Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Звідки Ви прийшли на цей сайт/форум? Всього голосів: 29 |
|
|---|---|
| З пошукової системи (google.com , yandex.ru .....) | 9 |
| З іншого форуму/сайту | 1 |
| Мені порадили цей сайт | 14 |
| Інше (напишіть в повідомленні) | 5 |
09 Січень 2006 09:32
RSS - це технологія доставки повідомлень. Завдяки RSS не потрібно відвідувати сайт, щоб прочитати там новини, ці новини можуть бути доставлені Вам через RSS.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
27 Листопад 2006 16:11 #1
та Будулай спамом завалив !!! сидів на рівненському бізарі (закрили на реконструкцію)!!! то поки тут відписуюсь !!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
27 Листопад 2006 16:18 #2
Fanta - 09 Січень 2006 06:32Як Ви потрапили на наш сайт/форум ?? Цікаво все ж таки
Мені ти розповів. Дуже дякую!!! ![]()
28 Листопад 2006 20:32 #3
Багато хто із пошукових приходить, але от не всі відписуються. Спам уже не розсилаєм (хоча то був не зовсім спам
), бо уже раз були проблеми із листами
2Luka - казали що на місяць десь закрили, але тепер уже навряд чи відкриється той бізарре.рв.юа
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
29 Листопад 2006 15:16 #4
та все добре!! от якби людей по більше (думок) ато заяб троха - відписують постійно ті самі !!! на бізарі було класно те, що досить багато було(і дівочок багато, а не самі хлопи !!!)
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
30 Листопад 2006 02:20 #5
Luka - 29 Листопад 2006 12:16та все добре!! от якби людей по більше (думок) ато заяб троха - відписують постійно ті самі !!! на бізарі було класно те, що досить багато було(і дівочок багато, а не самі хлопи !!!)
це якраз головна проблема не тільки нашого форуму,а більшості форумів маленьких міст. немає людей, створюється мало цікавих тем, і на ці теми надходить мало відповідей, напрягає спілкування між 2-3 чол :((
Останнім часом ситуації із нетом в Сарнах покращується, думаю люди вже навчаться не тільки пошту реєструвати а і у форумах відписуватись ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
30 Листопад 2006 02:34 #6
На рахунок дівчат. От тільки но глянув, що 4 останніх зареєстрованих користувача це є - Дівчата. Але у них на четверих всього мабуть 3 повідомлення :(
30 Листопад 2006 02:43 #7
Я про нього знав ще з самого початку його обговорення ![]()
2 Luka а ти пропіарь в своїх круга (ну там всілякі бізари і тд і тп) от народ і підтягнеться!
23 Грудень 2006 01:42 #8
Скинули ссилку сайту в аську ось і зайшла...
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
13 Листопад 2007 23:54 #9
Лукавий так захопленно розповідав, що самій захотілось зайти на сайт
14 Листопад 2007 01:55 #10
14 Листопад 2007 02:43 #11
Лукавий-падонагг заагітував
14 Листопад 2007 11:37 #12
Шукала ЧУДОВУ ЛЮДИНУ! ![]()
14 Листопад 2007 13:15 #13
А я на гуглі написала Сарни, а я там з”явилось SarnyCityUA - інформаційно-розважальний портал м. Сарни, а там случайно набрела на форум, пам”ятаю мене зацікавила тема про Головну ялинку міста,—це була перша тема де я відписала, а там потіхоньку потіхоньку...
14 Листопад 2007 14:16 #14
LUKAVUY - 29 Листопад 2006 12:16та все добре!! от якби людей по більше (думок) ато заяб троха - відписують постійно ті самі !!! на бізарі було класно те, що досить багато було(і дівочок багато, а не самі хлопи !!!)
Я думаю це не так....
15 Листопад 2007 15:32 #15
Прийшов лист про де, що я користувач!!!
Коли зайшов, то треба було реєструватись, оскільки моє мило було взяте з іншого форуму.
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.1718 сек.