Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
| Голосування: Чи потрібна реклама форума? Всього голосів: 36 |
|
|---|---|
| Так | 24 |
| Ні | 8 |
| Мені байдуже | 4 |
Спочатку покажи що саме???
Мені треба, щоб на дощу не змокло, на вітру не злітало, на морозі не тріскало, в жару не розтопилось...
А ти вдома в рамочку постав і нічого не станеться із написом :)
Чудова ідея....але не проходить!
пропоную створити розділ “Друзі форуму” в якому обмінюватись посиланнями (з форума на форум і т.д.)
пропоную створити розділ “Друзі форуму” в якому обмінюватись посиланнями (з форума на форум і т.д.)
Я думаю це не зовсім відноситься до реклами форуму, це більше пропозиція, адже тут ми не себе рекламуємо я когось іншого
Хоча безперечно на сайті буде створено каталог сайтів що мають відношення до Сарн
на все свій час.
А якщо ж таки хочеться зробитит свою сторінку, то цілком реально її розмістити і за адресою http://pandorra.sarny.info
для цього потрібно лише сконтактуватися з адмінами
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
Я думаю це не зовсім відноситься до реклами форуму, це більше пропозиція, адже тут ми не себе рекламуємо я когось іншого
Хоча безперечно на сайті буде створено каталог сайтів що мають відношення до Сарн
на все свій час.
А якщо ж таки хочеться зробитит свою сторінку, то цілком реально її розмістити і за адресою http://pandorra.sarny.infoдля цього потрібно лише сконтактуватися з адмінами
Це тіпа з Вами пане “пекельний адмін”?
На рахунок реклами я навіть не знаю що сказати, адже на форумі зарегана велика кількість людей, а толку зовсім мало.
На рахунок реклами я навіть не знаю що сказати, адже на форумі зарегана велика кількість людей, а толку зовсім мало.
теперішня ситуація на форумі більше повязана із тією порою року, яка наступила і тією погодою яка надворі + авітаміноз
слабка розумова активність ![]()
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю