Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Авто і Мототранспорт → Тема
Ну матюків просто напросто не хватало.
_Це допоможе - http://plutser.ru/ ![]()
Саренські маршрутки-це аномалія!!!Ціни залежать від кількості людей (як і кількість місць). Попередній запис існує лише формально-списків ніколи немає у водіїв!Загалом,здавалось би,гірше бути не може. Та Зарічнянським автобусом раз їхала! Їхали до Києва 7(!!!) годин,бо поки була зупинка в Сарнах всі напились,потім (як завди) почали з’ясовувати хто кого поважає...В результаті всі перебились...
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
У наших маршрутках їздити просто жах,
Мене особлибо вбиває запах і чистота сидінь.
А про те як вони ходять зовсім говорити нічого, чекаєш їх по 30хв, вас напхають у машину як кильку, Кошмар!!!
вже краще прогулятися пішачка
а я не жалуюсь, мені нормально...
що саме тобі нормально? зараз зима буде і тобі нормально буде чекати 30хв на холоді поки приїде маршрутка, а ще прикол якщо вияснеться що вона за цим кругом їде не туда а в іншу сторону
))))))) розклад хоч в когось зявився? чи самому сісти в маршрутку пів дня кататись і записувати щоб визначити розклад ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
що саме тобі нормально? зараз зима буде і тобі нормально буде чекати 30хв на холоді поки приїде маршрутка, а ще прикол якщо вияснеться що вона за цим кругом їде не туда а в іншу сторону
))))))) розклад хоч в когось зявився? чи самому сісти в маршрутку пів дня кататись і записувати щоб визначити розклад
Прикольненько булоб побачити тебе із записничком бігаючим по маршрутках
))))))) розклад хоч в когось зявився? чи самому сісти в маршрутку пів дня кататись і записувати щоб визначити розклад
Звичайно не прикольно!
Але пока не жалувалась!
Ну хіба що зима ще попереду!
Звичайно не прикольно!
Але пока не жалувалась!
Ну хіба що зима ще попереду!
_У Катюхи де-жавю ![]()
Проїзд в міських маршрутках вже 1,25 грн.... ![]()
нчого собі!
З якого числа?
Проїзд в міських маршрутках вже 1,25 грн....
Дійсно!! Сьогодні зранку на своєму гаманці пересвідчився...
Проїзд в міських маршрутках вже 1,25 грн....
Дійсно!! Сьогодні зранку на своєму гаманці пересвідчився...
мля, я вчора ввечері їхав - 1 грн., невже із содняшнього дня підняли?
жахливий сервіс. При чому це стосується, як міжміських так і міських маршруток.
and if you go,I wanna go with you
and if you die,I wanna die with you
take your hand and walk away…
Сьогодні взагалі прикол. Біля лікарні сідав в міську маршрутку №5 і воділа сказав, що стоячих не бере, бо менти штрафують. Люди на зупинці залишились. Взагалі маршруток мало і маршрути запутані, непоймеш куди яка і коли їде. Ще й платню підвищили. За що питається?
Все, что есть хорошего в жизни, либо незаконно, либо аморально, либо ведет к ожирению.
Краще погано їхати, чим добре іти!))))))))