Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Питання по сайту/форуму

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Provod - 01 Квітень 2006 14:51

А у варіантах відповідей на запитання “Звідки?”  - продали, гєто типа посовєтували, да?

Так у нас же на форумі зареєстровані не тільки користувачі із Сарн, а є і з інших міст.....хотя хз можливо я неправильно зрузумів твоє питання

Так авторе не соромся покажи себе!  виложи свою фотку!  , а краще з біографією!!!

Тобі мало аватара?)) а в моїй біографії навіть незнаю шо написати, ще не так уже багато прожив/зробив щоб про це писати)))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

MaraviXer - 01 Квітень 2006 15:01
Keis - 16 Грудень 2005 17:13

Автора! Автора!

А хто створив цей сайт? Чому нема розділу відповідного, хочеться знати хто сидить по той бік монітору.

Так авторе не соромся покажи себе! grin виложи свою фотку! grin , а краще з біографією!!!

От тепер точно нічого такого небуде, після тих траблів які зі мною були я ніяких фоток розміщувати небуду. А то до нас на форум заходять різні люди-барабани із Сарн, яким чомусь дуже мішає наш сайт))))) Але нічого після цих траблів і майбутьної сесії, будем розвиватись по-новому

люди-барабани - чого барабани? бо барабани “стучать”, і це слово сюда підходить))))))))))))))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

В мене куча респектів і куча зауважень! Даже не знаю з чого почати :(
Я короч я з сесію розрулю - так відразу і напишу!
Ждіть бо буде багато!

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Proverka - 16 Червень 2006 11:29

В мене куча респектів і куча зауважень! Даже не знаю з чого почати :(
Я короч я з сесію розрулю - так відразу і напишу!
Ждіть бо буде багато!

я тож коли здам сесію, віддихну і вирішу деякі свої трабли, то почну працювати над сайтом...надіюсь буде багато нового

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Адмін, знайдено ляп. При написанні повідомлення, майже в самому низу сторінки написано - ПЕРГЛЯД ТЕМИ gulp

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Flash - 30 Червень 2006 20:38

_Адмін, знайдено ляп. При написанні повідомлення, майже в самому низу сторінки написано - ПЕРГЛЯД ТЕМИ gulp

Це не ляп, попробуй туда натиснути(сторінка перезавантажуватись не буде, просто розгорнеться вся тема)))))

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

budulay - 19 Серпень 2006 18:04

Це не ляп, попробуй туда натиснути(сторінка перезавантажуватись не буде, просто розгорнеться вся тема)))))

_Тема, то розгорнеться, але я про орфографічну помилку - ПЕРГЛЯД ТЕМИ - відсутня літера Е!

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Flash - 21 Серпень 2006 20:05

_Тема, то розгорнеться, але я про орфографічну помилку - ПЕРГЛЯД ТЕМИ - відсутня літера Е!

упс точно shut eye .... уже виправлено

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

ПП

budulay - 03 Квітень 2006 00:58

Так авторе не соромся покажи себе!  виложи свою фотку!  , а краще з біографією!!!

Тобі мало аватара?)) а в моїй біографії навіть незнаю шо написати, ще не так уже багато прожив/зробив щоб про це писати)))

Не морозся! Давай начеркай пару абзаців про себе

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Proverka - 19 Вересень 2006 18:31

Ви що не знаєте що адміни всі затянуті скромняги smile

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

ПП

Fanta - 19 Вересень 2006 18:52

Кста Фанта ти ж теж адмін - черкани і про себе шось!

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Proverka - 19 Вересень 2006 19:05
Fanta - 19 Вересень 2006 18:52

Кста Фанта ти ж теж адмін - черкани і про себе шось!

Повторюсь - Всі адміни скромняги

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

ПП

Я так поняв Ви поставили нову версію форуму чи якийся там примочки для нього чи хз що ще зробили але після цього в мене з*явилося багато глюків
1) не приходять повідомлення на мило шо є нові відповіді в топіках
2) при переході з будь якої сторінки форуму на головну пише таку от фігню You have exceeded the allowed page load frequency
3) якось непонятно сортує юзерів в панелі  Користувачі  по різним запитам
Вроді поки все

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Так ти правий smile
Дякуюємо за виявлені баги, будем виправляти

Підпис

обмін WMZ з бонусами

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Proverka - 21 Вересень 2006 17:04

Я так поняв Ви поставили нову версію форуму чи якийся там примочки для нього чи хз що ще зробили але після цього в мене з*явилося багато глюків
1) не приходять повідомлення на мило шо є нові відповіді в топіках
2) при переході з будь якої сторінки форуму на головну пише таку от фігню You have exceeded the allowed page load frequency
3) якось непонятно сортує юзерів в панелі  Користувачі  по різним запитам
Вроді поки все

1) не приходять чи приходять пусті? уже вроді мають приходитит нормальні, глянь в своєму профілі чи ти на них підписаний

2) вроді виправленно вже

3) детальніше, вроді нічого такого незамітив

Підпис