Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

Аномальні місця в Сарнах та навколо

Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

Хтось чув про якісь аномальні місця або “аномальні” явища?

[ Редаговано: 02 Березень 2007 20:15 by Ursus ]
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 241

Зареєстрований 2006-01-18

ПП

Аномальні в лапках - “аномальні” - це якісь дивні речі які мають пояснення. Або ви знаете як їх пояснити іншим!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Озеро Сомино. Кажуть, що місцеві жителі під вечір та вночі туди взагалі бояться підходити, з озера чути потужні сплески та інші звуки. Ніби і люди пропадали. Все це списують на величезного сома. Десь на березі побудована хатинка куди іноді приїзджають науковці з Києва для дослідження місцевості. Колись про озеро була якась передача, здається про УТ-1.
_Данні Географічної Енциклопедії України (ГЕУ).
“СОМИНЕ ОЗЕРО - озеро льодовикового походження у Дубровицькому р-ні Piвнен. обл., у бас. Горині (бас. Прип\’яті). Довж. 0,7 км, шир. до 0,37 км, пл. 0,35 кв.км, пересічна глиб. 4 м. Улоговина видовжена, овальноЙ форми. Береги пологі, поросли лісом. Живиться атм. опадами та підземними водами. Дно переважно торф\’янисте, біля берегів заростає очеретом i осокою. У прибережних заростях гніздяться дикі птахи. З риб водяться щука, окунь, карась.”

P.S. Оце точно місцина, куди потрібно зібратися гуртом чоловік з десять, да рванути на недільку у похід. Там і побачим, хто чим дихає

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 98

Зареєстрований 2007-07-28

ПП

1.ТЕТ_А_ТЕТ - вот это аномальная зона. Там столько деградирующих можно увидеть, и мутировавших, тоже не редкость. Фу, жуть! Что же сделал Чернобыль? Но бывают и исключения.
2.Валерия - ........................... сссссссстрашно-аномальное меесссто.
3.Христианское озеро - там происходит каждое лето необычайное явление - люди бухают, пьют, жрут, моются и ср**, а потом топлятся.
И это ещё д а л е к о не всё...

Аватар
РангРангРанг

Всього повідомлень 77

Зареєстрований 2006-11-01

ПП

Та ніби нічого аномального у нашому місті немає. Помітив, що дуже багато аварій трапляється в районі “терен-автошрот”, до чого б це?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1266

Зареєстрований 2006-01-13

ПП

Колись багато аварій було на перехресті біля цвинтара натій стороні де дорога на Орловку , але останіх10-15 років там затишя.
Про Сомине.
Перший раз я туди потрапив ще у 1982 році - тоді вода там була прозора і чиста , як на білому.
У період з 1989 по 1992 ми з хлопцями виїзджали туди з ночівлею разів 6-7. Нічого там аномального непомітили крім комарів. Вони там мабуть найкусючі !!!!!!!!!!! А природа там чудова і на  протилежному березі шалаш стояв де Клесівчани періодично”гульбанили”.

РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 155

Зареєстрований 2007-03-01

ПП

Я теж на Соминому був, там був один знайомий егерь. Пригласив раків половити. Так ми з масками і ластами за дві години наловили повне відро. Може це аномалія....????

А взагалі мій однокласник по географії писав наукову роботу про озеро “Сомине” треба в нього спитать...

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Да місце там кльове!

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

я знаю що дуже аномальна Волинська область, там найчастіше всякі урагани бувають!!!

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Не треба далеко їхати - на тому тижні в Немовичах пройшов ураган , крім того між Камяним і Тинним в лісі є велика ділянка лісу яку також кілька років тому положив ураган!

Аватар

Всього повідомлень 2599

ПП

Якось говорять, що те дерево яке положив ураган, не можна різати на дрова, тому що от серед лісу і саме це дерево, тому і блискавка б”є двічі в одне дерево!

Аватар

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

katuxa - 13 Серпень 2007 10:55

Якось говорять, що те дерево яке положив ураган, не можна різати на дрова, тому що от серед лісу і саме це дерево, тому і блискавка б”є двічі в одне дерево!

Щось я не зовсім зроумів про яке саме дерево ти пишеш

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар

Всього повідомлень 1266

ПП

Кого ти питаєш - вона всерівно його не зможе прочитати і дати тобі відповідь grin

Це питання часу!

[ Редаговано: 21 Серпень 2007 10:36 by Fanta ]
Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_Маю підозру, що незабаром аномальна зона утвориться у нас на площі, де будуть безслідно зникати досить значні суми у національній валюті

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

Ursus - найаномальніше явище яке я знаю grin

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар

Всього повідомлень 2599

ПП

Коли ми гадали на Андрія(на жениха), то собака яка жила з нами на квартире, дивилася в одну точку і скавучала, да ну блін, ми так перепугалися тоді!
Значить в цьому щось таки е......