Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
мабуть буде правильніше писати сюди http://www.sbu.gov.ua/
там навіть консультаційний центр є !!!
[ Редаговано: 17 Жовтень 2007 16:55 by budulay ]ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Будь яке питання по цьому приводу вирішать на Радянській (навпротивідділу освіти). Там і пояснять яке тему на форумі піднімати, куди дзвонити і про що говорити.....
Серйознітам люди...
?????? ???? ??????????? ?????? ???? http://www.sbu.gov.ua/
??? ?????? ??????????????? ????? ? !!!
?? ???? ???? ??????, ?? ?? ?????????? ????? ???? ?? ?????????? ???????????, ? ???? ??????????? ???? ? ????????? ?????, ?? ???? ???? 100% ????? ???? ?????????
???? ??? ??????? ?? ????? ??????? ???????? ?? ?????????? (??????????????? ??????). ??? ? ???????? ??? ???? ?? ?????? ?????????, ???? ???????? ? ??? ?? ????????.....
??????????? ????Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А можна лист до Києва побачити?
Сам нічого не роби. Піди в адвокатуру, найми адвоката, все йому розтолкуй, а він вже тобі точняк розкаже найкращі шляхи виходу із цієї ситуації.
А найкраще - це адвоката в Рівному пошукати, бо наші заангажовані місцевою владою...
А найкраще - це адвоката в Рівному пошукати, бо наші заангажовані місцевою владою...
повір мені, що не всі є парочка хорошиших адвокатів, Н-д, Галина Петрівна, вона хоч і постарше зато мозковита баба!!!
_І які ж тепер розцінки у адвокатів? Та ще й у рівненських?
А можна лист до Києва побачити?
не повідомлення про вручення п.в. ф.119, а суть листа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
мал.4 першого повідомлення, відправлено із Рівного, так як були підозри що із Сарн можуть перехопити
ЗІЖ моє перше повідомлення і є суттю листа
[ Редаговано: 25 Жовтень 2007 12:15 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
2 budulay: Клоунаду не устал эту по сайтам Украинским писать?
[ Редаговано: 27 Жовтень 2007 02:06 by UStas ]Я придумал! Будеш дальше вонять и я на сайте bazika.net выложу логины людей у которых ты в дампе пароли повел
)) Сам вспомниш сколько это тысяч человек из Ровенской области ? Даже мой пароль , гад
...
Проведу лекцыю в теме по поводу того что люди часто используют пароли на почту и на все сайты одинаковую.
+2000-3000 правельных паролей на ящики которые тебе не пренадлежат!!! Во как получается ?
Из этих 3000 людей человек 10-20 пользуются вебмани пароли на которые, .. ну ты сам понял ... а ключи имея то почту ?
))
То-же с аськами. Розказать как или сам знаеш ?
Ну думаю человек 300-400 к тебе домой точно приедут
Ты тогда сам к ребятам из “Дельты” побежыш за спасением и к Максиму в часности...
А поверь если ты думаеш что отмажешся в суде и концы в воду то не тут то было... Я опять же опубликую ету информацию на суд общественности...
А почему ? - А мне вот обидно что ты знаеш мой пароль и людей тоже бы предупредить надо...
Да и вобще нехрен рыться у меня на серваках.
[ Редаговано: 27 Жовтень 2007 02:09 by UStas ]А хочеш я тут напишу как ты у своих же форумчан пароли воровал и перед своим коришом Фантой етим понтовался??? - Что интересно от куда я узнал ? Мда... Такого вот УСБУ даже и не знает... “Pravda” интересно ?
Запомни на всю жызнь: можно быть хитрее когото, но не хитрее всех!
А хакер из тебя вшывенький... Надо было идти на встречю когда тебе предлогали.
[ Редаговано: 27 Жовтень 2007 02:30 by UStas ]2 budulay: ???????? ?? ????? ??? ?? ?????? ?????????? ???????
? ????????! ????? ?????? ?????? ? ? ?? ????? bazika.net ?????? ?????? ????? ? ??????? ?? ? ????? ?????? ?????)) ??? ???????? ??????? ??? ????? ??????? ?? ????????? ??????? ? ???? ??? ?????? , ???
...
.........................
?? ?? ????????, ???? ?????? ?????? ??????????, ?? ????? ? ???? ??????? ????? ?? ????????? ???? ????????????, ?????? ??? ?????????? ?? ??????????? ?? ?????? ????? ?? ?? ??????? ?????????, ? ??????????? ???? ????????, ?? ? ?? ???????????? ?? ?????? ? ?????? ??? ??????? ?? ???? ?? ???????? ??? ?????? “?? ?????? ??????? ?? ??? ?????? ??? ?????? ??? ????” . ??? ? ???? ??????? ?? ???? ???????? ????? ? ???????? ???, ????????? ??????????? ??????? ? ???????????? ????????? ???????. ??? ?? ? ????? ?????? ?????? ???????????? ?? ??????.
