Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Бані в м. Сарни

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

KIRIV - 28 Жовтень 2007 10:18

Я колись був на заливі в бані , нічого тоді там такого екстра небуло................

Цікаво!! Там може не одна баня.....

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

Я колись був на заливі в бані , нічого тоді там такого екстра небуло................

_Так як я бачив на фото, то там просто все “під дерево”. Але ж зате, які панти vampire - місце відпочинку президентів і т.д.

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Народ а що там зараз в Сарнах із банями, кажуть вже є декілька нових. Питаю, бо все частіше лунають пропозиції, щодо організації наступної форумівки в бані wink

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1012

Зареєстрований 2006-02-03

ПП

Бані хороша штука і корисна , але я не можу зрозуміти чому так дорого? в Рінвому коштує 90 грн за годину в сервіс входить (парна, душ, туалет, басейн, зал з диваном, столом, телевізором, двд, камін,холодильник, кальян, полотенця+ простині, чай , кава ще багато чого) Хтось в нас може розвписати сервіси + сума за годину???

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 76

Зареєстрований 2007-12-12

ПП

Flash - 10 Листопад 2007 05:46

_Так як я бачив на фото, то там просто все “під дерево”. Але ж зате, які панти vampire - місце відпочинку президентів і т.д.

ти хочеш сказати 100 зелених це панти.за сутки в домику+ВЕСЬ ФАРШ(БАНЯ ЮШКА ШАШЛИК)

Підпис

ХОЧУ ЗАНИМАТЬСЯ ВСЕМ СРАЗУ,НЕ ВСТАВАЯ ПРИ ЭТОМ С ДИВАНА.