Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
Доречі мені їхній хліб не дуже сподобався, да і віруючі (штунди) могли б ходити без своїх хусток, і дівчата одягатись так, щоб коли нагинаються/присідають поправляти товар, то у них не вилазили на спину труси (бачив в перший же день)
)))
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Да шо там дивитися хоча є пару прикольних оформлень!
Кста а в Сарнах який графік роботи ?
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
Да шо там дивитися хоча є пару прикольних оформлень!
Кста а в Сарнах який графік роботи ?
мабуть кожен день з 8 до 23
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
От гади, а ціни то потрохі піднімають :(
Там обява висить - продається жир з кур гриль і обрізки з колбас ![]()
_і ще листя з капусти.
_Був там один раз, не сподобалось наступне:
- на дверях наклейка - вхід з фотоапаратами заборонено!;
- мало місця, з кошиком пройти важко (порівняно з супермаркетом біля автовокзалу);
- касир, доволі грубо, сказала, щоб я сам доставав продукти з кошика;
- приколов МЕГА-ящик з апельсинами, якщо там не подвійне дно, уявляю стан апельсинів з самого низу;
- достовірна інформація - по залі ходить одягнений у цивільне охоронець.
95% продукции реализуемой через сеть супермаркетов ВОПАК, как показала проверка контробандные просроченные генно-модифицированные продукты!
http://karkompra.narod.ru
95% продукции реализуемой через сеть супермаркетов ВОПАК, как показала проверка контробандные просроченные генно-модифицированные продукты!
http://karkompra.narod.ru
Як відомо,ще півроку тому урядом планувалось ввести в дію закон,відповідно до якого всі модифіковані продукти мали позначатися відповідними наклейками, але,як почали копати глибше,то виявилось,що в нашій країні більшість продуктів-модифіковані...Так що розсекречення “Вопака”-не така й велика справа...
То, что нас не убивает - делает нас сильнее.
Любят не за что-то, а вопреки.
Есть только два мнения - моё и неправильное.
вчора, тобто 30 березня святкували річницю відкриття, наступного року мабуть будуть 29 святкувати що в неділю припадало ![]()
взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку? да і людей не розумію, невже ті черги і ціни варті халявного шарику і ручки? смішно було дивитись зі сторони, як ведучий розважав дітей:))))))) бо не всі дорослі велись на ту фігню
ЗІЖ фоток нема, так як не було бажання ще таскати із собою фотік, всерівно нічьтого цікавого там не було
вчора, тобто 30 березня святкували річницю відкриття, наступного року мабуть будуть 29 святкувати що в неділю припадало
взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку?
тому що на старій меблевій що по Бєлгородській будуть новий супермаркет “Велика кишеня”, от і піарятся що б майбутьня конкуренція не так сильно била по клієнтам
вчора, тобто 30 березня святкували річницю відкриття, наступного року мабуть будуть 29 святкувати що в неділю припадало
взагалі не розумію навіщо такий піар Вопаку?тому що на старій меблевій що по Бєлгородській будуть новий супермаркет “Велика кишеня”, от і піарятся що б майбутьня конкуренція не так сильно била по клієнтам
я не думаю, що ВК дуже вдарить по клієнтах, ті що живуть та працюють вокруг Вопака там і будуть таритись, а от проїджі будуть в ВК (ГИ і я тоже, а то запарює толкучка біля Вопака , та ще й клієнти Нати машин своїх поаставляють, попробуй стань нормально)