Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Реклама форуму!!!

Голосування: Чи потрібна реклама форума?
Всього голосів: 36
Так
24
Ні
8
Мені байдуже
4
Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 889

Зареєстрований 2006-03-19

ПП

Valentine - 06 Листопад 2007 08:26

Спочатку покажи що саме???
Мені треба, щоб на дощу не змокло, на вітру не злітало, на морозі не тріскало, в жару не розтопилось...

А ти вдома в рамочку постав і нічого не станеться із написом :)

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Чудова ідея....але не проходить!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 487

Зареєстрований 2008-01-22

ПП

пропоную створити розділ “Друзі форуму” в якому обмінюватись посиланнями (з форума на форум і т.д.)

Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

pandorra - 07 Березень 2008 20:06

пропоную створити розділ “Друзі форуму” в якому обмінюватись посиланнями (з форума на форум і т.д.)

Я думаю це не зовсім відноситься до реклами форуму, це більше пропозиція, адже тут ми не себе рекламуємо я когось іншого smile Хоча безперечно на сайті буде створено каталог сайтів що мають відношення до Сарн smile на все свій час.
А якщо ж таки хочеться зробитит свою сторінку, то цілком реально її розмістити і за адресою http://pandorra.sarny.info wink для цього потрібно лише сконтактуватися з адмінами

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 487

Зареєстрований 2008-01-22

ПП

budulay - 08 Березень 2008 16:56

Я думаю це не зовсім відноситься до реклами форуму, це більше пропозиція, адже тут ми не себе рекламуємо я когось іншого smile Хоча безперечно на сайті буде створено каталог сайтів що мають відношення до Сарн smile на все свій час.
А якщо ж таки хочеться зробитит свою сторінку, то цілком реально її розмістити і за адресою http://pandorra.sarny.info wink для цього потрібно лише сконтактуватися з адмінами

Це тіпа з Вами пане “пекельний адмін”?

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 950

Зареєстрований 2007-08-09

ПП

На рахунок реклами я навіть не знаю що сказати, адже на форумі зарегана велика кількість людей, а толку зовсім мало.

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 2982

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Black Heart - 10 Березень 2008 17:48

На рахунок реклами я навіть не знаю що сказати, адже на форумі зарегана велика кількість людей, а толку зовсім мало.

теперішня ситуація на форумі більше повязана із тією порою року, яка наступила і тією погодою яка надворі + авітаміноз smile слабка розумова активність grin

Підпис

Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю