Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
ех будуть гроші встановлю собі таку штуку на площадці, що себе лишній раз ненапрягати і не вставати, щоб подивитись хто там прийшов і дзвонить в двері ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Встановлення Web камери в нашому місті світить ще не скоро, років так через 5-10 може щось і буде
Встановлення Web камери в нашому місті світить ще не скоро, років так через 5-10 може щось і буде
Чому ж? Я можу поставити веб-камеру яка б показувала, що робиться у мене в дворі, завдяки чому можна буде дивитись аматорський футбол у виконанні дітей 5-9 класів.... ![]()
Чому ж? Я можу поставити веб-камеру яка б показувала, що робиться у мене в дворі, завдяки чому можна буде дивитись аматорський футбол у виконанні дітей 5-9 класів....
Ти знаєш, всі будуть просто у захваті від цього перегляду!))
Вже краже б у ванній поставив)) там є хоть на що подивитись
Ти про яку вану кажеш?
якщо про свою, то що в твоїй вани є такого що можна дивитись в єфири по интернету?
крокодилів розводиш?
Ти про яку вану кажеш?
якщо про свою, то що в твоїй вани є такого що можна дивитись в єфири по интернету?
крокодилів розводиш?
Мала на увазі в нього в ванній. Там у нього підпільне виробництво карточок для голосування у системі Рада
Не відходим від теми!
На роботі будуть ставити відео-сервер. Тому може і вийде зробити так, щоб в он-лайні переглядати, як кладуть плитку на площі ![]()
Не відходим від теми!
На роботі будуть ставити відео-сервер. Тому може і вийде зробити так, щоб в он-лайні переглядати, як кладуть плитку на площі
Знаєш, я все життя мріяла подивитися в неті, як кладуть плитку, це так захопливо!!!)
самий жестяк це поставити камеру в ТЕТі, батьки зможуть глянути як розважаються їхні діти, плюс на шару подивитись декілька мордобоїв
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю