Welcome guest, please Вхід or Реєстрація

Форум інформаційного порталу м. Сарни

САРНЫ ГОРОД ДОЖДЕЙ И ЗАПОЕВ :)

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 127

Зареєстрований 2005-12-12

ПП

katuxa - 14 Лютий 2007 07:26

Якщо ви не знаете що роблять надцять тисяч людей в Сарнах зранку, навіщо тоді говорить?????
Ще раз повторюю, кожен судить сам по собі......

І шо ж такого можуть робити надцять тисяч людей в Сарнах зранку про що ми знати не можемо, а??? Чи люди в Сарнах чимось відрізняються???
Кожен судить в міру своєї розпущеності і морального розвитку.
katuxa зніміть рожеві окуляри....не все у нас так гарно як здається.
А мені останнім часом здається шо  й не гарно зовсім....
А для моральної деградації молоді в нас створені всі умови....людина живе в соціумі і під впливом зовнішніх факторів які її і виховують.

Я звичайно не песиміст....проте реаліст.

P/S: шото мене “сьодня” поперло zipper . То напевно із-за того шо в мене завтра 5 пар і я злий з цього приводу! grrr

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 1611

Зареєстрований 2005-11-22

ПП

Demien - 14 Лютий 2007 23:21

А для моральної деградації молоді в нас створені всі умови....людина живе в соціумі і під впливом зовнішніх факторів які її і виховують.

Але ж людина сама керує так скзать впливом цих факторів на неї! Якщо людина “стійка” до впливу поганих факторів то вона не деградує а якщо і деградеє то значно повільніше!
Розумієш свобода нинішніх підлітків така що їх завжди тягне “не туди “
Чому всі кажуть шо в Сарнах немае де погуляти і де отянуться? Чому жоден з нинішніх молодих не питає а чому в Сарнах немае певного гуртка чи ще чогосб криснішого чим та задрипана дискотека?

Demien - 14 Лютий 2007 23:21

P/S: шото мене “сьодня” поперло zipper . То напевно із-за того шо в мене завтра 5 пар і я злий з цього приводу! grrr

Так то ж прикольно!
Прикольний дискус розвивається! Якби хочаб 10 частину форумчан так пропирало то було б СУПЕР!

ЗИ а на пари перший місяць можна не ходить smile

Підпис

- Ото буде так як із ним! (c) katuxa
- я ж тебе заадміню (c) MaraviXer

обмін WMZ з бонусами
Мій блог - http://odarchuk.com

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

Нормально тому хто не лінивий, якщо лінивий то і в києві буде скучно! Займіться справами, а не нийте як погано!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

—-I Sarny—-

Підпис

signature_image
Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

та шо тут  говорити !! Олівер правий ви погляньте як деградує наша молодь їм нічого не цікаво окрім гульок, пянок і іншої розбусти !!! молодь деградує а все від того, що немають чим зайнятись !!
2 Олівер 100% підтримую !!! Сарни нудний, серий, безперспективний горд !!!

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар
РангРангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 399

Зареєстрований 2007-02-14

ПП

Але коли нам було стільки років як тим підліткам ми ж не пили і в Сарнах також не було чим зайнятися, тому не треба паскудити місто! Ми постійно влаштовували спортивні розваги гра в футбол та інші розваги але нікому не приходило в голову посидіти в кафе і випити горілки! Це стало розвагою для молоді тому що їм це дозволяють батьки даючи на це гроші і  не контролюючи на що вони їх витрачають плюс до того всього наша влада не контролює продаж алкогольних і тютюнових виробів підліткам.

Аватар

Всього повідомлень 970

Зареєстрований 2006-11-13

ПП

Senator - 20 Лютий 2007 05:30

Але коли нам було стільки років як тим підліткам ми ж не пили і в Сарнах також не було чим зайнятися, тому не треба паскудити місто! Ми постійно влаштовували спортивні розваги гра в футбол та інші розваги але нікому не приходило в голову посидіти в кафе і випити горілки! Це стало розвагою для молоді тому що їм це дозволяють батьки даючи на це гроші і  не контролюючи на що вони їх витрачають плюс до того всього наша влада не контролює продаж алкогольних і тютюнових виробів підліткам.

в принципі ти правий !!! у мене навіть на думці в такому віці не було, що можна напитись і швендяти по місту !!! неділі з 2 назад на вихідни бачив таке видовище: дві малолеточки  приблизно клас 7 - 8 мертві !! таке алкогольне спяніння що вони через метрів 5-10 падали !!! коли я був в такому віці навіть хлопці такого не дозволяли собі !!!

Підпис

ЧИМ МЕНШЕ ДІВОЧКУ МИ БІЛЬШЕ !!!  ТИМ БІЛЬШЕ МЕНШЕ ВОНА НАС !!!

НАРОД ПРОШУ НЕ ГРИЗИТЬСЯ МІЖ СОБОЮ, БО ЗАЛИШАЄТЕ ПІСЛЯ СЕБЕ КУПИ ФЛУДУ ))) !!!!

Аватар

Всього повідомлень 2599

Зареєстрований 2006-12-26

ПП

їм ніхто в горлянки не заливав.....

