Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Загальний → Балачка → Тема
Мені цікаво чому люди які пів життя прожили в Сарнах, все життя спілкувалися українською, потім приїжають і зі своїми ж друзями триндять бусурманською!
Я в Києві теж можу російською, але коли до дому приїжаю я завжди спілкуюсь тільки рідною сарненською
)
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
ГГГ) тобто суржиком?
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
Честно гвооря я в обычные будни говорю сарненским суржиом, столь знаменитым в наших умах.. хотя в инете почти всегда пишу на русском.. потому что привык видимо:)
Не судите предвзято, я здесь транзитом)
http://s.rimg.info/3398f3a31824fe19c20b656ad9938a4e.gifhttp://s.rimg.info/e49699fc9dada9fc1054f5770d7adeec.gif
ГГГ) тобто суржиком?
ага ним рідним!
)
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
А тому що досих пір вважається , ніби справжні інтелігенти і “круті парні” базарят по русски а бидло сільське і западенци по хохляцкі і на суржику.
На українській мові розмовляє мій вчитель, то і нас всіх муштрує, важенько отак відразу перейти, по Сарненськи звикла розмовляти!
На українській мові розмовляє мій вчитель
Розмовляють УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ, а не НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ
)
На українській мові розмовляє мій вчитель
)
Дякую що підказав!
Щоб я без тебе робила????
Звісно розмовляла не Українською а по Українські ! ха
нажаль втратилось попережнє моє повідомлення в цій темі, але приблизно:
в Україні майже завжди на укр.мові, в інеті якщо сайт/форум належить до Україні теж на укр.мові відписуюсь
Звісно розмовляла не Українською а по Українські ! ха
мені здається можна використовувати всі три варіанти:
1). пишу українською мовою
2). пишу на українській мові
3). пишу по українські
хоча в даному випадку мені більш довподоби перший варіант
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Яка різниця як правильно, в мене викладачі почули б як розмовляють, світ “Єснує” “Понаплєвалі тут понахаркалі” в такому плані! І це викладачі , а куди вже нам простим смертним!!!
Ще залежить від людини, якщо зі мною спілкуються російською, то і я російською, якщо українською, то українською....
F - Forever love you
U - Unhappy without you
C - Care about you
K - Kiss you
So FUCK YOU my dear friend!!!
да насчет языка вы все правы,наш Сарненский суржик,о нем можно писать книги мой парень чясто делает мне замечяния что я не так говорю
да насчет языка вы все правы,наш Сарненский суржик,о нем можно писать книги мой парень чясто делает мне замечяния что я не так говорю
а я от для себе вибрав, що краще буду “відчищати” свій суржик в сторону української, а не чужої (москальської) мови... да і не завжди це можна важати суржиком, це може бути і наш поліський діалект.....
ЗІЖ сразу ж вибачаюсь якщо когось образив ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
т
а ні що,ти мене взагали не образив ,так звисно краще розмовляти рідною мовою ми ж українци а не москали!
Ще залежить від людини, якщо зі мною спілкуються російською, то і я російською, якщо українською, то українською....
словом підстроюєшся...
а хтось з російської переходив на українську ![]()