Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
І все таки при переході через дорогу дивіться не на світлофори, а на машини, бо світлофори ще нікого не збивали.
Гарно відмічено...
Вранці проїжджав біля гімназії... і мені світить зелений, відповідно, пішоходам - червоний... але мусив пропустити жіночку, яка навіть не глянула на світлофор і тупо переходить дорогу... добре, що хоч по “зебрі”.
Мало того, що запізнююсь на роботу, то ще с... пропускати треба ![]()
Я сегодня тоже долго стоял возле СМАКа. Все в больницу лечится тащатся ![]()
Мені здаеться чи так є, що вже один світлофор не робить....
?? ??? ?? ???? ????? ?????? ???? ?? ???????????? ???? ??????? ? ??????????!!!
?????? “????????” ??????....
? ?? ???????????? ?? ???????????? + ????????? ?? ??? ??????? ??????: ?? ????? ???????? ???? ?????????? ?? ??????????!
?? ?? ?? ?????, ? ??????????? ????? ???????? ?????? ??? ?? ???????????? ??????????, ??? ???????? ????????? ?? ????????? ????????, ? ?????? ?? ????????? ????????? ?????? ???? ??????? ????? ????? ??????. ????? ?????, ????????????? ????????? ???????? ? ?????? ????? ????? ??????????????. ???? ???????????????? ?????????
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Наші люди просто відвикли користуватися світофорами.
А користуються старим дідівським способом
А користуються старим дідівським способом
Ага, переходити дороги за 3 метра від переходу.
Постріляла би таких!!!
Така вже наша ментальність)
Після форумівки, поберемо автомати і будемо нічними маньячками)
А користуються старим дідівським способомАга, переходити дороги за 3 метра від переходу.
Постріляла би таких!!!
То ше добре, коли просто швиденько переходить, а бувають тяжкі випадки, коли спочатку вийде на проїзджу частину, а потім починає дивитись чи немає машин, а коли побачить що їде машина зупиняється і стоїть, а ти за кермом не знаєш шо робить: чи тормозити, чи їхати далі, коли ти приторможуєш, то та людина навпаки відступає, а коли їдеш не скидаючи швидкості - лізе під колеса... і що тоді робити?
вот ето я написал епта.......сам не понел что
1) Багато однотипних симоволів потипу ГГГГГГГГГ або !!!!!!!!!!!!!! це признак самізнаєтечого
2) Е така кнопка як “Edit” - вона Вас виручить!
ВсЁ покупается и всЁ продается.
Все Покупаются и все продаются.
Нет Незаменимых людей,есть только Верные друзья.
If you believe, your dreams come true.
А користуються старим дідівським способомАга, переходити дороги за 3 метра від переходу.
Постріляла би таких!!!То ше добре, коли просто швиденько переходить, а бувають тяжкі випадки, коли спочатку вийде на проїзджу частину, а потім починає дивитись чи немає машин, а коли побачить що їде машина зупиняється і стоїть, а ти за кермом не знаєш шо робить: чи тормозити, чи їхати далі, коли ти приторможуєш, то та людина навпаки відступає, а коли їдеш не скидаючи швидкості - лізе під колеса... і що тоді робити?
така поведінка людей якраз від того що вони бояться наших водіїв котрі не дотримуються правил, бо хз чи варто іти сміло через перехід якщо тебе можуть збити. Ну да я як пішохід буду правий, а водій ні, але яка вже різниця коли я якщо і живий то можу залишитись із кучею переломів? ![]()
Моя думка що біля смаку світлофор потрібен, але його навряд чи найближчим часом встановлять.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я сегодня тоже долго стоял возле СМАКа. Все в больницу лечится тащатся
Біля Смаку завжди багато людей переходить, при чому як ідуть з маршрутки по одному, так і переходять по одному - деколи довжелезні черги з авто збираються. Світлофор забезпечив би справедливість і для водіїв і для пішоходів. Правда пішоходам прийдеться привикати до того, що треба дочекатись зеленого світла.
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
Я сегодня тоже долго стоял возле СМАКа. Все в больницу лечится тащатся
Біля Смаку завжди багато людей переходить, при чому як ідуть з маршрутки по одному, так і переходять по одному - деколи довжелезні черги з авто збираються. Світлофор забезпечив би справедливість і для водіїв і для пішоходів. Правда пішоходам прийдеться привикати до того, що треба дочекатись зеленого світла.
боюсь не будуть чекати))
і дійсно таки несправедливість виходить. водії там завше (переважно) уступають дорогу, а пішоходи зі своєї сторони абсолютно ніякої відповідальності, проста йдуть всі підряд даже по сторонам не дивляться
а бувають моменти (описую із своєї практики) - їду не швидше 40-50 км, мені залишається декілька метрів до пішоходного переходу, не повертаючи голови в на всіх парах валить прямо на дорогу (я з принципа таких не пропускаю)
я розумію, що пішоходний перехід надає перевагу, але ж не можна так нахрапом. треба ж підійти. глянути чи немає вже поблизу авто і вже тоді ступай. Інакше спробуй загальмувати терміново особливо при ожеледиці, даже при швидкості в 40 км.
Я ж також буваю пішоходом і перетинаю дорогу, але з розумінням ставлюсь до водія, звісно важко це пояснити пішоходу, який не сидів за кермом