Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Якщо б Ви хотіли мати комп. - то який саме? Чи можливо Вас влаштовує теперешній???
побачив вчора по Інтеру новий комп від Майкрософта, може хто бачив там нема мишкі, там все руками по екрану клацаєш, фоткі гортаєш....ну вобщем прикольна штука. Коштує наскільки я памятаю десь 6-7 тис. зелені, але для початку їх будуть продавати для своїх корпоративних клієнтів ![]()
от такий я б хотів би, а так мій мене влаштовує
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
А в мене особистого компа як не було так і немає і мене поки що це влаштовує ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
побачив вчора по Інтеру новий комп від Майкрософта, може хто бачив там нема мишкі, там все руками по екрану клацаєш, фоткі гортаєш....ну вобщем прикольна штука. Коштує наскільки я памятаю десь 6-7 тис. зелені, але для початку їх будуть продавати для своїх корпоративних клієнтів
привет !поверте это всё туфта
побачив вчора по Інтеру новий комп від Майкрософта, може хто бачив там нема мишкі, там все руками по екрану клацаєш, фоткі гортаєш....ну вобщем прикольна штука. Коштує наскільки я памятаю десь 6-7 тис. зелені, але для початку їх будуть продавати для своїх корпоративних клієнтів
Він більше для ресторанів підходить. Тіпа журнального столику чи парти для учнів.
Зовні прикльний, але не для ігор ![]()
Він більше для ресторанів підходить. Тіпа журнального столику чи парти для учнів.
Зовні прикльний, але не для ігор
от я його і хоче, через те що він прикольний, да ще й якби нахаляву
ЗІЖ а в ігри я вже давно неграю
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Да ладно, не граю. Сам же косинку лупиш як зернята ![]()
Ним не зручно працювати: спина болитиме і таке інше. А якщо на халяву, то і нені візьми. Цікаво це монітор такий чи системнік із таким верхом?
Частота та розмір пам’яті - незнаю щоб скільки був.ГОЛОВНЕ ЩОБ НЕ “ВИС” - І ВСЕ БУДЕ ОК!
Частота та розмір пам’яті - незнаю щоб скільки був.ГОЛОВНЕ ЩОБ НЕ “ВИС” - І ВСЕ БУДЕ ОК!
Дивлячись для чого він тобі.
Якщо тупо тексти набирать, то 64Мб вистачить, а якщо СТАЛКЕР грати, то 1Гб маловато буде.
Дивлячись для чого він тобі.
Якщо тупо тексти набирать, то 64Мб вистачить, а якщо СТАЛКЕР грати, то 1Гб маловато буде.
Повір мені, що 64-1024 Мб може бути мало і для тексту і сталкера
якщо “мамка” уйова чи відяха 2Мб ![]()
А мене цілком влаштовує мій Пентіум-4.
А мене цілком влаштовує мій Пентіум-4.
ой а я завжди думав що у тебе компютер - Самсунг ![]()
У мене був Самсунг, а зараз LG ![]()
А я целку 1к юзаю и норм. ыыы. Шутка. )) Меня мой устраивает)
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
Привіт всім. Мене звати Каратель.
Це моя мрія:)
Процесор: Intel Core 2 Duo e6600 2.24G/2Mb/1066 FSB LGA775 Box Conroe (BX80557E6600)
Мамка: Socket 925: nVidia nForc650i-SLI ABIT Fatal1ty FP-IN9 SLI; ATX//FSB1066/4DualDDR-800-32GB/2PCleX16
Оператівка: DDR II 4GB 800MHz PC2-6400 Brand Samsung
Відюха:PCleX; ATI X1950PRO JETWAY 512MB/256bit
Жоский: HHD: 800.0g 7200 Serial ATA II Samsung 16Mb (NCQ) (HD803LJ)
Ну про ДВД/РВ і дисковод писати не буду.
І про корпус теж. Оце така моя мрія.![]()
Повірте цей комп буде так пахать, ши ви зможете і сталкер і ще декілька ігор разом грати + антивірус провіряє і музика грає.![]()
Всі ми будемо в пеклі..! Тільки я там буду з вилами! ![]()