Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
То колли збираємось ?? погодка все лутше и лутше ?? ааа???!!!
Смерть подобна грому дайте людям рому
ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ
Я на танцювальний 5 років відходила, і 2 роки на баскетбол, а зараз просто розлінувалась, да і немає де займатися. Хоча на фортепіано я вчуся грати останні 3 роки.
у сучасної молоді не ті приорітети, от і все!
Я на танцювальний 5 років відходила, і 2 роки на баскетбол, а зараз просто розлінувалась, да і немає де займатися. Хоча на фортепіано я вчуся грати останні 3 роки.
у сучасної молоді не ті приорітети, от і все!
та нема куди молоді подітись, кому зараз нада той баскетбол чи ще шось, всім аби піти і десь погуляти/побухати
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
переважній більшості таке довподоби, але є ще неспорчені дітлахи!!! Вони вдома сидять)))
переважній більшості таке довподоби, але є ще неспорчені дітлахи!!! Вони вдома сидять)))
це ти про себе чи про всіх хто на форумі сидить?
Блін. Це про мене ![]()
Блін. Це про мене
значить всі форумці збираються і на наступній форумівці будемо робити із тебе людину!!!
значить всі форумці збираються і на наступній форумівці будемо робити із тебе людину!!!
навряд з мене шось путнє вийде ![]()
навряд з мене шось путнє вийде
Ти просто ще не знаєш, який я хороший вчитель))))
А тепер зав*язуєм з особистою перепискою
[ Редаговано: 08 Квітень 2008 00:56 by Fanta ]
А я закінчила музичну і не жалію що проходила 7 років!
смотря хто куда ходить якщо в візит то на 50 % та якщо в олесю то на 80% ![]()
Та я був в шоці, колли мені розповіли, як дівчинка, якій 8 років написала записку старшому хлопцю з пропозицією зайнятися сексом та станцювати стриптиз. Може підійти в засос поцілувати. КОроче дівчинка вихована в дусі сучасного світу. Оце справжнє виховання.
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
Блин. Меня гитара всегда манила. Вот 2 года назад на Новый Год попросил отца подарить мне гитару. Правда летом уже новую купил. Я самоучка и никого не просил научить меня. Ща норм играю, не профессионал конечно но сыграть могу))) ТАк что если человек хочет играть он будет играть, а если нет, то нефиг даже заставлять
SOME DAY - ONE DAY - WE’LL LIVE OUR LIVES AGAIN!!!!!!!