Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
Счасливий день від Київстар
Приняв участие в акции, Вы сможете существенно экономить на услугах мобильной связи, в особенности, если большинство звонков, которые Вы совершаете на номера абонентов «Киевстар», ACE&BASE; и DJUICE, не превышают по длительности 3-х минут.
«Простой старт» «Две сети» «День и ночь»
Исходящие звонки на номера сети «Киевстар», (первые 3 (три) минуты звонка) 0,10 грн.
(в рабочие дни с 8:00 до 18:00 и круглосуточно в выходные и праздничные дни)
Исходящие звонки на номера сети «Киевстар», (четвёртая и последующие минуты звонка, а также всё время разговора вне действия акционного тарифа) 0.80 грн. /0.69 грн./1,38 грн.
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Вартість пакету 10 грн і на рахунку така ж сума. ![]()
МОБІЛИЧ
«Мобілич» являється самостоятійним брендом послуг передплатного сервісу, який використовує технічні можливості компанії «Київстар».Компанія надає покриття для користувачів «Мобілича». В іншому, це окрема послуга.
Тарифи:
Плата за з’єднання ВІДСУТНЯ
Дзвінки на номери «Мобілич» 0,20
Дзвінки на номери мережі КИЇВСТАР, а також на номери інших операторів мобільної і фіксованої мережі 0,70
Відправка SMS-повідомлення 0,35
Відправка MMS-повідомлення на номери операторів зв’язку України 1,00.
Номерний діапазон послуги «Мобілич»: 380 980 000000 – 380 980 999999.
З 4 травня до 31 серпня 2007 року всі абоненти послуги «Мобілич» можуть дзвонити на номери інших абонентів «Мобілич» і розмовляти з ними безкоштовно протягом перших 5 хвилин розмови.
Згідно з умовами обслуговування абонентів «Мобілич», консультація, яку надає спеціаліст довідкової служби являється додадковою платною послугой. Вартість з’єднання складає 25 коп. і знімається тільки одноразово.
Згідно з умовами обслуговування абонентів «Мобілич», консультація, яку надає спеціаліст довідкової служби являється додадковою платною послугой. Вартість з’єднання складає 25 коп. і знімається тільки одноразово.
Ірка а в чому прикол КСу робти таку фішку да ще й з платною довідкою?
обмін WMZ з бонусами
Знаєш, з однієї сторони це дуже непогані тарифи(так як між Мобіличами),з іншої сторони- перейти з КС не можливо(необхідно купувати новий СП). Чому додзвін до оператора платний?Я сама не розумію. Можливо через те,щоб зменшити кількість дзвінків в СС.(але дивись-скільки буде негативних відгуків і скільки за один раз у абонентів буде запитань-я собі цього не уявляю). І ще один прорахунок-СП вже продаються,а дзвінок в СС буде можливий лише з 4 травня.Люди покупляли СП і навіть не знають,які у них тарифи.
Та да шось КС явно прогнав з цим мобіличом!
І взагалі в КС нові тарифи це не повага до старих - майже всі акції які КС впроваджує не можна активувати на старих пакатех, потрібно переходити на одн з 3 тар. планів!
обмін WMZ з бонусами
взагалі народ запутали своїми постійно новими тарифами
вже і незнаєш з чого вибрати ![]()
ЗІЖ Мобілич взагалі мабуть щось схоже на Джинс компюніті
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Национальный оператор сотовой связи в Украине компания «Киевстар» объявляет о вводе услуги «Мобильный интернет XL». Новая услуга обеспечивает скоростной доступ во всемирную сеть всего по 5 копеек за 1 МБ данных. Теперь абоненты «Киевстар» и DJUICE смогут ощутить все преимущества скоростного доступа к интернет по технологии GPRS и EDGE. Услугой «Мобильный интернет XL» можно воспользоваться с 15 августа по 31 октября на всей территории национального покрытия «Киевстар».
Ежедневная абонентская плата составляет 5 грн и начисляется по факту использования услуги абонентом мобильного интернета на протяжении суток. Для использования услуги необходимо настроить отдельную GPRS-точку доступа — xl.kyivstar.net.
Подключить услугу можно при помощи подсказок автоответчика, позвонив по номеру 477. Бизнес-абонентам следует обратиться в информационно-сервисный центр или воспользоваться системой самообслуживания «Мой Киевстар / Мой DJUICE», которая доступна 24 часа 7 дней в неделю.
Нарешті КС розчехлився ![]()
Лишилося вияснити в кого з операторів найшустріший інет.
обмін WMZ з бонусами