Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Якої ємкості у Вас інчестер? Всього голосів: 38 |
|
|---|---|
| Менше 40 Гб | 3 |
| 60 Гб | 0 |
| 80 Гб | 8 |
| 120 Гб | 3 |
| 160 Гб | 7 |
| 200 Гб | 6 |
| Більше 200 Гб | 11 |
| В мене немає компа :) | 0 |
Для читання RSS фідів я користуюсь Оперою. Тут все просто, при заході на сайт із RSS-каналом опера зправа в адресній строці (там де адреса сайту) відображає маленьку синю іконку із написом RSS. Достатьно на ній клацнути і Опера Вам запропоную підписатись на новини сайту або можна клацнути на наш малюнок
і загрузиться спочатку сама сторінка із новинами у RSS, а потім вже опера буде пропонувати підписку.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
у мене на 120
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
а мені в мережі і 80 вистачає ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
НУ на старому компі мав 120 але тепер купив новий і маю 300Gb !
СУПЕР !!!!!!!
І все класне і потрібне і тільки найкраще ![]()
подумую ще один на 300 взяти ![]()
Да круто , от як гепнется вінт на 300 гігов , скількі інфи вилетить в простір!!!!!!!!!!!!!
Да круто , от як гепнется вінт на 300 гігов , скількі інфи вилетить в простір!!!!!!!!!!!!!
всю важливу інфу можна бекапити на CD/DVD а інше я думаю бистро відновлються, достатньо сходити до друзів з вінтом і пивом))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
200 гигабай
робота: 80+40 Гб не рахуючи вінти, які по мережі та сервак.
дома: 80 Гб
320 сіагейт
250 Gb Seagate (на ПК) і на ноуті 120 WD.
Маю 2 вінта: 160 і 320 Гб.
-Oh my God! They’ve killed Kenny!
-You bastards!
300 гигов и то не хватает.
У меня фильмы 100, а музыка 50. Думаю надо сегодня поудалять немного.
ну тошо гигов много ет канечьно круто
а кто сделает аспект на практичьность своего винта?
передачя даных совместимость, сата ето канечьно крутой шлейф но мне он чёто ненравится
очень непрактичьная вещь уже проверил хотя и передачя данных ускорена у самого стоит самвсунь на 200 гиг
200 гиг-ги-ги
160 bg Samsung 8 mb кеш 7200 рпм
Самсунговская старая сороковка. Уже стучит