...................................................................................
??????? ?????? ? ???? ?? ?????? ???? ??? ???? ????? ?????????? ?????? ?? ????? ? ?? ??? ????? ??????????.
+2000-3000 ?????????? ??????? ?? ????? ??????? ???? ?? ???????????!!! ?? ??? ?????????? ?
?? ???? 3000 ????? ??????? 10-20 ?????????? ??????? ?????? ?? ???????, .. ?? ?? ??? ????? ... ? ????? ???? ?? ????? ?))
??-?? ? ???????. ????????? ??? ??? ??? ????? ?
..............................
? ?????? ? ???? ???? ???? ?? ? ????? ?????? ???????? ? ?? ???? ? ?? ?????, ?????? ?????? ??? ? ?????????......
...................................................................................
?? ????? ??????? 300-400 ? ???? ????? ????? ???????...............................
???? ?? ???? ???? ?????????, ?? ?????? ? ????? ?????? ??????????? ?????????? ???
?? ????? ??? ? ??????? ?? “??????” ??????? ?? ????????? ? ? ??????? ? ????????...
?????? ?? ???? ?? ????????? ???? ????????? ???? ?? ??? ??? ???????????, ?????? ? ???? ???????. ??? ?? ????????? ? ??? ?????? ?? ??????, ?? ?? ???? ??? ??? ??? ?????? ????? ? ??? ?? ????????. ????? ?????? ???? ?????? ????? ????? ??????? ?? ?????? ????????, ?? ?????? ? ?????? ? ????? ??????????? ????????, ? ????? ?? ?????????? ?????? ? ????? ? ?????? ??????????.....
? ?????? ???? ?? ?????? ??? ????????? ? ???? ? ????? ? ???? ?? ?? ??? ?? ????... ? ????? ?? ????????? ??? ?????????? ?? ??? ??????????????...
? ?????? ? - ? ??? ??? ?????? ??? ?? ????? ??? ?????? ? ????? ???? ?? ???????????? ????...
?? ? ????? ?????? ?????? ? ???? ?? ????????.
? ????? ?? ?? ?????? ? ?????? ? ????????????? ????????
? ?????? ???? ?? ?????? ??? ????????? ? ???? ? ????? ? ???? ?? ?? ??? ?? ????... ? ????? ?? ????????? ??? ?????????? ?? ??? ??????????????...
? ?????? ? - ? ??? ??? ?????? ??? ?? ????? ??? ?????? ? ????? ???? ?? ???????????? ????...
?? ? ????? ?????? ?????? ? ???? ?? ????????.
?? ? ??????? ???? ?????? ???? ??? ??? ???? ???????? ? ? ????? ???? ???? ???????????
? ????? ? ??? ?????? ??? ?? ? ????? ?? ???????? ?????? ??????? ? ????? ????? ??????? ?????? ???? ????????????? - ??? ????????? ?? ???? ? ????? ? ???
Підпис
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Повідомлення в першій сторінці знову ж доповнене, також додано скріни із беззаконям СБУ, це коли вони мені висилають лист 24 жовтня, він мені приходить 25 жовтня, я його відкриваю а там мені пишуть що я 22 жовтня маю прийти в СБУ!!!!!!!! Це явне порушення працівниками СБУ КПК України а саме статті 98.
Зверніть увагу на дати....ппц творять що хочуть ще й тебе потім винним зроблять
малюнок - 1
малюнок - 2
Ось от такими методами і дія наша славнозвісна служба.
Я одразуж помітив в корні диску “C:” дві незнайомі мені папки - disk_a і disk_dvd. Де за словами Кондратенка міститься якась інформація відносно якої він мене і питає. Хм, взагалі цікаво, якщо ці папки із тою інформацією були в мене дома, тому чому їх відразу не замітили і чому вони зявились лише тоді коли мій системник попав до Шинкарова, адже вони в корні диску невже так далеко чи важко знайти під час огляду у мене дома? Виходить для того щоб сфальсифікувати ці дані, цим так званим працівникам потрібно було увірватися до мене додому і під приводом файлу ” price.zip” винести в мене з дому системник? Доречі я не почув взагалі ніяких натяків про віруси і взагалі про файл “price.zip”.
_Я дивуюсь, що системник можна використовувати як доказ. Там же можна зробити будь-які зміни, переписати що завгодно - дані, інфу, дати, щоб подати докази вигідним для себе ракурсом. Якийсь тямущий комп’ютерщик поюзає кілька прог, усе піджене, прибере сліди діяльності і хто що докаже?
_ЗІЖ. Писав листи в рівненські газети?
[ Редаговано: 28 Жовтень 2007 11:25 by Flash ]