Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

31 березня відкриється ВОПАК!!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Доречі мені їхній хліб не дуже сподобався, да і віруючі (штунди) могли б ходити без своїх хусток, і дівчата одягатись так, щоб коли нагинаються/присідають поправляти товар, то у них не вилазили на спину труси (бачив в перший же день) smile)))

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 1611

ПП

Да шо там дивитися хоча є пару прикольних оформлень!

Кста а в Сарнах який графік роботи ?

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

Fanta - 06 Квітень 2007 09:49

Да шо там дивитися хоча є пару прикольних оформлень!

Кста а в Сарнах який графік роботи ?

мабуть кожен день з 8 до 23

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

От гади, а ціни то потрохі піднімають :(

Підпис

Аватар

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Там обява висить - продається жир з кур гриль і обрізки з колбас grin

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_і ще листя з капусти.

_Був там один раз, не сподобалось наступне:
- на дверях наклейка - вхід з фотоапаратами заборонено!;
- мало місця, з кошиком пройти важко (порівняно з супермаркетом біля автовокзалу);
- касир, доволі грубо, сказала, щоб я сам доставав продукти з кошика;
- приколов МЕГА-ящик з апельсинами, якщо там не подвійне дно, уявляю стан апельсинів з самого низу;
- достовірна інформація - по залі ходить одягнений у цивільне охоронець.

Підпис

signature_image

Всього повідомлень 1

Зареєстрований 2007-12-02

ПП

95% продукции реализуемой через сеть супермаркетов ВОПАК, как показала проверка контробандные просроченные генно-модифицированные продукты!
http://karkompra.narod.ru

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 275

Зареєстрований 2007-03-14

ПП

bopak - 02 Грудень 2007 18:24

95% продукции реализуемой через сеть супермаркетов ВОПАК, как показала проверка контробандные просроченные генно-модифицированные продукты!
http://karkompra.narod.ru

Як відомо,ще півроку тому урядом планувалось ввести в дію закон,відповідно до якого всі модифіковані продукти мали позначатися відповідними наклейками, але,як почали копати глибше,то виявилось,що в нашій країні більшість продуктів-модифіковані...Так що розсекречення “Вопака”-не така й велика справа...

Підпис

То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.

Аватар

Всього повідомлень 2982

ПП

вчора, тобто 30 березня святкували річницю відкриття, наступного року мабуть будуть 29 святкувати що в неділю припадало smile
взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку? да і людей не розумію, невже ті черги і ціни варті халявного шарику і ручки? смішно було дивитись зі сторони, як ведучий розважав дітей:))))))) бо не всі дорослі велись на ту фігню

ЗІЖ фоток нема, так як не було бажання ще таскати із собою фотік, всерівно нічьтого цікавого там не було

Підпис

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

budulay - 31 Березень 2008 00:46

вчора, тобто 30 березня святкували річницю відкриття, наступного року мабуть будуть 29 святкувати що в неділю припадало smile
взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку?

тому що на старій меблевій що по Бєлгородській будуть новий супермаркет “Велика кишеня”, от і піарятся що б майбутьня конкуренція не так сильно била по клієнтам

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Ursus - 31 Березень 2008 07:47
budulay - 31 Березень 2008 00:46

взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку?

тому що на старій меблевій що по Бєлгородській будуть новий супермаркет “Велика кишеня”, от і піарятся що б майбутьня конкуренція не так сильно била по клієнтам

я не думаю, що ВК дуже вдарить по клієнтах, ті що живуть та працюють вокруг Вопака там і будуть таритись, а от проїджі будуть в ВК (ГИ і я тоже, а то запарює толкучка біля Вопака , та ще й клієнти Нати машин своїх поаставляють, попробуй стань нормально)