Аватар

Всього повідомлень 2349

Зареєстрований 2006-10-06

ПП

Поки молодий, то дурний... з часом все воно пройде... Я от 5 класі цигарку спробував... не сподобалось...
Але в 11 класі знову закурив і по цей час.
А щодо алкогольних напоїв, то мені бульш за все зараз подобається - пиво, хоча раніше полюбляв вино smile

Аватар
РангРангРангРанг

Всього повідомлень 138

Зареєстрований 2007-02-13

ПП

По мойму. пусть это и не будет новым и оригинальным высказивание, очень большое влияние на строение механизма мышления и психологии подростков имеет телевидение. Судите сами, сейчас повсюду пропагандируется секс, оть и не совсем впрямую, но в каждом музыкальном клипе присутствуют его элементы, безответственность, дурные молодежные гулянки, проституция, убийства, драки за скользящий взгляд. И этот список можно долго продолжать... Я не осуждаю гулянки ни некоторую легкомысленность, тем более в таком возрасте, но только не в такой степени, не так незадумчиво. Ведь подростковая психика, она совсем не защищенная, они всё берут с телеэкрана, не понимая что с другой его стороны люди просто напросто зарабатывают деньги. Они не умеют фильтровать то что хорошо, а что плохо, а редкие  возмущения стаорших они игнорируют, и игнорируют только потому что эти же возмущения очень редки на фоне поддержки инего мнения мнениями сотен таких же заангажированых сверстников. Эту проблему нельзя решить одной лишь пропагандой иного способа жизни, тем более что он то им и кажется неправильным. Это и понятно. Представте ситуацию когда 50 чел гворят что квадрат не квадрат, а шар. Вы бы со временем и сами в это поверили бы. Здесь нужно вмешательство многих сторон. Вот только оно этим сторонам не выгодно...

Підпис

Тот, кто ничего не знает и знает, что он ничего не знает – знает больше чем тот кто ничего не знает и не знает что он ничего не знает.

Аватар
Ранг

Всього повідомлень 21

Зареєстрований 2006-04-25

ПП

Я не живу в Сарнах уже 9-ый год, хотя достаточно часто приезжаю к родным, друзьям (самым лучшим в мире), но только погостить, хватает на 10 дней, дальше рвет на части от безделия, от некой тупости народа (я обобщаю), от уровня предоставления услуг и тыпы.
В общем, када ты не видишь всех благ, которые предоставляет столица, либо тот же областной центр, то в Сарнах можно нормально существоваць и тусоваццо.
  cool grin

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 236

Зареєстрований 2006-06-16

ПП

Олівер я в Києві вже не перший рік живу і знаю як на 1 курсі було по приколу поіхать на Хрест погулять чи ще кудись! Але вже на 2 курсі мене це тупо харило. І знаєш чого бо там все одноманітне, а щоб доїхати до того всього треба добряче потовкатись в метро/маршрутці, відчути як мінімум 1 пару ніг на твоєму взутті.......
А коли в Києві якійсь концерт то то взагалі труба - кайфу від нього зовсім не багато а особливо якщо це не твоя улюбленя група/виконавець!
В Сарнах тоже канешно не суперово жити але це все я веду до того що з такими поглядами на життя як в тебе тобі всюди буде скучно!

Аватар
РангРангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 253

Зареєстрований 2006-10-11

ПП

Тільки не потрібно перетворювати тему на кшталт зойків бабусь “яй яй яй... а в нас як було...”
Проблема дійсно серйозна але вона не в менталітеті, який формується з часом і не в місті.
Олівер вдало виклав основу в останньому повідомлені!  Це є комплексна проблема і не можна
її розглядати зі сторони “немає куди сходити” (хоча це теж безумовно має значення!).
Я в Києві провів немало часу і бачив, як багато людей проводили дні й роки ще гірше, ніж в Сарнах.
Тому починати потрібно з себе і самому вирішувати чим займатись і з ким про що спілкуватись, як проводити час,
а не так як нам диктують з дибільних ефірів телевізора, радіо та газет. “Фільтруйте базар” коротше.
Але для початку це треба навчитись робити!
Та мені подобаються Сарни - тут можна жити і цікавих та добрих людей тут вистачає.
Головне - фільтрувати...

Аватар

Всього повідомлень 801

Зареєстрований 2005-12-04

ПП

_ДУЖЕ-ДУЖЕ точно сказано - головне фільтрувати, +1, +1, +1…
_З.І. Фільтри нікому не потрібні?

Підпис

signature_image
Аватар
РангРангРангРангРанг

Всього повідомлень 214

Зареєстрований 2005-12-16

ПП

OliverGreen - 12 Лютий 2007 23:27

Терпеть не могу Сарны, безперспективный, серый, скушный, однообразный город. Я молод, а мне не где провести своё свободное время (кроме единичных и до боли приевшихся заведений) Хочу в Киев!!! cool smirk

“я молод” це єдине в чому ти правий
а от щодо часу який тобі “негде провести” то це більше до тебе... чому у тебе немає з ким його проводити а місць у нас вистачає

Підпис

signature_image