Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
як на мене, цю тему треба закрити, тому що це тільки розмови, далі діло не йде.
я думаю нема смислу далі обговорювати, тому що за це ніхто не візьметься.
Кать ти ж у нас вродія як на дизайнера вчилась/вчишся, може і придумаєш якійсь дизайн для футболкі, а там вже побачим чи хтось візьметься чи ні, було б бажання і гроші
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
сьогодні випадково зайшов на сайт де можна замовити футболки зі своїм дизайном
http://my.futbolka.ua
Кать ти ж у нас вродія як на дизайнера вчилась/вчишся, може і придумаєш якійсь дизайн для футболкі, а там вже побачим чи хтось візьметься чи ні, було б бажання і гроші
Ну і ви даєте, спочатку тему створюєте а потім тільки починаєте щось думать. Не зачёт!!!
Ну і ви даєте, спочатку тему створюєте а потім тільки починаєте щось думать. Не зачёт!!!
Так тема якраз і створена для того що б разом вирішити і можливо знайти оптимальний варіант дизайну ![]()
Скажу так, що футболкі можна або десь замовити щоб зробили, або зробити самим, і це буде набагато дешевше, але невиключені і деякі бачини.
Ми із Маравіхером для тесту зробили одну футболку
(правда одну і спортили) написали там “Мєстний”))) думали ще щось добавить нашого люгчано-доротицького, типу “Ошнадцять рокув тому, я родівса в околіцах Сарн” ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
я заказую футболку з написом Дякую тобі боже шо я не москаль
Banan ![]()
Я заказую футболку з написом Я люблю Україну
Banan ![]()
Я заказую футболку з написом Я люблю Україну
Тобі в золоту голку ![]()
Тема про футболку на тему sarny.info
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
ох, мне бы футболку с моим ником))