Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

СНІД в Сарнах!!!!!

РангРанг

Всього повідомлень 45

Зареєстрований 2007-08-01

ПП

По моїм джерелам в Сарнах зарегістровано більше ніж 200 чоловік ВІЛ інфікованих, а скільки їх так  !!!!

[ Редаговано: 27 Січень 2008 15:33 by Provod ]
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Твої джерела ? Це  де ти такі дані взяв?
Може і є в Сарнах 200 віл Інфікованих , але вони напевно про це самі ще незнають grin
P.S. Для всіх бажаючих в поліклініці Сарненської ЦРЛ працює кабінет “Довіра” , де ви можете безкоштовно анонімно обстежитись на віл інфекцію , а також на врусні гепатити В ,С , торчінфекції. Кабінет розташований на 3 поверсі в кінці коридору на ліво!!!!!!!!!!!

Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

А скільки ж якшо не 200 ?

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

А ти Сам на ВІЛ перевірявся коли-небудь? А
Може вам і призвища з адресами вказати?
Захотіли............
Ці люди на одинці борються із своєю недугою і менш за все на світі вони хочуть щоб про них говорили чи їм ” допомагали”.
Тому думайте як хочете - хочете 200 хай буде 200 , хочете 500 хай буде пятсот. Тільки не забувайте користуватись серильним ,або одноразовим медінструментарієм бо завтра в їх числі можете бути Вииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!

РангРанг

Всього повідомлень 45

ПП

Hard - 08 Серпень 2007 20:51

А ти Сам на ВІЛ перевірявся коли-небудь? А
Може вам і призвища з адресами вказати?
Захотіли............
Ці люди на одинці борються із своєю недугою і менш за все на світі вони хочуть щоб про них говорили чи їм ” допомагали”.
Тому думайте як хочете - хочете 200 хай буде 200 , хочете 500 хай буде пятсот. Тільки не забувайте користуватись серильним ,або одноразовим медінструментарієм бо завтра в їх числі можете бути Вииииииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!

Ця тематика була створена не для того щоб обговорювали хто хворий, а щоб захіститись від нього!!!!

[ Редаговано: 09 Серпень 2007 10:59 by budulay ]
Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Хіба можна захиститись від ВІЛ інформацією про кількість заражених у районі?

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 57

Зареєстрований 2007-08-03

ПП

В наш час мабуть і дитина знає що треба робити щоб не під хопити СПІДУ

Підпис

Бажаю всім здоров’я в особистому житті.  smirk

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Але не все залежить від тебе - правда , є ще чиники від яких ніхто незастрахований! Тому бажано знати чи не заражений ти зараз. Спицифіка моєї роботи підштовхнула мене до обстеження і я обстежився! А ви хочете обстежуйтесь , хочте ні - це ваша справа.

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Страшне це діло!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

Та не так лякає кількість як лякає хвороба та у якій прогресії поширується ця хвороба. Просте питання на яке є відповідь чому вона поширюється, а тому що люди не знають хто є носієм і не кожен знає що він може стати носієм і в цій невідомості хвороба поширюється в геометричній прогресії.

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Тож здаєтьяся що ж такі акції проводяться, стільки всого по цій темі, і все одно люди що хочуть те й і роблять, і от коли це затроне саме тебе, от тоді людина починає замислюватись, але все дуже пізно...

РангРанг

Всього повідомлень 45

ПП

Що я можу сказати, що не існує засобів максимального захисту від СПІДу. Презерватив захищає 70% ... Презерватив був створений для захисту від вагітності!!!! А Вірус дуже маленький і теоретично спокійно прохзодить через спори презерватива .. gulp

РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 155

Зареєстрований 2007-03-01

ПП

Wargys - 14 Серпень 2007 06:38

Що я можу сказати, що не існує засобів максимального захисту від СПІДу. Презерватив захищає 70% ... Презерватив був створений для захисту від вагітності!!!! А Вірус дуже маленький і теоретично спокійно прохзодить через спори презерватива .. gulp

Треба просто два або три вдівать... :-D

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Статевий шлях не основний - основний через кров , медичні інструменти , використані шприці. Да вірус проникає через стінки звичайного презерватива , але є презервативи які захищають від сніду , просто вони вироблені з іншого матеріалу і як правило вкриваються спеціальним віруцидним складником.

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

Hard - 14 Серпень 2007 07:53

Статевий шлях не основний - основний через кров , медичні інструменти , використані шприці. Да вірус проникає через стінки звичайного презерватива , але є презервативи які захищають від сніду , просто вони вироблені з іншого матеріалу і як правило вкриваються спеціальним віруцидним складником.

Так, але по-моєму в місті ні в одній аптеці не має нормальних.

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Ну незнаю , я якось цим питанням не дуже цікавлюсь grin , стараюся спати вдома!