Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Скарги на дії модерів і адмінів!!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

budulay - 15 Листопад 2007 20:10
Bl@ck Heart - 15 Листопад 2007 20:06

А як на мене то потрібно почистити теми на форумі, адже вони не викликають зацікавлення, ніхто в них не пише, а вони тільки місце займають

Нам поки ненапряжно, хостинг витримує, але можливо деякі почистим. Тому думаю що все почесному було, прийдеться створити тему де буду попереджуватись, яке тему будем видаляти, щоб можна було оскаржити користувачами видалення цієї теми.

Це було б добре, бо сміття краще прибирати по мірі його накопичення

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Я не педагог і не хам , помилки і русизми я виправляю по мірі можливості де бачу , тобі вказав тому що втебе все повідомлення було написане не з помилками , а у іншій розкладці клавіатури ........ Нетреба тут пальцями махати і розповідати що ти з рогатки не стріляєш........треба користуватися кнопочкою “редагувати”.
P.S. Якби ти читав те що пишеш , то напевно виправив би , а так ти пишеш як попало і апелюєш , що тобі хамлять—————- це ти своїм таким написанням виражаєш неповагу до тих форумчан які мають читати твої “недороблені” повідомлення !!!!

Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

KIRIV - 15 Листопад 2007 20:23

Я не педагог і не хам , помилки і русизми я виправляю по мірі можливості де бачу , тобі вказав тому що втебе все повідомлення було написане не з помилками , а у іншій розкладці клавіатури ........ Нетреба тут пальцями махати і розповідати що ти з рогатки не стріляєш........треба користуватися кнопочкою “редагувати”.
P.S. Якби ти читав те що пишеш , то напевно виправив би , а так ти пишеш як попало і апелюєш , що тобі хамлять—————- це ти своїм таким написанням виражаєш неповагу до тих форумчан які мають читати твої “недороблені” повідомлення !!!!

коли ж ти успокоїшся, я вже пальцями махаю і зрогатки пуляю. І, наскільки я пам’ятаю, написано все мною не від балди, а зі смислом і продумано, от тільки, що літери проскакували.

що ж, якщо комусь із форумчан це несподобалось, що я так сліпо влупив інші букви, буду вибачатись і виправляти. 
І всетаки я рахую, що ти неправий, і можеш тут переконувати скільки завгодно, тому що під цю мірку можна рівняти і всі нелітературні слова, які вживаються на форумі - тих форумчан також звинувачувати у неповазі??

[ Редаговано: 16 Листопад 2007 02:51 by MaraviXer ]
Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Тема про вживання нецензурної лексики на форумі вже колись обговорювалася , я тебе просто прошу—- коли пишеш , дивись уважно як ти пишеш і вчасно відкорегуй і все . Більше нічого я від тебе не вимагаю! Доречі я багато разів виправляв повідомлення Катюхи , але такої бурної реакції як в тебе з її боку небуло.........Можеш уважно передивитись форум і побачиш це.........

Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

KIRIV - 15 Листопад 2007 20:51

Тема про вживання нецензурної лексики на форумі вже колись обговорювалася , я тебе просто прошу—- коли пишеш , дивись уважно як ти пишеш і вчасно відкорегуй і все . Більше нічого я від тебе не вимагаю! Доречі я багато разів виправляв повідомлення Катюхи , але такої бурної реакції як в тебе з її боку небуло.........Можеш уважно передивитись форум і побачиш це.........

Ладнєнько, проїхали. Я просто дуже часто бачу помилки і нестандартні вирази на цьому форумі, але абсолютно ніякої реакції ну чи бажання щодо вказати на це автору у мене не виникало

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Направду класна прога пунтосвічер - автоматично переключає розкладку клавіатури і в треї замість стандартного ru ua en - зявляються прапорці країни........

Аватар

Всього повідомлень 889

ПП

KIRIV - 15 Листопад 2007 21:08

Направду класна прога пунтосвічер - автоматично переключає розкладку клавіатури і в треї замість стандартного ru ua en - зявляються прапорці країни........

не знаю не пробував, можливо я дещо консерватор щодо таких речей

під настрій скачаю - поставлю, сподобається то залишу, а ні то юнінсатал зделаю блін :)

Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

ЯКЩО У КОГОСЬ Є СКАРГИ, ЩОДО РОБОТИ МОДЕРІВ ПИШІТЬ МЕНІ В АСЮ.
Я ВАМ РОЗКАЖУ КУДИ ВИ МОЖЕТЕ ЗАПИХНУТИ СВОЇ СКАРГИ . . . . . . wink

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Оце так придумав....
Я, напевно, найсуворіший адміністратор на форумі... але бачу, що Лукавий теж хоче “відзначитись”...
Ну, так ти додатково вкажи свій номер, щоб люди на форумі не шукали і на всяк випадок свій номер...

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

А я приймаю конструктивну критику, звик до скарг....................

Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

...на моїх сотах порядок!!! Чи може в когсь є скарги?

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 950

ПП

imon4ik - 27 Листопад 2007 07:43

а ти, що модер чи адмін???
Читай тему уважніше!!!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Black Heart - 27 Листопад 2007 14:31
imon4ik - 27 Листопад 2007 07:43

а ти, що модер чи адмін???
Читай тему уважніше!!!

Ти теж будь уважніша

Політика
Політичні новини, обговорення, голосування, плітки. Все що стосується політики в Україні і Сарнах.
Модератори: LUKAVUY, KIRIV, imon4ik

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 950

ПП

Сорі, все купую собі окуляри!!!