні обов”язки, клоуни
budulay какой ищо Шинкаров bob (обижаеш) я не мент я BOB
З Наступаючим Новим Роком
![]()
да нечем не могу помоч но могу спросить у знакомих у одного похожеє било ![]()
Смерть подобна грому дайте людям рому
ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