Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
меня задрали постояные тыканья и плевания на мои коменты я срал на цензуру и правильность то что творят админы просто невыносимо о лукавый гдеты даёш революцыю мать вашу почему мои коменты удаляют!!!!!!!!!!!!!!!
Да!!!
Половину моїх коментарів було видалено!!!
А я ж нічого такого не писала образливого!!!
Чому я змушена “плясать” под вашу дудку????
да что за бред я вижу тут тиранией попахивает жывёте за системой ну и флаг вам вруки а любил и люблю свой город да тет засраный и конченый но альфа нелучьше в играх розбираюсь луш всех а софт любой поисковик ищет
бля в женских чюлках нероюсь сиськи мне неинтересны на вид я люблю их наощюп кто что слушает мне насрать гальванику проебали сарны задыхаются юмор напостой пошлятский а ещё говорим за цензуру
да что за бред я вижу тут тиранией попахивает жывёте за системой ну и флаг вам вруки а любил и люблю свой город да тет засраный и конченый но альфа нелучьше в играх розбираюсь луш всех а софт любой поисковик ищет
бля в женских чюлках нероюсь сиськи мне неинтересны на вид я люблю их наощюп кто что слушает мне насрать гальванику проебали сарны задыхаются юмор напостой пошлятский а ещё говорим за цензуру
І правильно роблять, я б наприклад нехотів би щоб хтось в мене на сайті писав якусь x@...
І ЦЕ МОЯ ДУМКА!!!!!!!
Да!!!
А на рахунок тебе то звернись до адміна.....
а таком понятии как субективное мнение ты слышал? очьнись ковбой поповоду тебя никто ничё непишет я добиваюсь не флуда и не мата а умение свободно заметь и коректно выражатся
[ Редаговано: 17 Серпень 2007 14:41 by elektro-house killer ]Да!!!
Чому я змушена “плясать” под вашу дудку????А на рахунок тебе то звернись до адміна.....
В тебе забула спитати, що мені робити!!!! ![]()
а удалёная тема моего напарника барабашки ето просто ужас какойто
Свободу по-пу-гаям! Свободу по-пу-гаям! Свободу по-пу-гаям! ![]()
Да!!!
Чому я змушена “плясать” под вашу дудку????А на рахунок тебе то звернись до адміна.....
В тебе забула спитати, що мені робити!!!!
Кумедна ти!На форумі пишеш одне а в ICQ інше.
З форуму видаляється флуд і флейм (розмови не по темі), якщо тема про одне а ви починаєте між собою розмовляти про щось зовсім інше, то я ж звичайно видалю ті повідомлення..... теж саме стосується мату у відкритій формі
Тепер наведіть конкретні приклади тих пвідомлень яких не варто було видаляти, і тоді вже розберемось чи правильне було рішення чи ні, чи можливо мені почати кожного тикати носом, де він почав флудити?
....я срал на цензуру и правильность то что творят админы просто невыносимо о лукавый гдеты даёш революцыю мать вашу почему мои коменты удаляют!!!!!!!!!!!!!!!
можеш знайти собі інший форум де будеш срати скільки хотіти, тут ніхто за уши не тримає
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Да!!!
Ще мало твоїх видалили і справа не у образливості, а у розмовах не по темі і перетворення тем у хто зна що, а за твою неадекватну поведінку (флуд на форумі) тебе забанено, мені якось всерівно чому ти почала тут флудити, може в тебе почались якісь критичні дні і це відобразилось на твоєму психологічному стані?
)))))))))))))))))) ..... я бан не зніму
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
я хочю поддержать лукавого который таки непонятно почему непишет вить ето неспроста парни так можно создать а можно и мне в баню а то в ваной и душе надоело а у вас тут баня нахаляфву
чюство юмора надо иметь
я хочю поддержать лукавого который таки непонятно почему непишет вить ето неспроста парни так можно создать а можно и мне в баню а то в ваной и душе надоело а у вас тут баня нахаляфву
чюство юмора надо иметь
насамом деле ето я попросил катю пофлудить и я есть затеватель етой кашы меня петя надо банить а не её
чюство юмора надо иметь
“Хотіли наламати дров” - да не вийшло..... все буває!
чюство юмора надо иметь
“Хотіли наламати дров” - да не вийшло..... все буває!
ох видно ты ты наламуеш но самого себя мен рослабся я вижу ты написал много строчек и у тя ещё всё впереди ковбой мля
людишки нада уметь выражатса грамотно и приятно в любых обстоятельствах,в независимости шутим ми или серёзны ![]()