Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
У Сарнах вирішили на трьох перехрестях вулиць Суворова — Ярослава Мудрого, вул. Белгородська-Суворова та по вул. Белгородській поруч із гімназією встановити світлофори. Про це повідомив перший заступник міського голови м. Сарн Володимир Федорович. За його словами, проблема в тому, що ні в Рівному, ні у Волинській області не має людей, які могли зробити проект будівництва світлофора. Тому, вони звернулися до спеціалістів у Київ, проте вже місяць як чекають відповіді.
— Відверто кажучи, сумніваюся, що хтось й приїде. Бо ж вартість робіт 30 тисяч гривень, — зауважив пан Федорович.
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Тюю який прикол їх знову ставити?
І нах їх тоді зняли?
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Тюю який прикол їх знову ставити?
І нах їх тоді зняли?
У нас просто все робиться через задницю. Спочтку зробили, а потім подумали. Геніально ![]()
Бабла у них раніше небуло на обслуговування світлофорів, а тепер значить зявилося!
У нас же нема такого великого потоку автомобілів
, навіщо їх встановлювати.
Он скільки років без них обходимося, і ще ж стілики буз них проживем!!!!
так світлофори планують встановити біля шкіл(де дорогу переходять/перебігають малі діти), і в основному в тих місьцях де вони РАНІШЕ ВЖЕ БУЛИ (я ще їх памятаю)
[ Редаговано: 18 Травень 2007 16:39 by budulay ]Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
и правильно сделают если поставят... По крайней мере родители будут больше спокойны за своих детей... а в гимназии знаем их не мало.. поэтому пусть делают... это только к лучшему.. да и бешенные шофёры будут останавливаться а то уже задрали возле оксамыта и дальше по дороге как гоночная трасса... хорошо хоть ямки есть ... притармаживают ...
Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif
_Тут ти помиляєшся, перехрестя біля РМЗ відоме своїми аварійними ситуаціями
Хто як їздив, так і буде їздити.... мені особисто все-рівно чи є світлофори чи їх немає.
Живемо вже не перший рік без них, проживемо і решту.
Нормальна ситуація і біля РМЗ, хто правила знає, той в аварію не попадає.
Хто як їздив, так і буде їздити.... мені особисто все-рівно чи є світлофори чи їх немає.
Живемо вже не перший рік без них, проживемо і решту.
Нормальна ситуація і біля РМЗ, хто правила знає, той в аварію не попадає.
_Але рухаючись по головній, ти можеш запросто отримати вбік. Найбільш екстримальні у цьому плані велосипедисти і бабки-штунди-на-скутерах
Не думаю. Хоча можна вийти і дати в морду з конфіскацією майна поки не відшкодує вартість ремонту.
Он скільки років без них обходимося, і ще ж стілики буз них проживем!!!!_Тут ти помиляєшся, перехрестя біля РМЗ відоме своїми аварійними ситуаціями
І не тільки біля РМЗ, а й біля “Смаку”. Там недавно студентку збили. І це не перший випадок.
Я як водій кажу це нічого не дасть!!!
Повинно дати. Хоча б водії будуть зупинятися в найбільш небезпечних місцях.
_Чому ж? Легше буде вдовбати значення червоного світла, ніж що таке “помеха справа” і де головна дорога
_А отже, і надалі основним залишається правило УДД*