Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Відпочинок → Тема
поділіться приготуваннями коктелів
щось подібне вже було на форумі в цій темі - http://sarny.info/forum/viewthread/96/ погортай сторінки там 100% є цікаві коктейлі
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
теоретично там взагалі щось не зрозуміле!!!!
Коктель “ККК”
2стол. ложк. - кава розчина
50г. - коньяка
100г. - коли
Бодра штучка
Коктель “Мама, не горюй”
100г- водкі
100г- шампанського
все зливається в один стакан, мішається і вдаряємо об стіл щоб появилась піна .. і випиваємо залпом
Хлопці з шампанським не шуткуйте! Від шампанського такі панкреатити виникають шо піпец. Краще випийте самогону вонючого чим шампанського! Не мішайте коктелі з шампанським , якщо вам звісно дороге своє здоровя!
а для мене улюблений : 0,33 спрайт (накрайняк “живчик”) + 100гр. горілки (бажано не волинської і поліської бо вона чомусь тоді дуже тхне) 2 таких шмурдяка і стає досить весело ![]()
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Хлопці з шампанським не шуткуйте! Від шампанського такі панкреатити виникають шо піпец. Краще випийте самогону вонючого чим шампанського! Не мішайте коктелі з шампанським , якщо вам звісно дороге своє здоровя!
дивиться в кого який організм
http://kitchen.uaclub.net.ua/ тут рошки колись бачив
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Нехочу вступати в безглузду дискусію про особливості анатомії і фізіології шлунково - кишкового тракту хомо сапіенс ! Я стверджую , що кожен 2х ногий прямоходячий при винекнені необхідних умов , може захворіти на гострий панкреатит!!!!!!!!!!
Одним із найчастіших чинників , що викликають панкреатит з наступним розвитком панкреанекрозу є вживання шампанського!!!!!!!
Нехочу вступати в безглузду дискусію про особливості анатомії і фізіології шлунково - кишкового тракту хомо сапіенс ! Я стверджую , що кожен 2х ногий прямоходячий при винекнені необхідних умов , може захворіти на гострий панкреатит!!!!!!!!!!
Одним із найчастіших чинників , що викликають панкреатит з наступним розвитком панкреанекрозу є вживання шампанського!!!!!!!
Ми тут про приготовлення коктелей в склянках говорим а не в шлунку!!!!
Ми тут про приготовлення коктелей в склянках говорим а не в шлунку!!!!
та то і так ясно. А він як лікар за професією поперджує щоб потім пізно небуло ![]()
мене найбільше пре самбука з коктейлів!
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Одним із найчастіших чинників , що викликають панкреатит з наступним розвитком панкреанекрозу є вживання шампанського!!!!!!!Ми тут про приготовлення коктелей в склянках говорим а не в шлунку!!!!
Ну що ж , тоді до швидкої зустрічі
![]()
краще з тобою не бачитись
Для того , щоб запобігти алкогольному отруєнню , треба серйозно підійти до речовин які застосовують в коктелях ! Все залежить від того що ви хочете отримати. Бормотуху , ёрш , чи відповідний смак . Використовуйте тільки провірені рецепти ! Незмішуйте несумісні компоненти - ви від цього не виграєте!
Пийте на здоровя!
! Незмішуйте несумісні компоненти - ви від цього не виграєте!
. . . ВІДРАЗУ ПИТАННЯ А,ЩО НЕ МІШАЄТЬСЯ ?? ЩО БАЖАНО НЕ ПИТИ (ОКРІМ ШАМПАНСЬКОГО) ??
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!