Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

У Сарнах планують встановити світлофори

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

MakZzz - 09 Грудень 2007 17:35

І все таки при переході через дорогу дивіться не на світлофори, а на машини, бо світлофори ще нікого не збивали.

Гарно відмічено...
Вранці проїжджав біля гімназії... і мені світить зелений, відповідно, пішоходам - червоний... але мусив пропустити жіночку, яка навіть не глянула на світлофор і тупо переходить дорогу... добре, що хоч по “зебрі”.
Мало того, що запізнююсь на роботу, то ще с... пропускати треба snake

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 530

Зареєстрований 2007-08-13

ПП

Я сегодня тоже долго стоял возле СМАКа. Все в больницу лечится тащатся  grin

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Мені здаеться чи так є, що вже один світлофор не робить....

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

imon4ik - 30 Листопад 2007 10:19
MaraviXer - 30 Листопад 2007 10:13

?? ??? ?? ???? ????? ?????? ???? ?? ???????????? ???? ??????? ? ??????????!!!

?????? “????????” ??????....
? ?? ???????????? ?? ???????????? + ????????? ?? ??? ??????? ??????: ?? ????? ???????? ???? ?????????? ?? ??????????!

?? ?? ?? ?????, ? ??????????? ????? ???????? ?????? ??? ?? ???????????? ??????????, ??? ???????? ????????? ?? ????????? ????????, ? ?????? ?? ????????? ????????? ?????? ???? ??????? ????? ????? ??????. ????? ?????, ????????????? ????????? ???????? ? ?????? ????? ????? ??????????????. ???? ???????????????? ?????????

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Наші люди просто відвикли користуватися світофорами.
А користуються старим дідівським способом

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

Black Heart - 22 Січень 2008 18:55

Ага, переходити дороги за 3 метра від переходу.
Постріляла би таких!!!

Аватар

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Така вже наша ментальність)
Після форумівки, поберемо автомати і будемо нічними маньячками)

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 111

Зареєстрований 2008-08-23

ПП

katuxa - 22 Січень 2008 18:59

Постріляла би таких!!!

То ше добре, коли просто швиденько переходить, а бувають тяжкі випадки, коли спочатку вийде на проїзджу частину, а потім починає дивитись чи немає машин, а коли побачить що їде машина зупиняється і стоїть, а ти за кермом не знаєш шо робить: чи тормозити, чи їхати далі, коли ти приторможуєш, то та людина навпаки відступає, а коли їдеш не скидаючи швидкості - лізе під колеса... і що тоді робити?

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 323

Зареєстрований 2007-12-21

ПП

вот ето я написал епта.......сам не понел что

1) Багато однотипних симоволів потипу ГГГГГГГГГ або !!!!!!!!!!!!!! це признак самізнаєтечого
2) Е така кнопка як “Edit” - вона Вас виручить!

[ Редаговано: 18 Грудень 2008 11:13 by Fanta ]

Підпис

ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.

If you believe, your dreams come true.

>>>>>>>>>>>>>>ЖМИ СЮДА<<<<<<<<<<<<<<

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Марго - 23 Жовтень 2008 17:35
katuxa - 22 Січень 2008 18:59

Постріляла би таких!!!

То ше добре, коли просто швиденько переходить, а бувають тяжкі випадки, коли спочатку вийде на проїзджу частину, а потім починає дивитись чи немає машин, а коли побачить що їде машина зупиняється і стоїть, а ти за кермом не знаєш шо робить: чи тормозити, чи їхати далі, коли ти приторможуєш, то та людина навпаки відступає, а коли їдеш не скидаючи швидкості - лізе під колеса... і що тоді робити?

така поведінка людей якраз від того що вони бояться наших водіїв котрі не дотримуються правил, бо хз чи варто іти сміло через перехід якщо тебе можуть збити. Ну да я як пішохід буду правий, а водій ні, але яка вже різниця коли я якщо і живий то можу залишитись із кучею переломів? smile

Моя думка що біля смаку світлофор потрібен, але його навряд чи найближчим часом встановлять.

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРанг

Всього повідомлень 42

Зареєстрований 2008-01-13

ПП

ALoH@ - 11 Грудень 2007 16:24

Біля Смаку завжди багато людей переходить, при чому як ідуть з маршрутки по одному, так і переходять по одному - деколи довжелезні черги з авто збираються. Світлофор забезпечив би справедливість і для водіїв і для пішоходів. Правда пішоходам прийдеться привикати до того, що треба дочекатись зеленого світла.

Підпис

signature_image

http://2ip.ru/bar/ip14.gif

Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.

Аватар

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Dan - 20 Січень 2009 12:30
ALoH@ - 11 Грудень 2007 16:24

Біля Смаку завжди багато людей переходить, при чому як ідуть з маршрутки по одному, так і переходять по одному - деколи довжелезні черги з авто збираються. Світлофор забезпечив би справедливість і для водіїв і для пішоходів. Правда пішоходам прийдеться привикати до того, що треба дочекатись зеленого світла.

боюсь не будуть чекати))

і дійсно таки несправедливість виходить. водії там завше (переважно) уступають дорогу, а пішоходи зі своєї сторони абсолютно ніякої відповідальності, проста йдуть всі підряд даже по сторонам не дивляться

а бувають моменти (описую із своєї практики) - їду не швидше 40-50 км, мені залишається декілька метрів до пішоходного переходу, не повертаючи голови в на всіх парах валить прямо на дорогу (я з принципа таких не пропускаю)

я розумію, що пішоходний перехід надає перевагу, але ж не можна так нахрапом. треба ж підійти. глянути чи немає вже поблизу авто і вже тоді ступай. Інакше спробуй загальмувати терміново особливо при ожеледиці, даже при швидкості в 40 км.

Я ж також буваю пішоходом і перетинаю дорогу, але з розумінням ставлюсь до водія, звісно важко це пояснити пішоходу, який не сидів за кермом