Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Шановний - від самого СНІДУ не помирають - смерть настає від різних інфекційних хворіб ( туберкульоз , пневмонія , ГРВІ , онкологічні хвороби ) , в районі вже є 2 померлих вілінфікованих . але в справці про смерть не стоїть причина смерті СНІД і ніколи не стоятиме.
Да-да вибач провтикав.
Бажаю всім здоров’я в особистому житті. ![]()
мене в свое время бабка вилечила!
Яйцом по тілу качала!
HELP! Сообщите в личку адрес такой бабки, и как помогла. Очень-очень нуна!
Спасибки!
.(JavaScript має бути увімкнений для перегляду цієї адреси електронної пошти)
Будемо боротись - старими провіреними методами - вогнем і мечем ? Чи може будемо починати кожен із себе?
Головне , щоб в кінці не вишло :” за что боролісь на то і напоролісь”.
Млин чувак, ти мене переконав. Поїду в Рівне перевірятись на СПІД. (Просто маю татуху)...Питання до Харда:
1. А інші аналізи крові виявляють вірус ВІЛ, чи потрібно робити спец.аналіз?
2. Де в Рівному знаходиться лабораторія? Наскільки памятаю, біля обл.музею?В Сарнах в поліклініці - кабінет 32( інфекціоніста) - там тобі приємна пані розкаже що до чого.
Аналіз - полягає у виявлені антитіл до ВІЛ. Загальні аналізи крові не покажуть наявність ВІЛ інфекції і навіть саме захворювання не показують.
Доречі - щоб було простіше можна здати кров як донор - її всерівно перевіряють на ВІЛ і якщо проплюсить тебе знайдуть , а ти попутно можливо врятуєш чиєсь життя. Доречі саме так я і провіряв себе вдруге.
де можна здати кров як донор??!!!!!!!! .в поліклініці - кабінет 32( інфекціоніста)!!!!!!!!!?якщо ні ,так будьлазочка напиши де!!!!!!!!
Здавала у середу, на віл і на групу крові!
Не хвора!
і 4 група грові “-”.
Здавала у середу, на віл і на групу крові!
Не хвора!
і 4 група грові “-”.
Прикольно... у мене теж статус “НЕГАТИВНИЙ” та 4 з резусом -
Може ми рідня чкась?!?
Ну незнаю , я якось цим питанням не дуже цікавлюсь
, стараюся спати вдома!
коли начнеш цикавитис може бути пизно. ![]()
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
розийшовся з челавечком зразу пишов провирився не тильки на СПИД кажуть здоровий.тфу нехворий.того и вам бажаю!
ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.
В наш час ніхто не застрахований від захворювання.
Можеш захворіти сам незнаючи того, і причина буде не твій партнер.
навіть простий комар, який спочатку смакував кровю людини зараженої Снідом, і тепер ласує твоєю є носієм вірусу.
отже час від часу необхідно провірятися
В наш час ніхто не застрахований від захворювання.
Можеш захворіти сам незнаючи того, і причина буде не твій партнер.
навіть простий комар, який спочатку смакував кровю людини зараженої Снідом, і тепер ласує твоєю є носієм вірусу.
отже час від часу необхідно провірятися
Це де ти таке прочитала, перечитай будь-ласка ше раз способи зараженя снідом
http://aids.dsmu.edu.ua/contamination/
Редагуйте будь ласка свої пости, а не створюєте нові !!
[ Редаговано: 27 Січень 2008 15:29 by Provod ]Подружка в медичній академії навчається, вона мені і дала атласи по СНІДу почитати.
Ніколи не говорю в чому не впевненна, або незнаю