Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

WEB-камера в Сарнах

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

ех будуть гроші встановлю собі таку штуку на площадці, що себе лишній раз ненапрягати і не вставати, щоб подивитись хто там прийшов і дзвонить в двері grin

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

Встановлення Web камери в нашому місті світить ще не скоро, років так через 5-10 може щось і буде

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 915

Зареєстрований 2007-10-18

ПП

Black Heart - 14 Грудень 2007 12:43

Встановлення Web камери в нашому місті світить ще не скоро, років так через 5-10 може щось і буде

Чому ж? Я можу поставити веб-камеру яка б показувала, що робиться у мене в дворі, завдяки чому можна буде дивитись аматорський футбол у виконанні дітей 5-9 класів....  grin

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 950

ПП

imon4ik - 14 Грудень 2007 12:50
Black Heart - 14 Грудень 2007 12:43

Чому ж? Я можу поставити веб-камеру яка б показувала, що робиться у мене в дворі, завдяки чому можна буде дивитись аматорський футбол у виконанні дітей 5-9 класів....  grin

Ти знаєш, всі будуть просто у захваті від цього перегляду!))
Вже краже б у ванній поставив)) там є хоть на що подивитись

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

Ти про яку вану кажеш?
якщо про свою, то що в твоїй вани є такого що можна дивитись в єфири по интернету?
крокодилів розводиш?

Аватар

Всього повідомлень 950

ПП

Ursus - 14 Грудень 2007 23:02

Ти про яку вану кажеш?
якщо про свою, то що в твоїй вани є такого що можна дивитись в єфири по интернету?
крокодилів розводиш?

Мала на увазі в нього в ванній. Там у нього підпільне виробництво карточок для голосування у системі Рада

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Не відходим від теми!
На роботі будуть ставити відео-сервер. Тому може і вийде зробити так, щоб в он-лайні переглядати, як кладуть плитку на площі grin

Аватар

Всього повідомлень 950

ПП

Valentine - 15 Грудень 2007 14:42

Не відходим від теми!
На роботі будуть ставити відео-сервер. Тому може і вийде зробити так, щоб в он-лайні переглядати, як кладуть плитку на площі grin

Знаєш, я все життя мріяла подивитися в неті, як кладуть плитку, це так захопливо!!!)

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

самий жестяк це поставити камеру в ТЕТі, батьки зможуть глянути як розважаються їхні діти, плюс на шару подивитись декілька мордобоїв

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю