Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
18 Травень 2007 16:54
[ Редаговано: 18 Травень 2007 16:58 by budulay ]У Сарнах, у сквері “Залізничник” центрального парку, розташована скульптура сарні (дика коза, яка вважається символом Сарн). Проте цей монумент не дуже схожий на справжню дику козу. Тому ще в березні міський депутат Сарн, директор Сарненського історико-етнографічного музею Раїса Тишкевич запропонувала його зняти й встановити інший, який був би пам’ятником-символом міста.
— Цей так званий пам’ятник нічого не символізує, бо це не коза, не олень, ані лань, незрозуміло що, — пояснює пані Раїса. — Він завжди стояв оббитий, оце нещодавно його пофарбували в голубий колір. От тільки не зрозуміло, чому саме в цей колір?Пропозицію пані Тишкевич депутати підтримали й оголосили серед місцевих митців конкурс для спорудження пам’ятника-символа міста Сарн.
Перший заступник міського голови Сарненської міської ради Володимир Федорович зауважив, що цей пам’ятник справді виглядає неестетично. Щороку працівникам комунального підприємства доводиться його підфарбовувати, щоб він мав нормальний вигляд.
— У бюджет наступного року треба закладати кошти для того, щоб поставити інший пам’ятник, — наголосив пан Федорович. — Поки що пропозицій від митців не надходило, але переконаний, що на тому місці буде пам’ятник, який відповідатиме належному художньо-естетичному рівню.
Окрім того перший заступник запевнив, що усі пропозиції будуть опубліковані в пресі — щоб люди знали про це, й проведене опитування.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
18 Травень 2007 19:20 #1
Та коза як хамелеон напостой їй колір змінюють ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
18 Травень 2007 20:36 #2
Я взагалі нерозумію скільки потрібно було винюхати краскі, щоб покрасити козу в голубий колір %)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
18 Травень 2007 21:23 #3
Нарешті. Думав це вже ніколи не відбудеться. Хоча не факт шо наступний “символ Сарн” буде кращим ![]()
19 Травень 2007 15:59 #4
а мне кажеться что идея вообще бредовая... сколько себя помню всё время там была эта коза толи олень толи ещё что то но это уже у каждого сарненчанина в сердце.. идти в парк и видеть именно этот памятник а не какой то другой... думаю что если поставят там что то другое то это будет огромный минус для наших депутатов...
да и вообще нет чтобы сделать раз и нормально то они наляпают там розтвором и думают что герои... так сделай как оложено чтобы не розсыпался вот и вся проблема... а покраску можно сменить...
Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif
20 Травень 2007 10:30 #5
А стару козу треба собі замутити. Буде круто виглядати десь посеред двору ![]()
23 Травень 2007 17:56 #6
Flash - 20 Травень 2007 06:30А стару козу треба собі замутити. Буде круто виглядати десь посеред двору
да ну, умаю якщо її будуть знімати, то можливо повністю розібють, ніхто там не буде панькатись. Впринципі мені ідея не дуже подабається, ще дивлячись на що її замінять
23 Травень 2007 20:08 #7
budulay - 23 Травень 2007 13:56да ну, умаю якщо її будуть знімати, то можливо повністю розібють, ніхто там не буде панькатись
_Варвари! Це ж стаття! Куди дивиться Грінпісь!!!
24 Травень 2007 09:04 #8
Нехай вони спочатку символ Сарн зроблять, тоді козу знімають, тому що буде як завжди, сподатку знімуть, потім уц них грошей не буде на інший пам”ятник.
Так воно і буде!
15 Червень 2007 13:11 #9
Вважаю, що повинні змінити пам”ятник.... не гарно, що він постійно після дощу “облуплюється”
16 Червень 2007 04:17 #10
Та це уродство давно потрібно було знести як Леніна. Я скільки не проходжу то аж нудьга нападає (це
не враховуючи моментів коли вона бідна та нещасна облуплена та оббита). Як можна було зліпити символ нашого
славного міста з поламаною передньою ногою та з висунутим наче в передсмертній агонії язиком?! ЖАХ!!!
Тим більше що ця істота на сарну дійсно не схожа. Головне щоб до цього насправді підійшли серйозно, а не так як дороги ремонтують...
17 Червень 2007 11:00 #11
Andrikys - 16 Червень 2007 00:17Тим більше що ця істота на сарну дійсно не схожа.
_Угу. Трохи не співпадає з тим образом, яким нас вчили ще в школі - ніжної тендітної кізочки
04 Липень 2007 12:32 #12
Кажуть, що Леніна зек якийс робив з Катеринівки і його після цього відпустили. Правда?
А коза дійсно на козу не схожа. Треба мінять
Бо як гостям показуєш, то треба пояснювати, що то коза, а не лось-мутант...
04 Липень 2007 12:34 #13
Та то не коза, то ОЛЕНЬ..... ![]()
04 Липень 2007 12:37 #14
а я чув що то сарна ![]()
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
04 Липень 2007 15:56 #15
Вихід є!!! Треба великими буквами ту козу-лося-оленя-сарну підписати, що то тіпа символ міста Сарни - сарна!!! ![]()
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.2914 сек.