Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
ПАмятаю, коли я був у школі, моїх всіх однокласників батьки віддавали в музичну школу. Навіть я відходив три з половиною роки, але потім, покохавши баскетбол, закинув то діло. Хоча зараз дуже жалію.
Коли прийшов на перший курс—в гуртожитку можна було почути майже кожен день гру гітари, а зараз хер там... Всі за компами шпілять в контру або по чатах сидять.
Мені цікаво як у нас зараз з цим ділом. Більше чи менше стало дітей ходити в музичну школу ?
Хоч якось діти сарненщини розвиваються в нормальному руслі ? ЧИ тільки покурить та побухать дай ?
Життя прекрасне! Як би хтось і не сказав!
Моя дочка сама захотіла і 2й рік на скрипку ходить. Має свого компа , але не сильно за ним завісає , крім музики ходить ще й на танці.
Моя дочка сама захотіла і 2й рік на скрипку ходить. Має свого компа , але не сильно за ним завісає , крім музики ходить ще й на танці.
Великий +
ПАмятаю, коли я був у школі, моїх всіх однокласників батьки віддавали в музичну школу. Навіть я відходив три з половиною роки, але потім, покохавши баскетбол, закинув то діло. Хоча зараз дуже жалію.
Коли прийшов на перший курс—в гуртожитку можна було почути майже кожен день гру гітари, а зараз хер там... Всі за компами шпілять в контру або по чатах сидять.
Мені цікаво як у нас зараз з цим ділом. Більше чи менше стало дітей ходити в музичну школу ?
Хоч якось діти сарненщини розвиваються в нормальному руслі ? ЧИ тільки покурить та побухать дай ?
зараз із гітарами бачу тільки - неформалів і віруючих (штунд)
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Хоч якось діти сарненщини розвиваються в нормальному руслі ? ЧИ тільки покурить та побухать дай ?зараз із гітарами бачу тільки - неформалів і віруючих (штунд)
Ну яксоь хочеться щоб нетільки неформали!
да не тільки неформали як я
, а з гітарами можна побачити моїх друзів ![]()
Смерть подобна грому дайте людям рому
ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ
а може нам вийти з музичними інструментами і в центрі щось зіграти?
город сарни самий потяжний город тут стільки друзів що й ну
город сарни самий потяжний город тут стільки друзів що й ну
И потом к вам подьедут люди по номеру 02 и 03!Создадите хор но уже на
Орловке!
хай тільки спробують
В музичну школу не ходив... Вступив в педколедж... а там є такий предмет, як гра на муз інструменті. Зараз на 2-му курсі, але на фортепіано граю досить непогано ![]()
Зараз самотужки освоюю гітару... ![]()
ну так що зберемося?
мені подобаеться коли людина грає на муз.інструменті,це так заворожуе,знімаю шапку перед музикантами самоучками
Самоучкам респект сам такой
так собираємось за нормальної погоди тільки инструменту жалко
Смерть подобна грому дайте людям рому
ПРАВДА У КОЖНОГО СВОЯ
Самоучкам респект сам такой
![]()
так собираємось за нормальної погоди тільки инструменту жалко
а чё тобі в хорошу погоду інструменту то жалко?
він напевно хотів сказати що за нормальної погоди треба збиратись бо за нинішньої погоди інструменту і моні жалко хоч він і не мій