Welcome guest, please Вхід or Реєстрація
Головна сторінка форуму → Наше місто → Місто Сарни → Тема
26 Березень 2007 00:55 #31
Keis - 24 Березень 2007 00:01OliverGreen - 12 Лютий 2007 23:27Терпеть не могу Сарны, безперспективный, серый, скушный, однообразный город. Я молод, а мне не где провести своё свободное время (кроме единичных и до боли приевшихся заведений) Хочу в Киев!!!
![]()
“я молод” це єдине в чому ти правий
а от щодо часу який тобі “негде провести” то це більше до тебе... чому у тебе немає з ким його проводити а місць у нас вистачає
Ну ты и молодца! Да я вроде и нетебе лично писал, и тем более не писал что мне не з кем проводить время, наоборот! В сети заведений “Рыгаловка “Три дубка”” у меня нет желания проводить своё время. В конце концов это моё мнение, и мне побарабану чужое мнение! Сарны город дождей и запоев, и лишь изредка появляется солнце. Или “восемь месяцев зимы и лето в телогрейках” ![]()
Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.
27 Березень 2007 10:01 #32
Обидно то що ти родився в цьому місті, а якщо тобі щось в ньому не подобається, можеш виїхати на ПМЖ до КИєва, я даю гарантию, що церез певний час тобі захочеться в САрни
27 Березень 2007 19:20 #33
Кожен має право на свою думку, і то що ця думка не співпвапає з твоєю не оначає що вона хибна.....
28 Березень 2007 08:11 #34
Hard - 27 Березень 2007 15:20Кожен має право на свою думку, і то що ця думка не співпвапає з твоєю не оначає що вона хибна.....
Ніхто і не говорить що вона хибна....
29 Квітень 2007 09:43 #35
Я прожив в Києві майже 2 роки. І знаєте мені не хотілось в Сарни. Хтось тут писав, що через 1,5 роки не буде куди піти..... Імхо чи це людина обмежена в інтересах чи...навіть не знаю. Київ і за 10 років не вивичиш. Завжди будуть місця (про кафешкі і барушкі я мовчу) в яких ти не був... В Києві не стоїть питання куда піти погуляти “до Оксамита чи до Оксамита (так стоїть в Сарнах)”...
03 Травень 2007 15:00 #36
А хіба в кафешках суть?
- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer
обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com
03 Травень 2007 20:18 #37
Фігня це все - одному і в Парижі буде погано , а іншому хватить і тропічного острова.
03 Травень 2007 21:08 #38
Hard - 03 Травень 2007 16:18Фігня це все - одному і в Парижі буде погано , а іншому хватить і тропічного острова.
Звичайно. Я знаю багато людей якім подобається наше місто, тому казав лише про себе.
22 Березень 2010 21:56 #39
Бачу тема давно не розвивалась, та всеж є власна думка.
два роки навчався у Львові, перший рік - купа вражень!
Далі все стало таким буденним, що вже “не зверталася увага” на ті гарні вулички, старовинні будинки, замок, привітний та усміхнений народ(останнього в Сарнах не зустрічав)!
Алеж якби ви знали, як мені хотілося на мою маленьку “родіну”, яка ночами не давала спати - снилася!
На парах я не слухав викладача, а подумками ходив берегами Случа, блукав лісом на Дослідній Станції
Захід сонця нагадував запах шашлика, пожареного на соснових дровах в лісі за стадіоном, скука за своєю дівчиною, за друзями які повертаючи шашлики,і у весь голос підспівують твоїй гітарі: “Всьо Ідьот По Плану!!! “
Сарни це не тільки/просто місто це щось більше !
Як би не було добре та здорово десь далеко, всеодно вночі тихенько, хоч на мить та згадається, і серце трошки частіше заб”ється!!!
Фух! мало не розплакався!
Оце останні дні було так добре, світило сонечко, вирішив прогулятися, глянути як прокидається природа, живу біля СЗМТК, тож пішов недалеко, за “Люхчанським” переїздом наліво вдовж залізниці, пройшовся до “главної канави” - краса! та “реально” зіпсувало весняний настрій те як з молодого лісочка зробили такий смітник! ще років півтора назад там такого не було, була дорога а сміття викидалося за півтора км. звідси! Дуже цікаво звідки возиться сміття в таких обсягах? Невже місто економить на звалищі?
version 3.1.5 (20111011) Скрипт виконаний за 0.1757 сек.