Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Компютер, інтернет → Мобіленд → Тема
| Голосування: Я користуюсь... Всього голосів: 49 |
|
|---|---|
| Alcatel | 0 |
| Ericsson (Sony-Ericsson) | 6 |
| Fly | 1 |
| LG | 1 |
| Motorola | 2 |
| Nokia | 25 |
| Samsung | 6 |
| Siemens | 4 |
| КПК ( | 0 |
| домашнім (стаціонар) | 2 |
| іншим (напишіть яким саме у форумі) | 1 |
| не користуюсь телефонами | 1 |
Хто і чим користується?
Кому, що подобається?
Як і де купувати?
Одним реченням все не можна передати, адже зараз мобільний телефон - це, напевно, ОБОВ”ЯЗКОВА річ без якої аж ніяк.
Що ще потрібно для пересічного покупця в мобільному телефоні?!
Прошу, коментуйте...
Я віддаю перевагу Nokia.
Мені подобається меню, функції та і сам дизайн цього телефону чи смарту.
Nokia 6233
6610I 3220
А мені подобаються самсунгі
А мені подобаються самсунгі
Вкажи, будь ласка, модель свого телефону?
Я віддаю перевагу Nokia.
Мені подобається меню, функції та і сам дизайн цього телефону чи смарту.
А тобі подобається те що за ті 5 букв ти переплачуеш 10-30% ?
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
За СМАРТ? Передплата себе оправдовує.
У мене не такий багатий досвід з СМАРТами (3 роки користувався 7210), але різниця відчувається.
Більше функцій та можливостей. Якщо взяти телефон і СТАРТ, то я віддаю перевагу СМАРТу.
Якщо телефон із такими функціями, як у СМАРТа, то він не є телефоном.
Різні сайти, по-різному пишуть. Одні пишуть “багатофункціональний телефон”, інші “Смарт”.
Мля я вже 2 мысяцы як не користуюсь телефоном ))) посав звикати жити без телефону !!! але без нього галыме життя !!!
ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!! ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!
НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!
Мля я вже 2 мысяцы як не користуюсь телефоном ))) посав звикати жити без телефону !!! але без нього галыме життя !!!
Купи “мобілку”!!!!!
Телефон є телефон - він для того щоб дзвонити ! А смартофон це комбайн палма, телефона , камери і цеглини.
Коли мені треба дзвонити я користуюсь телефоном , коли фотографувати - фотоапаратом .
За СМАРТ? Передплата себе оправдовує.
У мене не такий багатий досвід з СМАРТами (3 роки користувався 7210), але різниця відчувається.
Більше функцій та можливостей. Якщо взяти телефон і СТАРТ, то я віддаю перевагу СМАРТу.
Якщо телефон із такими функціями, як у СМАРТа, то він не є телефоном.
Різні сайти, по-різному пишуть. Одні пишуть “багатофункціональний телефон”, інші “Смарт”.
_Які переваги смартфона? На твоєму прикладі
А у меня Нокия 6260, и мне всё по барабану. Смарт на самом деле штука очень весёлая и полезная. Если конечно знать как с ней правильно обращатся.... Я себе уже миливон програм постав на него. С помощью программ его способности на много расширяются
Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.
мені хватає і свого сіменса цеікс65, пох на ті всі остальні функції, головне щоб звонив
Реєстрація на форумі закрита вже дуже довгий час, і можливо відновиться і перший час буде лише по запрошеннях вже зареєстрованих користувачів. Нагадування паролю
[_Які переваги смартфона? На твоєму прикладі
У мене 6680.
Іфа про нього:
Описание
Nokia 6680 — это смартфон для работы с изображениями. Две встроенные цифровые камеры (камера 1,3 Мпикс на задней стороне телефона, VGA на передней) позволяют вести с собеседником полноценный видеоразговор. Смартфон для работы с изображениями Nokia 6680 также дает возможность поделиться отснятым видеоматериалом, позволяя отправлять и просматривать видеоклипы во время разговора. Отправляйте и принимайте электронные письма, просматривая вложения на цветном дисплее высокого разрешения (262 144 цветов). Для доступа к этим возможностям нужно только вставить свою SIM-карту и включить телефон — все остальное уже внутри.
Стандарт
GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, UMTS
Год выпуска
2005
Вес
133 г
Размеры корпуса
Высота: 108.4 мм
Ширина: 55.2 мм
Толщина: 20.5 мм
Дисплей
Цветной,
262144 цветов TFT (Thin Film Transistor) - тонкопленочный транзисторный дисплей, высокое качество изображения
Разрешение: 176 * 208 точек
Аккумулятор
Аккумулятор: Li-Ion, емкость 900 мАч
Время работы в режиме разговора - до 3 часов
Время работы в режиме ожидания - до 11 суток
Ускорение набора текста сообщения: шаблоны сообщений, предиктивный ввод текста
Сигналы вызова
Мелодии и тоны звонка, Виброзвонок, Полифонические мелодии, Загрузка пользовательских мелодий
Память в телефоне
Память доступная пользователю - 10 Мб
есть слот для флэш-карт RS-MMC: MMC- карта 64 МБ уменьшенного размера с поддержкой двойного напряжения (1,8/3 В)*
Органайзер
Калькулятор, Конвертер валют, Фотоальбом, Планировщик, Будильник, Календарь, Часы
Коммуникации
GPRS, WAP, E-mail, Bluetooth, Встроенный модем, EDGE (EGPRS)
Wap версии: 2
GPRS класса: 10
Голосовые функции
Голосовой набор, Громкая связь, Диктофон
Дополнительно
камера с возможностью съемки видео, Воспроизводимые форматы (декодирование):.3gp и.mp4, видео MPEG-4, видеоH.263 и аудио AMR, RealMedia (Real Video и Real Audio), MP3 и AAC
Фотокамера на: 1.3 мегапикселя
Примечания
возможность работы с документами PDF, Word и Excel,
Таке можна зробити на звичайному телефоні????
Викінь його і купи N73- цей круче і сімбіан там9.02.